Перша Ліга VBЕT. Огляд 9-го туру.
Перша Ліга VBЕT. Огляд 9-го туру.
25.01.2023

В Першій Лізі VBET відбулись всі заплановані матчі, адже результати змінили ситуацію у верхній частині чемпіонату, а лідер вперше в сезоні оступився.

Розпочнемо з матчу «МФК ВіЯр»- «Альтернатива». Підопічні Миколи Костенка жахливо почали гру, адже вже на 1-й хвилині неточна передача на власній половині поля обернулась реалізованим виходом віч на віч від Андрія Сороки – 1:0. Проте, не дивлячись на такий початок, Андрій Пашко намагався виправити ситуацію ударами з середньої дистанції, а представники «МФК ВіЯр» діяли аналогічно, проте, гол в дебюті зустрічі залишився єдиним в першій частині матчу. Після відпочинку «Альтернатива» не зробила жодних висновків і знову нарвалась на швидкий гол, але на цей раз на гармату від Альфреда Марченка – 2:0. Команда «МФК ВіЯр» не збавляла обертів, і вже на 18-й хвилині Дубицький з близької дистанції оформив один з найлегших результативних ударів у своїй кар'єрі – 3:0. За такого перебігу подій підопічні Миколи Костенка пішли ва-банк і стали награвати 5-го польового, але замість камбеку отримали ще гол від Сороки, а Роман Багрійчук встиг не реалізувати десятиметровий удар – 4:0. Таким чином доля матчу була вирішена, проте, Ігор Левченко зумів оформити гол престижу – 4:1. Вітаємо «МФК ВіЯр» з якісною грою та заслуженою звитягою!

В матчі «Triolan» - «CRO United» обидві команди тривалий час не могли відзначитись результативним ударом. Підопічні Сергія Богуна намагались якісно проявити себе в атаці, в той час, як гравці «Triolan» марнували виходи віч на віч, проте, один гол був оформлений в першій частині матчу. На 11-й хвилині Соловей зумів майстерно реалізував стандарт та допоміг своїй команді виграти першу частину матчу – 0:1. Після перерви підопічні Сергія Мельника дуже швидко відігрались, адже Карасюк розрядив свою гармату в стилі Максима Оленківського та звів гру до нічиєї – 1:1. За такого розвитку подій темп матчу став швидшим і кожна команда робила все можливе, щоб здобути максимум. Проте, лише наприкінці зустріч вдалось обмінятись результативними ударами, адже на гол Максима Стрілецького у «CRO United» знайшовся аргумент у вигляді результативного удару Ярослава Прокопенка – 2:2. Таким чином обидві команди отримали по одному балу собі в актив.

На черзі матч «Веселі Хлопці» - «Ютландія», то перший тайм був «сухим». Зазначимо, що у першій частині матчу Костяний влучив в поперечину, а також Магда та компанія мали чимало гольових шансів, але продемонстрували нульову реалізацію. З іншого боку у «Ютландії» було декілька непоганих контрвипадів, проте, підопічних Євгена Саківського варто відзначити саме в плані захисту. Після відпочинку номінальні гості спробували влаштувати штурму воріт суперника та створили три вбивчі шанси, але не змогли їх використати. Натомість на 17-й хвилині Вадим Костяний врешті-решт реалізував свій шанс, елегантно перекинувши голкіпера – 1:0. Цей гол додав динаміки матчу, але не вплинув позитивно на «Ютландію», адже замість порятунку нарвались на десятиметровий удар, котрий впевнено реалізував Кучинський – 2:0. Цей гол виявився останнім у звітному поєдинку, не дивлячись на спроби підопічних Євгена Саківського виправити ситуацію.

