Перша Ліга VBET. Огляд матчів ігрового тижня
Перша Ліга VBET. Огляд матчів ігрового тижня
14.12.2022

В Першій Лізі VBET відбулись 5 з 6 запланованих матчів, а одному поєдинку ледь не трапилась неймовірна сенсація.

Розпочнемо огляд з матчу «МФК Атен» - «Глобус Банк». В дебюті зустрічі обидві команди обмінювались ударами з дальньої дистанції і така тактика дала результат «МФК Атен», адже на 4-й хвилині Садаєв вдало зіграв на добиванні після сейву голкіпера «Банкірів» - 1:0. Пропущений гол трошки мотивував представників «Глобус Банку», але удари не приносили бажаного, а гравці «МФК Атен» змогли закріпити свій успіх наприкінці тайму. Оверченко переправив м’яч у ворота з близької дистанції та дозволив своїй команді виграти першу частину матчу за комфортного рахунку – 2:0. Після перерви ситуація для «Банкірів» стала складніше, адже помилка на половині поля суперника обернулась виходом два в нуль, а Оверченко без проблем оформив дубль – 3:0. За такого рахунку команда «МФК Атен» на 90% гарантувала собі перемогу, хоча ще встигла обмінятись з суперником результативними ударами – 4:1. Зазначимо, що гол престижу в складі «Банкірів» оформив Михайло Гер, а героєм матчу став Андрій Оверченко з дублем в активі.

В матчі «FC Strela» - «Атлант Буд» підопічні Олександра Бульбіна в дебюті зустрічі підтвердили статус фавориту, адже Дмитро Леонтієв оформив найшвидший гол туру – 0:1. Правда, на цьому позитивні новини для «Будівельників» завершились, адже за справу взялись підопічні Сергія Цибенка. Гравці «FC Strela» починаючи з середини першої частини матчу почали свій грандіозний камбек і завдяки дублю Воскресенського, голам Коробки та Криворучко виграли перший тайм за комфортного рахунку – 4:1. Після перерви «Будівельники» знову змогли оформити швидкий результативний удар, проте, це не допомогло скоротити відставання в рахунку, адже за мить Максим Коробка оформив свій м’яч – 5:2. Зазначимо, що підопічні Олександра Бульбіна не здавались і до останнього намагались врятувати матч, але багато пропущених м’ячів у першому таймі стали вирішальними, тому фінальний свисток арбітра зафіксував результат 7:4. Вітаємо підопічних Сергія Цибенка з вольовою і дуже важливою перемогою! Окремо відзначимо, що головним творцем цього успіху став Максим Коробка з хет-триком в активі та Олексій Криворучко вистрілив дублем.

На черзі поєдинок «АФК Гренадер» - «Сервіт». У звітному матчі підопічні Олександра Андреєва провели героїчний перший тайм, а воротар «Гренадерів» діяв просто неймовірно і зумів зберегти свої ворота на замку. Більше того, у команди «Сервіт» було море моментів, але довести до справу до голу не вдалось. З іншого боку підопічні Олександра Андреєва якісно провели останні хвилини тайму, адже Більце вдало зіграв на добиванні, а Кліменко ударом з гострого кута поставив крапку в першій половині матчу – 2:0. Після перерви представники «Сервіту» взялись за справу і одразу шокували своїх опонентів швидкими голами від Романовського, Дудара та Приймака  - 2:3. Аргументів у відповідь «Гренадери» не знайшли, а «Сервіт» довів матч до переможного кінця, тому автогол Більце та результативний удар Глуцького зняли всі питання відносно переможця – 2:5. Вітаємо «Сервіт», але відзначаємо перший тайм у виконанні підопічних Олександра Андреєва.

Стосовно гри «Альтернатива» - «WINETIME», то у цій парі підопічні Миколи Костенка були фаворитами. Правда, команда Валерія Чєрнєва тривалий час не могла підтвердити свій статус. Справа в тому, що гравці «WINETIME» дуже непогано підготувались до матчу і грамотно діяли в захисті, але на 10-й хвилині Кулакевич вдало зіграв на добиванні та оформив єдиний гол в першій половині матчу – 1:0. Після відпочинку підопічні Дмитра Шульги шокували своїх опонентів швидким голом, адже Ярослав Баранов впевнено реалізував вихід віч на віч – 1:1. Зазначимо, що представники «WINETIME» грали з неймовірним бажанням, але на 23-й хвилині Віктор Головатюк з півметра оформив гол у порожні ворота своєї колишньої команди – 2:1. Цей гол виявився переможним, не дивлячись на всі спроби та бажання підопічних Дмитра Шульги виправити ситуацію.

На останок відзначимо поєдинок «OSS» - «Triolan». В першому таймі обидві команди діяли на зустрічних курсах, обмінюючись вбивчими моментами, а воротарі зовсім не мали часу на перепочинок. Проте, перший гол був оформлений аж на 7-й хвилині завдяки гарматному пострілу Дроздова – 0:1. Підопічні Мельника оформили дуже важливий гол, але за декілька хвилин про свій бомбардирський хист нагадав Богдан Швець – 1:1. Підопічні Віталія Дєнюжкіна прагнули виграти перший тайм, але перед свистком на перерву Кульматицький відзначився прикрим автоголом, тому перша частина матчу завершилась за рахунку – 1:2. Після представники гравці «OSS» вимушені були піти на ризики і по можливості підключати 5-го до своїх атак. В свою чергу підопічні Сергія Мельника були готові до такого перебігу подій, але не вистачило кількох секунд, щоб зберегти переможний результат, оскільки на 28-й хвилині Хом’яков з близької дистанції проштовхнув м’яч у незахищені ворота – 2:2.

 

Знайшли помилку, натисніть