Перша Ліга VBET. Підсумки туру.
Перша Ліга VBET. Підсумки туру.
22.02.2023

У Першій Лізі VBET відбулись всі заплановані матчі. В групі «А» вже є одноосібний лідер, в групі «В» загострилась ситуація у верхній частині турнірної таблиці, а групах «С», як завжди все заплутано та непросто.

Розпочнемо огляд з матчу «Авалон-2»(Бровари) – «MBZ». Номінальні гості зробили ставку на швидкий гол, але змарнували декілька чудових шансів в дебюті зустрічі. Натомість підопічні Олександра Славінського вже на 6-й хвилині вийшли вперед. Віктор Шевченко продемонстрував свою техніку і потужним ударом під поперечину відкрив рахунок в матчі – 1:0. За такого перебігу подій команда «MBZ» відповіла ударами з дальньої дистанції, але це не дало бажано результату. З іншої сторони на 11-й хвилині Гуреєв ударом з-за меж штрафної площі оформив другий гол та встановив остаточний рахунок першого тайму – 2:0. Після перерви представники «MBZ» доволі швидко скоротили відставання в рахунку, адже Комар оформив прикрий автогол – 2:1. Проте, відігратись миттєво не вдалось, оскільки на 18-й хвилині Стеценко зумів з близької дистанції повернути комфортну перевагу в рахунку – 3:1. Зазначимо, що представники «MBZ» додали  в атакуючому плані, тому Шевчук зумів скоротити відставання до мінімуму, але нестримний Гуреєв миттєво відповів своїм голом – 4:2. Підопічні Олександра Славінського виглядали дуже переконливо і не дивлячись на непотрібний пропущений гол наприкінці зустрічі, змогли зберегти перемогу – 4:3. Вітаємо «Авалон-2»(Бровари) з важливим результатом та одноосібним лідерством в групі «А».

В матчі «Сервіт» - «Django Stars» обидві команди не змогли проявити себе з кращої сторони у завершальній стадії. Проте, в першому таймі «Зірки» мали море гольових моментів, але неперевершений Юрій Балашев діяв просто фантастично на останньому рубежі. В свою чергу у «Сервіту» мало що виходило в атаці, а «Зірки» ніяк не знали, як пробити володаря Кубку України, тому на відпочинок команди пішли за рівного рахунку 0:0. В другому таймі малюнок матчу особливо не змінився, але наприкінці зустрічі «Зірки» змогли оформити дуже важливий гол. Олійник зумів відгукнутись на прострільну передачу з флангу та відзначився ударом з близької дистанції – 0:1. За такого перебігу подій «Сервіт» став награвати 5-го і Віталій Дудар зумів врятувати свою команду від поразки – 1:1. У підсумку бойова нічия, котра на користь конкурентів в боротьбі за першу сходинку.

Стосовно гри «KAPELOU» - «МФК ВіЯр», то підопічні Романа Галицького не кращим чином розпочали звітну гру. Вже на 2-й хвилині Сорока відгукнувся на чудову передачу Марченка та пробив повз голкіпера – 0:1. Проте, не дивлячись на прекрасний старт, гравці «МФК ВіЯр» не змогли розвинути свій успіх. В свою чергу підопічні Романа Галицького змогли ближче до середини першого тайму віднайти свою гру, а перед свистком на перерву Гавриленко вийшов віч на віч та впевнено реалізував свій момент, встановивши остаточний рахунок першого тайму – 1:1. Після відпочинку підопічні Галицького класного розіграли кутовий, а Шмагель з близької дистанції поцілив точно в ціль – 2:1. За такого перебігу подій представники «МФК ВіЯр» пішли в атаку великими силами та створили більш ніж достатньо моментів, щоб відігратись, але жодним своїм шансом не змогли скористатись і встигли змарнувати десятиметровий удар. З іншого боку підопічні Романа Галицького дисципліновано провели другий тайм, а наприкінці зустрічі ще двічі шокували своїх опонентів двома результативними ударами – 4:1. Вітаємо «KAPELOU» з перемогою!

В групі «В» окремо відзначимо гарячу гру «Веселі Хлопці» - «Юрінновація». Магда та компанія з перших хвилин задавали темп матчу, підключаючи Владислава Лисенка до власних атак. Проте, реалізація номінальних господарів бажала кращого. В свою чергу «Юристи» гідно тримали оборону, а наприкінці тайму отримали чисельну перевагу, адже Олександр Магда отримав вкрай непотрібну червону картку. Проте, граючи в форматі 5х4 в першому таймі «Юристи» не змогли свою перевагу трансформувати в гол і за рахунку 0:0 команди пішли на відпочинок. В другому таймі підопічні Віталія Мамчура досягли бажаного, оскільки Савинок чудово зіграв на добиванні – 0:1. Цей додав ще більше впевненості «Веселим Хлопцям», а атаки на ворота «Юристів» ставали все завзятішими і врешті-решт Кучинський звів гру до нічиєї – 1:1. Нажаль, цей гол виявився останнім в матчі, а визначити сильнішого не вдалось.

