Перша Ліга VBET. Підсумки туру.
Перша Ліга VBET. Підсумки туру.
22.03.2023

В Першій Лізі VBET відбулось три матчі, за результатами яких остаточно сформувалась трійка призерів в групі «А» та «В».

В матчі «Сервіт» - «MBZ» номінальні господарі мали шанс на золото, якби перемогли, а «Авалон-2»(Бровари) не виграв свою гру. Більше того, вже на 3-й хвилині Демиденко ударом з-за меж штрафної площі відкрив рахунок в матчі – 1:0. Правда, потім для «Сервіту» ситуація складалась просто жахливо. Спочатку Басалкевич зробив рахунок рівним, а на 9-й хвилині Юрій Балашев побачив перед собою червону картку. Чисельну більшість гравці «MBZ» трансформували в гол Микити Олексюка і виграли перший тайм – 1:2. Після відпочинку «Сервіт» став на постійній основі грати з 5-м польовим, але це обернулось справжнім крахом. Буквально за сім хвилини гравці «MBZ» відвантажили чотири голи у ворота суперника і просто вбили інтригу – 1:6. Доля матчу була вирішена, хоча «Сервіт» ще встиг обмінятись результативними ударами зі своїми опонентами – 2:7. Таким чином «Авалон-2»(Бровари) незалежно від свого результату ставав чемпіоном ліги, а «MBZ» не дивлячись на якісну гру в останньому турі, не змогли потрапити до ТОП-3.

Стосовно гри «Авалон-2»(Бровари) – «Kapelou», то звітній грі підопічним Романа Галицького достатньо було нічийного результату, щоб розраховувати на першу трійку. Такий результат вдалось здобути підопічним Романа Галицького в першій частині матчу, адже «ворота залишились на замку» у обох команд, а після відпочинку розпочалось все найцікавіше. В другому таймі швидкі голи Сергій Степаненка та Богдана Кравця змусили ризикувати суперника – 3:0. За такого розвитку подій підопічні Романа Галицького були вимушені грати з 5-м польовим і вже на 22-й хвилині Сидорко подарував надію на порятунок – 3:1. Правда, на більше представники «Kapelou» не спромоглись, адже підопічні Олександра Славінського дуже грамотно оборонялись проти 5-го і ще двічі засмутили своїх опонентів – 5:1. Таким чином трійка призерів Першої Ліги виглядає наступним чином : «Авалон-2»(Бровари), «Сервіт», «Django Stars».

В групі «В» представники «OSS» грали з «Юрінновацією». Підопічні Віталія Дєнюжкіна доволі швидко вирішили долю матчу, адже за три хвилини оформили аналогічну кількість результативних ударів. Кульматицький, Пасічник та Воронченко зробили все можливе, щоб їх команда потрапила до трійки лідерів – 3:0. З іншого боку «Юристи» були вимушені діяти від оборони, але це не втрятувало від голу Пасічника на 8-й хвилині – 4:0. Цей результат дозволив «OSS» почуватись себе комфортно перед другим таймом, хоча Шестерньов зумів оформити «гол в роздягальню» - 4:1. Друга половина зустрічі давала надію «Юристам», щоб виправити ситуацію і врятуватись від поразки, але не вдалось впоратись з цією задачею. Більше того, підопічні Віталія Дєнюжкіна довели матч до переможного кінця, а гол Грушко остаточно зняв всі питання – 5:1. Ця перемога дозволила «OSS» здобути срібні медалі чемпіонату, а «Веселі Хлопці» здобули бронзовий комплект медалей.

Знайшли помилку, натисніть