Символічна збірна 15 туру Вищої ліги Parimatch
Символічна збірна 15 туру Вищої ліги Parimatch
08.03.2021

Новий тур дарує нових героїв. Так є і після 15 туру.

Дмитро Міхєєв (Софія-Phiten)

Окрім того, що вдало справлявся зі своїми прямими обов’язками, ще й на повну ставку попрацював польовим гравцем.  Дмитро на постійні основі підключався п’ятим польовим і постійно доставляв головну біль захисникам «будівельників», ще й відзначився одним голом, а також допоміг забити Сергію Мельнику. Так, пропустив аж чотири, але особливої вини воротаря в них нема.

Микола Кібиш (BudmonsteR)

Відіграв практично без замін, але це не завадило йому витримати інтенсивність гри і проявити себе у всій красі. Завдав аж чотирьох результативних ударів у ворота суперника, завдяки чому увірвався в бомбардирські перегони.

Ілля Білик (SKIDKA)

Після довгої паузи повернуся і продемонстрував, що перебуває у відмінній формі. Багато корисно грав на команду і показав, що взаєморозуміння з партнерами нікуди не поділося. Ще й привітав себе із поверненням двома забитими м’ячами.

Сергій Романовський  (СЕРВІТ)

Мобільний фланговий гравець продовжує демонструвати вищий пілотаж. В черговому матчі відзначився результативним ударом, причому одразу трьома, і у важкий момент витягнув команду на камбек та перемогу.

Коллінс Йапарама  (GRIFFIN)

Нарешті одесит повернувся до своїх попередніх показників і вже не в першому матчі демонструє своє відчуття кілера.  Забив два важливих м’ячі, віддав дві гольові передачі і утримав свою команду у чемпіонських перегонах.

Резерв:

Євген Реворук (GRIFON)

Дещо неочікувано Євген видав настільки сильний матч та ще й проти діючого чемпіона. Сподіваємося, що цей дубль допоможе йому залишити усі проблеми в минулому і засяяти своїм бомбардирським талантом, як і до того у Першій лізі.

Михайло Ляхович (2TDK)

Робив усе для вдалого результату своєї команди. Забив два м’ячі, постійно загострював біля чужих воріт і проявляв неабияку активність, але суперник все одно був сильнішим.

Ренат Мірошніков (INTER)

Сповна використав свій шанс від тренера. Ренат сам забив двічі і ще один раз асистував партнеру. Можливо, після цього  отримає більше довіри і гратиме регулярніше.

Денис Сніцаренко (ХІТ-2)

Попри свій юний вік і невдалу гру команди, 16-річний універсал дублерів «ХІТа» зумів гучно про себе заявити забивши два єдині м’ячі своєї команди у розгромній поразці від одного із лідерів чемпіонату. Сподіваємося, що Денис і в подальшому буде доводити, що у нього є великі перспективи.

Знайшли помилку, натисніть