Символічна збірна 1 туру вищої ліги Parimatch сезону 2021/22
Символічна збірна 1 туру вищої ліги Parimatch сезону 2021/22
19.10.2021

Віталій Дєнюжкін (вр, СЕРВІТ)

Лідер чинного чемпіона почав сезон на мажорній ноті. Кіпер «будівельників» продемонстрував чудову гру, завдяки чому зумів втримати свої ворота в недоторканності, та допомогти своїй команді здобути непросту перемогу.

Дмитро Клочко (INTER)
Клочко одразу почав виправдовувати свій трансфер. В першому ж матчі колишній гравець збірної України зіграв на своєму високому рівні й відзначився двома голами. Неймовірно приємно, що гравці такого рівня поповнюють наш чемпіонат, тож бажаємо Дмитрові продовжувати в тому ж дусі!

Юрій Щериця (SKIDKA)
Підтвердив свої амбіції на звання найкращого бомбардира чемпіонату стартувавши з місця в кар’єр. Хет-трик у першому ж матчі та вагомий внесок у перемогу своєї команди.

Віталій Нестерук (Десна Гостомель)
Нестерук доводить, що і в 42 роки його не можна відправляти в чемпіонат 40+, бо він там одразу змінить баланс сил. Впродовж усього матчу підтверджував статус лідера у своїй новій команді. Універсал видав дуже солідний матч, особливо другий тайм і підкріпив це все гарним голом.

Єгор Сипливець (SkyUp 2)
Молодий гравець дублерів «авіаторів» (хоча таку кадрово потужну команду важко називати дублерами) двічі зрівнював рахунок у грі з «будівельниками» і серйозно посприяв першій здобутій перемозі підопічними Тараса Шпички.

Запас

Петро Ільків (Comfort Life 2)
Продемонстрував відмінну гру на лінії воріт і багато разів виручав своїх партнерів, особливо у другому таймі.  Ільків пропустив один м’яч, але його вини в цьому не було, тож він доклав усіх зусиль для здобуття своєю командою позитивного результату. Проте партнери не зуміли підтримати свого воротаря.

Андрій Потапов (BudmonsteR)
Всі вже звикли, що Потапов є лідером «будівельників», але найбільше тішить той факт, що він не розслабляється і не опускає планку. Андрій вже звично вів партнерів за собою і був справжнім вожаком, але його зусиль і підтримки партнерів не вистачило для позитивного результату.

Артем Охрименко (INTER)
Забив важливий м’яч для «інтеристів» і не загубився та чудово виглядав у четвірці з наддосвідченими Андрієм Борсуком і Олександром Колесниковим.

Дмитро Войтенко (GRIFON)
Став найбільш активним і корисним гравцем  «грифонів» – їхньою найсвітлішою плямою у першому турі. Універсал буквально сам собі створював моменти й одного разу зумів залишити свій автограф у воротах суперників.

Знайшли помилку, натисніть