Символічна збірна 3 туру другого етапу КФЛ Parimatch
Символічна збірна 3 туру другого етапу КФЛ Parimatch
10.02.2022

Владислав Хмель «OSS»

Голкіпер «OSS» знову змушує про себе говорити. Хмель провів черговий прекрасний матч і допоміг своїй команді обіграти «AXXONSOFT». Владислав грає максимально стабільно, тому вкотре стає кращим голкіпером туру.

Сергій Степаненко «Budmonster»

Сергій допоміг «Будівельникам» обіграти «Десну-Гостомель». Дубль Степаненка став вирішальним, а підопічні Листопада перервали свою серію перемог. Вітаємо універсала «Будівельників» з потраплянням до когорти кращих!

Віталій Кузьмак АФК «Prime»

Віталій прекрасно проявив себе у грі з МФК «KIA-Sport». Кузьмак забив важливий гол та допоміг своєму колективу врятуватись від поразки. Універсал АФК «Prime» у прекрасних кондиціях, тому не дивно, що допоміг в критичний момент. Так тримати!

Віталій Рахно «Check Point»

Рахно став найрезультативнішим гравцем туру з покером в активі. Універсал «Check Point» реалізував всі свої шанси та не забув віддати декілька результативних передач. Віталій проявив свої лідерські якості на всі сто. Вітаємо!

Ігор Фещенко «Budmonster»

Ігор вже починає демонструвати впевнену гру в складі «Будівельників» та зумів записати гол та результативну передачу собі в актив. Фещенко міг забивати набагато більше, але обмежився одним результативним ударом. Проте, адвокат потрошкy набирає форму, тому відзначимо прогрес Ігоря. Вітаємо у збірній туру!

Знайшли помилку, натисніть