Стосовно гри «Linevich Group» - «Django Stars», то «Зірки» з перших хвилин стали награвати 5-го і підключаючи Трещейка до атак. Це дало результат, адже класна комбінація голом Олійника – 0:1. Проте, номінальні господарі вже за хвилину відігрались зусиллями Власенка. Євген зумів майстерно реалізувати штрафний удар – 1:1. Зазначимо, що команда «Linevich Group» намагалась нічим не поступатись своїм опонентам, але в середині тайму дальній удар Муляра став результативним і останнім  у першій половині гри – 1:2. Після відпочинку представники «Linevich Group» доволі швидко відігрались, після удару Пилипа Кузьменка майже з лінії ауту – 2:2. Такий рахунок катастрофічно не влаштовував «Зірок», тому номінальні гості приклали максимум зусиль, що вирвати перемогу, але команда Олександра Юрчука втримала нічийний результат. Відзначаємо характер колективу «Linevich Group», адже вдалось двічі відігратись, програючи по ходу поєдинку.

В матчі «Django Stars» - «Terratek» підопічні Олега Перепелиці мали всі шанси, що оформити швидкий гол, але не реалізували декілька шансі і отримали гол від Муляра – 1:0. Зазначимо, що це не вплинуло на настрій команди «Terratek», адже підопічні Олега Перепелиці продовжували марнувати вбивчі шанси і за своє марнотратство поплатились на 10-й хвилині. Жила відзначився результативними діями і встановив остаточний рахунок першої половини гри 2:0. В другому таймі підопічні Перепелиці продовжували дотримуватись свого плану на гру, а швидкий гол Гамбарова подарував надію на порятунок – 2:1. Зазначимо, що «Зірки» дуже ризикували, адже віддали супернику ініціативу, щоправда «Terratek» цим шансом не скористався, перед фінальною сиреною Лебідь зняв питання стосовно переможця – 3:1. Вітаємо «Django Stars»!

Стосовно гри «OSS» - «ДП Антонов», то для підопічних Станіслава Олександровича Гончаренка гра почалась не кращим чином, адже довелось зі стартовим свистком діяти від оборони. Натомість представники «OSS» нестримно атакували і вже на 6-й хвилині Чайка ударом з гострого кута відкрив рахунок в матчі – 1:0. Це гол не змінив плани «OSS», адже підопічні Віталія Дєнюжкіна продовжували гнути свою лінію і вже на 9-й хвилині Грушко вдало відгукнувся на передачу з кута поля – 2:0. «Авіатори» не знайшли аргументів у відповідь, тому вже в наступній атаці Ларін поставив крапку в першій половині матчу – 3:0. В другому таймі ситуація трошки покращилась для «Авіаторів», адже гравці «ДП Антонов» проводили атаки і навіть скоротили відставання в рахунку завдяки Пархомчуку – 3:1. Проте, це не допомогло виправити ситуацію, оскільки команда «OSS» довела матч до впевненої перемоги.

На черзі матч «WINETIME» - «Ютландія». У звітному поєдинку підопічні Дмитра Шульги вже на 1-й хвилині підтвердили свої амбіції на перемогу, адже Дубина вдало завершив атаку своєї команди – 1:0. Натомість пропущений гол для «Ютландії» став справжнім стимулом заграти потужніше. Підопічні Євгена Саківського взяли гру під контроль та штурмували ворота суперника, а Сабатюк не втомлювався рятувати ворота своєї команди. Щоправда, активні дії дали результат і перед свистком на перерву Парубець зробив рахунок рівним – 1:1. Після перерви підопічні Дмитра Шульги отримали прекрасний шанс на швидкий гол, але Клименко не зумів реалізувати шестиметровий удар. З іншого боку у «Ютландїі» на 24-й хвилині вдався вдалий розіграш штрафного, оскільки постріл Дорошенко став результативним – 1:2. Проте, все найцікавіше відбулось наприкінці зустрічі, адже Гарасюта вдало зіграв на добиванні і практично приніс нічию своїй команді на останній хвилині матчу, але за декілька секунд до фінальної сирени неточна передача підопічних Дмитра Шульги обернулась швидкою атакою суперника і голом Овчіннікова –2:3. Вітаємо команду Євгена Саківського!

