Символічна збірна 14 туру Вищої ліги Parimatch
Символічна збірна 14 туру Вищої ліги Parimatch
01.03.2021

Квартет претендентів на чемпіонство крокує з однаковою швидкістю, андердоги дають серйозний бій, а «GRIFON» пожвавлює боротьбу внизу турнірної таблиці. А це означає, що у кожній із цих подій є свої герої, які гідні потрапити у символічну збірну туру.

Юрій Балашев (вр, GRIFFIN)

Вийшов на заміну у середині першого тайму і своїми підказками та надійною грою дозволив команді здобути потрібний результат. Насухо відіграв відведений собі час, причому в кінці матчу ціною ушкодження не дав супернику забити. А після цього навіть повернувся у гру і став ще сильніше.

Євгеній Шайдюк (GRIFON)

У Євгенії пробудився бомбардир після певної сплячки. Відзначається в третьому поспіль матчі і нарешті розродився дублем. Поступово повертається до рівня «стовпа»-бомбардира, якого так боялися захисники суперника.

Віктор Цой (SKIDKA)

Покуражився на своєму рівні і продемонстрував, що жовта майка лідера колективу поки що належить йому. Оформив хет-трик і підключився до перегонів найкращого бомбардира чемпіонату.

Сергій Романовський (СЕРВІТ)

Відзначився в четвертому матчі поспіль, причому знову на першій хвилині. Проводить багато часу на майданчику, бо грає за себе і за того хлопця (відсутнього Костянтина Макеєва). Поки що з цією роллю справляється на відмінно.

Ярослав Заворотний (INTER)

Справжня машина, що відзначається вже в 5 останніх матчах своєї команди. Хоч на рахунку Ярослава і є автогол, але він це сповна компенсував хет-триком, що абсолютно перевернув гру і дозволив його команді залишитися в чемпіонських перегонах.

Резерв:

Дмитро Ширай (GRIFON)

Продуктивно зіграв в атаці і своїми корисними діями допоміг партнерам зім’яти суперника.

Максим Хижняк (BudmonsteR)

Абсолютно найкорисніший і найпомітніший гравець «будівельників» у матчі. Створював чимало моментів попереду і дуже вдало діяв у захисті часто-густо зупиняючи атакувальні дії суперника.

Олександр Корнійчук (ХІТ-2)

Продовжує тягнути на собі команду, показуючи хороший приклад молодим. Оформив на свій рахунок черговий дубль.

Сергій Мельник (Софія-Phiten)

Продемонстрував солідні швидкісні якості, доводячи, що і в 38 років можна бігати, як і в 20 років. Добре себе проявив і увінчав свої старання забитим м’ячем.

Знайшли помилку, натисніть