Sun League. Огляд 3 туру!
Sun League. Огляд 3 туру!
23.05.2023

СК ARX - АФК Гренадер 4:4
У першому таймі, АФК Гренадер взяв ініціативу в свої руки і Артем Більце забив перший гол на вже 1-й хвилині гри! Після такого шаленого страрту глядачі очікували продовження, але їм прийшлося спостерігати гольове затишшя цілих 15 хвилин. СК ARX відповів на 16-й хвилині за допомогою Богдана Бережного, який відновив рівновагу на табло.

У другому таймі АФК Гренадер продовжили свої успіхи, забивши два швидких голи. Артем Більце знову відзначився на 23-й хвилині, а Олег Бондарчук збільшив перевагу на 25-й хвилині, рахунок став 1:3 на користь гостей. Проте, СК ARX не здався і відновив боротьбу. Федір Мурза на 27-й хвилині скоротив відрив, але Дмитро Курілов знову вивів АФК Гренадер вперед на два голи на 37-й хвилині.  Для гостей здалося, що перемога близька, втім на, в останніх хвилинах матчу СК ARX знову показали свою силу та волю до перемоги. Спочатку Федір Мурза скоротив відставання на 40-й хвилині, а Дмитро Глинка за секунду до сирени його зрівняв!

Цей матч був справжнім футбольним шоу, де обидві команди показали високу якість гри та багато голів. Відчуття напруженості та бажання перемогти були відчутні на кожному етапі матчу. 

Глобус Банк - Triolan 4:2
У першому таймі Глобус Банк почав грати першим номером і з плином часу ця тактика дала свій результат, коли Артем Федорук забив два голи на 11-й та 12-й хвилинах. Ці голи підсилили впевненість команди та дали їм певний запас міцності.

У другому таймі Глобус Банк продовжив свої атаки та забив третій гол на 21-й хвилині завдяки Євгенію Коновалову, рахунок став 3:0 на користь господарів. Пізніше, на 31-й хвилині, Андрій Кадиров з команди Triolan отримав червону картку за фол останньої надії, що ускладнило завдання гостей. Супрун Сергій на 33-й хвилині забив дещо курйозний гол, збільшивши перевагу своєї команди до 4:0. Однак, команда Triolan не здавалася й продовжувала боротьбу. Максим Муха забив гол на 34-й хвилині, а Олексій Поспєлов скоротив різницю до двох голів на 36-й хвилині, рахунок став 4:2.

Triolan продемонстрував свою вольову характеристику та здатність до реакції в стресовій ситуації, але Глобус Банк зумів утримати перевагу та здобув перемогу. Відкрита гра та впевненість у своїх діях допомогли Глобус Банку здобути важливі три очки.

GRASSER - МФК ЮНІОН-КМЗ 4:1
У цікавому протистоянні між командами GRASSER та МФК ЮНІОН-КМЗ, команда GRASSER здобула переконливу перемогу з рахунком 4:1. Поєдинок був характеризований яскравими моментами та вдалими атаками з обох сторін.

Перший тайм гри пройшов якось мляво. Ландшафтники ніяк не могли прийти в себе після поразки від МХП в попередньому матчі, а гості ніяк не знайшли в собі сил скористатися цією нагодою.У другому таймі GRASSER зміг відкрити рахунок на 25-й хвилині, коли Ігор Фещенко забив перший гол. Лише через чотири хвилини, на 29-й хвилині, Олександр Тинін подвоїв перевагу GRASSER, рахунок став 2:0. Ігор Фещенко продовжив свій вдалий виступ та забив свій другий гол на 33-й хвилині, роблячи рахунок 3:0. Незабаром Сергій Побережний приєднався до спискуголеадорів, забивши четвертий гол для GRASSER на 37-й хвилині, рахунок став 4:0. Команда МФК ЮНІОН-КМЗ не здавалася і зуміла скоротити різницю в рахунку. На 40-й хвилині Сергій Волонтир забив їхній єдиний гол у матчі, встановивши фінальний рахунок.

У підсумку гра GRASSER була більш ефективною, втім зручна перевага була здобута лише в другій частині матчу. А колективу МФК ЮНІОН-КМЗ явно забракло досвіду.

АБтП - TOPIAR 5:3
У першому таймі Сачок Ростислав відкрив рахунок на 5-й хвилині. Втім. решта першого тайму була не так багата на події, але команди продовжували виявляти зусилля та намагалися створити гольові нагоди біля воріт один одного..

У другому таймі Сачок Ростислав продовжив свій вплив на гру, забивши ще два голи на 22-й і 24-й хвилинах, проте Ткаченко Данило на 23-й хвилині зміг знайти шпарину в обороні юристів. TOPIAR не здавалася і забив два голи, на 26-й і 35-й хвилинах, відновивши рівновагу в матчі! Але Сачок Ростислав не зупинився і відповів голом на 35-й хвилині, роблячи рахунок 4:3 на користь АБтП. Фінальну крапку у матчі поставив Барабаш Дмитро, забивши дабл-пенальті на 39-й хвилині.