В матчі «Веселі Хлопці» - «Сервіт», лідер чемпіонату зіштовхнувся з серйозними проблемами. Вже в дебюті зустрічі Вадим Костяний майстерно реалізував штрафний удар і передав вітання Юрію Сергійовичу Балашеву – 1:0. За такого перебігу подій представники «Сервіту» робили все можливе, щоб виправити ситуацію, але Владислав Лисенко фантастично відіграв на останньому рубежі і «Веселі Хлопці» довели першу частину гри до переможного кінця. Після відпочинку «Сервіт» продовжував штурмувати ворота суперника і врешті-решт удар Євгена Савчука з-за меж штрафної площі став результативним – 1:1. За логікою подій представники «Сервіту» мали виходити вперед, але неймовірна гра Владислава Лисенка була на заваді другого голу, а вже на 23-й хвилині «Веселі Хлопці» шокували своїх опонентів голом Кучинського у порожні ворота – 2:1. Щоправда обіграти лідер не вдалось, адже маестро Романовський майстерно реалізував штрафний удар і звів гру до нічиєї – 2:2. Зазначимо, що «Сервіт» влаштував шалений фінальний штурм, але вибороти перемогу не зумів. Вітаємо «Веселих Хлопців» з чудовим результатом  у матчі з лідером!

В матчі «MBZ» - «Авалон-2»(Бровари) вирішувалась ситуація у верхній частині турнірної таблиці. Дебют зустрічі був за номінальними господарями, адже вже на 2-й хвилині Кучеренко проштовхнув м’яч у ворота суперника – 1:0. Не дивлячись на такий старт, підопічні Олександра Славінського створили більш ніж достатньо моментів, щоб виправити ситуацію. Проте, реалізація у команди «Авалон-2»(Бровари) була далеко не на кращому рівні, а декілька разів каркас воріт ставав на заваді голу. Таким чином представники «MBZ» змогли виграти першу частину матчу за мінімального рахунку. В другому таймі підопічні Славінського не зробили висновки і отримали ще один швидкий гол, але на цей раз від Брильова -2:0. Зазначимо, що гравці «Авалон-2»(Бровари) просто зобов’язані були рятувати гру, маючи море моментів, але замість камбеку нарвались на результативний удар Шевчука -3:0. Доля матчу була практично вирішена, але підопічні Олександра Славінського змогли скоротити відставання до мінімуму, щоправда не вистачило одного голу, щоб врятувати гру, хоча моментів було більш ніж достатньо – 3:2. Ця перемога дозволила команді «MBZ» набрати 22 бали і ділити 2-3 сходинку з «МФК ВіЯр», а відстань від найближчих переслідувачів складає 5 пунктів.

На останок відзначимо протистояння «Юрінновація» - «CRO United». В першій частині матчу жодна з команд не змогла проявити себе у завершальній стадії. Щоправда «Юристи» дуже потужно виглядали та створили декілька по-справжньому вбивчих епізодів. З іншого боку підопічні Сергія Богуна діяли на контратаках, а також встигли відзначитись ударом в поперечину, щоправда з результативними ударами не склалось. Після відпочинку ситуація для «CRO United» покращилась, адже вдалось заробити небезпечний стандарт, котрий завершився голом від Россильного, адже Леонід опинився у потрібному місці в потрібний час – 0:1.  В свою чергу «Юристи» зобов’язані були відіграватись, але змарнували вбивчий вихід два в нуль. Цей момент став одним з ключових в матчі, адже потім Павлов згадав про свій бомбардирський хист та вистрілив хет-триком, а гол від Березіна зробив рахунок непристойним – 0:5. Вітаємо підопічних Сергія Богуна з дуже потужним другим таймом і переможним результатом.

Знайшли помилку, натисніть