Підсумки Кубку Банківської футзальної ліги
Підсумки Кубку Банківської футзальної ліги
02.04.2021

Черговий зимовий сезон Банківської футзальної ліги за доброю традицією завершився Кубком. Згідно рейтингу команд, Альфа Банк та OTP Group розпочали свою боротьбу зі стадії 1/2 фіналу. На стадії 1/4 фіналу зустрічалися Райффайзен Банк Аваль - НБУ та FC ТАСкомбанк - Forward-Bank

В першому матчі 1/4 фіналу точилася приблизно рівна боротьба, з невеликою перевагою господарів, які спромоглися відкрити рахунок лише на 16 хвилині завдяки влучному удару Андрія Федорука який опинився першим на добиванні. На початку другого тайму головні банкіри країни припустилися фатальної помилки у захисті та ігор Шило майстерно цим скористався. За той час, що залишився зелені не полишали спроб відігратися, проте дії РБА в обороні були бездоганними, а на 36 хвилині Ігор Шило оформивши дубль та встановив кінцевий рахунок у грі.


Другий матч на превеликий жаль не відбувся, через неявку колективу Forward-Bank на гру.


У першому матчі 1/2 фіналу FC ТАСкомбанк - OTP Group перші хвилини гри були за гостями і саме їх моменти були більш гострими, але відкрили рахунок вони лише на 17 хвилині завдяки підступному удару Артема Григорука під опорну ногу голкіперу. На початку другого тайму гравці ОТР майже одразу подвоїли перевагу і тепер минулорічним чемпіонам потрібно було йти в ва-банк. На 27 хвилині Артем Негрієнко один м’яч відіграв, але через дві хвилини Артем Охрименко знову збільшив перевагу до двох голів. Господарі всіми силами намагалися скоротити відрив у рахунку, але всі їх потуги були марними. А гості забивши ще один гол на 37 хвилині, довели свою перевагу до розгромної, 4:1! 

У другому матчі 1/2 фіналу між Альфа Банк - Райффайзен Банк Аваль після засушливих нулів у першому таймі, колективи в другому влаштували справжній голепад! Спочатку Євгеній Корешков на 25 хвилині після майстерной передачі Станіслава Кириленко відкрив рахунок, а згодом Олександр Зубенко після розрізного пасу від Сергія Уколова у стилі Андреа Пірло подвоїв перевагу червоних! Через хвилину Сергій Пономаренко скоротивши відрив, подарував надію для РБА. Час йшов і Ярославу Сербіну потрібно було ризикувати і він випустив п'ятого польового, але на жаль, цей тактичний хід не приніс дивідендів і червоні забивши ще 2 голи, повторили результат попереднього півфіналу - 4:1.

ФІНАЛ, Альфа Банк - OTP Group 3:4

Окрасою будь якого турніру є саме фінальний матч і ця дуель між срібним та золотим призером чемпіонату не була виключенням! Зазвичай у фінальних поєдинках конкуренти досить довго входять у гру, але не цього разу. Майже одразу після стартового свистка арбітра гості захопили перевагу, тим самим вибивши землю з під ніг у суперників. Першого м'яча на користь біло-зелених додав Артем Охременко на 4 хвилині, а згодом він же оформив дубль на 13 хвилині, тим самим подвоївши здобуток OTP Group. На 18 хвилині гості додали третього м’яча до своєї скарбнички, в цьому відзначився Микола Кузнєцов. Альфа Банку знадобився час щоб оговтатись, зрушити з мертвої точки їм вдалося на 19 хвилині за допомогою Олександра Доценко, а вже за хвилину вони скоротили своє відставання до мінімуму, автором другого забитого м’яча став Олександр Зубенко. В другому таймі червоні були на хвилі успіху і на 25 хвилині зрівняли рахунок команд, автором голу став Олександр Зубенко. Всі вже потроху готувалися до серії пенальті, але OTP Group не відступали і завзято намагались відновити свою першість в рахунку, на 38 хвилині їм це вдалося, переможного м’яча забив Кузнєцов Микола! Як висновок OTP Group роблять в цьому сезоні фантастичний золотий дубль!
Також варто відмітити гравців, котрі були визначені найкращими у своїх командах, а саме - Євген Корєшков у складі Альфа Банку та Артем Охременко у складі OTP Group.

Знайшли помилку, натисніть