В матчі «OSS» - «МФК Атен» підопічні Віталія Дєнюжкіна доволі швидко підтвердили статус фавориту, адже вже на 4-й хвилині Тимченко відкрив рахунок в матчі – 1:0. Проте, представники «МФК Атен» робили все можливе, щоб відігратись, але з грою у завершальній стадії не складалось. З іншої сторони підопічні Дєнюжкіна також марнували чудові нагоди, а перед свистком на перерву отримали «гол в роздягальню» від Павла Зайцева – 1:1. Після відпочинку кожна з команд мали шанси, щоб вийти вперед, але з цією задачею краще впорались гравці «OSS», а саме Антон Воронченко – 2:1. Проте, цей гол був далеко не вирішальним, оскільки гравці «МФК Атен» мали нагоди, щоб відігратись, щоправда гол Жихарева наприкінці матчу зняв всі питання – 3:1. Вітаємо «OSS» !

Переходячи до групи «С» відзначимо найрезультативнішу гру «FC Strela» - «CRO United». Для підопічних Сергія Цибенка звітна зустріч почалась вкрай важко, адже вже на 4-й хвилині рахунок був 0:3. Це тріо Тимофеєв-Березін-Касянчук сказали своє слово у завершальній стадії. Це була прекрасна заявка на успіх від команди «CRO United», але Коробка та Романенко спробували повернути інтригу  - 2:3. Більше того, підопічні Цибенка мали шанс, щоб відігратись, проте, Павлов та Березін допомогли підопічним Богуна виграти з комфортним рахунком – 2:5. Після перерви команди змогли обмінялись результативними ударами, але далі був бенефіс команди «CRO United». Підопічні Сергія Богуна змогли довести рахунок до розгромного, оскільки фінальний свисток арбітра зафіксував результат 3:11. Вітаємо підопічних Сергія Богуна з чудовою звитягою!

В матчі «АФК Гренадер» - «Linevich Group» підопічні Олександра Андреєва вже на 1-й хвилині отримали серйозний удар по своїм амбіціям, оскільки голкіпер отримав пряму червону картку за фол останньої надії. Щоправда, команда «Linevich Group» не скористалась таким подарунком від суперника. Більше того, всі спроби номінальних гостей були невдалими, а ближче до середини тайму Більце нагадав про себе і по суті став героєм першого тайму – 1:0. Після відпочинку Більце вистрілив дублем та зробив дуже вагому заявку на перемогу – 2:0. Проте, на цьому приємні новини для «Гренадерів» завершились. Справа в тому, що Кузьменко на 19-й хвилині скоротив відставання в рахунку, а Власенко з Голубом вивели «Linevich Group» вперед – 2:3. Підопічні Олександра Андреєва змогли відігратись, проте, останнє слово все одно було за тандемом Дудар – Власенко – 3:5. Вітаємо команду Олександра Юрчука з вольовою перемогою!

Стосовно гри «Terratek» - «WINETIME», то поєдинок був максимально динамічна. Більше того, матч проходив на зустрічних курсах, але перший гол довелось чекати аж півтайму. На 8-й хвилині Мешко прийняв передачу неподалік воріт суперника та влучним ударом поцілив точно в кут – 1:0. Проте, вже дуже скоро підопічні Дмитра Шульги доволі швидко знайшли аргумент у відповідь завдяки Сергію Кулішу – 1:1. За такої динаміки обидві команди додали в атакуючому плані і перед свистком на перерву ще раз обмінялись результативними ударами, тому доля матчу повинна бути вирішитись в другому таймі – 2:2. Після перерви Роман Мешко оформив швидкий результативний удар та передав вітання своїй коханій, наблизивши перемогу – 3:2. Не дивлячись на таку ситуацію, підопічні Олега Перепелиці не змогли втримати перевагу своєї команди і Клименко звів гру до нічиєї – 3:3. За такої динаміки кожна з команд могла вибороти перемогу і робила все можливе для цього, але фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию.

На останок відзначимо матч «Глобус Банк» - «ДП Антонов». Підопічні Станіслава Олександровича Гончаренка мали певні проблеми зі збором, тому «Авіатори» вимушені були діяти від оборони. Проте, цим ніяк не користувались гравці «Глобус Банку», адже не дивлячись на ігрову перевагу, підопічні Олександра Севериненка пропустили першими. На 8-й хвилині Шушковський зумів відкрити рахунок в матчі – 0:1. Підопічні Станіслава Олександровича Гончаренка не змогли втримати свою перевагу, адже гол Миколюка та результативні дії перед свистком на перерву від Кошевого дозволяли «Банкірам» виграти перши тайм, але останнє слово було за Леонідом Мельником, тому на відпочинок команди пішли за рівного рахунку – 2:2. Після відпочинку команди не порадували результативністю, не дивлячись на кількість гольових моментів, проте, «Банкіри» досягли бажаного, адже гол Олександра Миколюка на 27-й хвилині виявився переможним – 3:2. Вітаємо «Глобус Банк»!

Знайшли помилку, натисніть