Перша ліга Elite VBET. Огляд вікенду!
Перша ліга Elite VBET. Огляд вікенду!
25.01.2023

Поточний тур в Еліт лізі видався дуже цікавим і нарешті в нас не залишилось команд без залікових балів!


VIATEC - Prime 3:0
За прогнозами VIATEC повинен був здобути легку перемогу, втім період дозаявок вніс свої корективи. З перших хвилин матчу гості почали нав'язувати боротьбу своєму більш іменитому опоненту. Гра була на зустрічних курсах, але господарі виглядали більш впевненими. Все ж таки досвід та зіграність колективу далися в знаки. На 9 хвилині Новицький Віктор відкрив рахунок, а на 11 хвилині Корнійчук Олександр його подвоїв. Наприкінці другого тайму Prime спробував врятувати матч, але  Селюк Олександр на 25 хвилині поставив фінальну крапку в цьому протистоянні.

 

DeLonghi - 2Т 3:4
Учасники цього поєдинку не стали відкладати справи у довгий ящик і відразу взяли за діло. Ледь не перша атака господарів призвела до автоголу від Рожко Дмитра і майже одразу Олійник Сергій гарматним ударом зрівняв рахунок у грі! Початок протистояння був на радість онлайн вболівальникам! На 6 хвилині Кострома Ігор вже вивів ТСП-Трансбуд вперед! На початку другого тайму повторилася та ситуація, яка була на початку першого. Пославський Олександр перевівши круглого в свої ворота, знову подарував надію господарям. Для гостей це був удар і окрилені успіхом білі знову вийшли вперед! На жаль для DeLonghi, це була остання гарна новина для них у цій грі. За дві останні хвилини гості перевернули повністю гру і змогли не тільки зрівняти рахунок, а і вирвати перемогу! 

 

AXXONSOFT - АБтП 3:3
Третій матч ігрового дня також був на радість вболівальникам. AXXONSOFT втративши двох ключових гравців (Кодацький, Заворотній), не були таким грізним суперником для АБтП. До речі юристи також дещо підсилили склад. Перші хвилини гри були досить нервовими, командам знадобився майже тайм на розкачку. На 13 хвилині Статьєв Станіслав забивши перший гол, здавалося заробив комфортну перевагу перед перервою, але за три секунди до кінця тайму Шихов Ігор дальнім ударом відновив паритет! Початок другого тайму був багатообіцяючим і вже на 19 хвилині 
Мудрицький Олександр вперше вивів юристів вперед, але згодом Мельник Сергій знову зрівняв рахунок. Айтішникам конче потрібна була перемога і вони почали підключати Дмитра Шульгу до акаки. На 23 хвилині прикра помилка в атаці призвела до поновлення переваги юристів. Втім за декілька секунд до завершення матчу, новачок господарів Івахно Максим знову зрівняв рахунок і поставив жирну крапку в цьому двобої. 

 

Carleone-VPK - Winncom-КЗПТО 5:1
В завершальному матчі суботи події почали розгортатися доволі швидко. Вже на першій хвилині Білик Дмитро вразив ворота гостей. Як не дивно, після такого різкого старту нас чекало гольове затишшя. Вартувало Нечепуренко Дмитру зрівняти рахунок на 11 хвилині, як знову зелені ринулись в атаку! На 14 хвилині Малюк Ігор вистрелив дуплетом і суттєво покращив шанси Carleone-VPK на позитивний фінал. В перерві матчу Winncom-КЗПТО потрібно було забути про кінцівку першої половини і з холодною головою вийти на другий тайм. В період з 21 по 23 хвилину гравці Carleone-VPK забили ще два м’ячі і довели рахунок до розгромного. Як не дивно, але це був останній небезпечний момент у грі. 


ПБФ - SkyUp Futsal 2 1:5
Завершальний матч туру обіцяв бути самим непередбачуваним за ігровий вікенд. Так і сталося. З перших секунд поєдинку дублери авіаторів створили три гольові можливості і на 3 хвилині Мілевський Дмитро відкрив лік забитим голам. Окрилені успіхом гості не змогли розвинуті свій успіх і на 10 хвилині Педак Ілля відновив статус-кво. На 12 хвилині сталися два ключових епізоди. Ардашніков Андрій забивши два голи протягом  і майже зняв питання переможця в цьому матчі. Після перерви будівельники спробували врятувати матч, але всіх їх потуги були невдалими. А молоді та амбітні гравці SkyUp Futsal 2 змогли довести свою перевагу до розгромної! До речі, ця перемога вивела їх на четверту сходинку! 

Знайшли помилку, натисніть