Гра була відкритою та атакуючою з обох сторін, де гравці проявили високу ефективність в атаках. Але тактика АБтП виявилася більш успішною і принесла їм заслужену перемогу в цьому енергійному поєдинку.

AXXONSOFT - ФК Армія 5:1
У першому таймі команда AXXONSOFT взяла гру під свій контроль. Савчук Євген відкрив рахунок на 7-й хвилині. Статьєв Станіслав та Івахно Максим також внесли свій вклад у першому таймі, забивши голи на 15-й і 16-й хвилинах відповідно, і роблячи рахунок 3:0 на користь AXXONSOFT.

У другому таймі перевага AXXONSOFT продовжувала зростати. Статьєв Станіслав забив ще один гол на 23-й хвилині, але Ковальчук Олег відповів голом для армійців на 29-й хвилині, і подарував надію на позитивний фінал для гостей. Проте, Статьєв Станіслав знову проявив себе і забив свій третій гол на 37-й хвилині, роблячи рахунок 5:1 на користь AXXONSOFT.

Гравці AXXONSOFT показали високу результативність та ефективність в атакі. Статьєв Станіслав був особливо видатним, забивши трійку голів і ставши головним героєм матчу. І що саме головне - це перша перемога айтішників в цьому році!

DeLonghi - 2Т 1:1
У першому таймі матчу рахунок так і не було відкрито. Обидві команди мали свої моменти для відкриття рахунку, але відмінні дії голкіперів, які виконували свої завдання і утримували свої ворота недоторканими, не дозволили колективам подарувати глядам бодай один гол. При цьому саме ТСП-Трансбуд проявляли більшу активність у нападі та створювали небезпеку для суперника.

У другому таймі 2Т продовжили свою наступальну гру і знову почали створювати проблеми для DeLonghi. Варто відмітити, що і господарі вміло контратакували. І у підсумку розв'язка матчу прийшлася на останні хвилини. Кострома Ігор забив гол на 38-й хвилині, відкривши рахунок на користь 2Т. Однак, DeLonghi не збентежилися і змогли забити гол на останній секунді гри. Гринчук Юрій виконав точний удар зі штрафного, врятувавши команду від поразки.

Цей матч показав високий рівень опонентів. Голкипери обох команд виконали велику роботу, утримуючи свої ворота. Обидві команди показали свою вольову складову та бажання боротися до кінця.

MBZ - МФК ВіЯр 2:3
У першому таймі МФК ВіЯр розпочала матч ефектним швидким голом, в виконанні Сороки Андрія на 3-й хвилині. Далі Марченко Альфред подвоїв перевагу МФК ВіЯр, забивши гол на 14-й хвилині. Проте, MBZ не здалися і змогли зменшити різницю у рахунку, коли Назаров Андрій забив гол в роздягальгю на 19-й хвилині.

У другому таймі МФК ВіЯр продовжили свою активну гру і Дюжов Андрій забив ще один гол на 27-й хвилині, реалізувавши вихід віч на віч з воротарем, і роблячи рахунок 1:3 на користь МФК ВіЯр. Такий порядок справ не влаштовував господарів і вони пішли в ва-банк. На 39-й хвилині Олексюк Микита зробив матч ще цікавішим, скоротивши відрив до мінімуму. А вже на останніх секундах гри MBZ мали нагоду поновити паритет, проте їхній удар відбився від стійки воріт МФК ВіЯр. Таким чином, меблярі змогли утримати своє перевагу та здобули важливу перемогу.

У підсумку МФК ВіЯр продемонструвала впевнену гру та ефективність в атаці, та надійність в обороні. Водночас, MBZ не здалися й показали характер, намагаючись повернути хід матчу.

Золоті Ворота - ПБФ 1:1
У центральному матчі туру команди Золоті Ворота та ПБФ зіграли внічию з рахунком 1:1. Гра була напруженою і цікавою для глядачів, і обидві команди продемонстрували свій великий потенціал. У першому таймі ПБФ зміг вийти вперед на 16-й хвилині, коли Аксьонов Ярослав забив гол після розіграшу кутового удару з передачі Василенка Євгенія, роблячи рахунок 0:1 на користь ПБФ. Цей гол додав більше інтриги до матчу.

У другому таймі Золоті Ворота показали характер і зуміли вирівняти рахунок на 30-й хвилині, коли Любченко Роман реалізував пенальті. Цікавою деталлю було те, що арбітри призначили пенальті після перегляду VAR, що додало додаткового збудження до гри. У заключній фазі матчу ПБФ вирішив пограти з п'ятим польовим, намагаючись забезпечити собі перевагу у нападі. Проте, господарі змогли втримати рівновагу і утримали нічию до фінального свистка.

Цей матч показав високий рівень команд, а також їхнє бажання перемогти. Обидва опоненти продемонстрували вміння забивати голи, і нічия була справедливим результатом. ПБФ показав свою організовану гру та ефективність у розіграші стандартних ситуацій, в той час як Золоті Ворота проявили характер і здатність реагувати на виклики.

Знайшли помилку, натисніть