Перша Ліга VBET. Огляд 8-го туру!
Перша Ліга VBET. Огляд 8-го туру!
18.01.2023

В Першій Лізі VBET відбулись всі заплановані матчі та варто зазначити, що далеко не всі прогнози виявились влучними, адже було зафіксовано декілька сенсаційних результатів.

Розпочнемо з матчу «MBZ» - «ДП Антонов». «Авіатори» не кращим чином розпочали гру, адже на 1-й хвилині Шевчук проштовхнув м`яч у ворота з близької дистанції, а за декілька хвилин Співаков відгукнувся на передачу з кута поля та поцілив точно в ціль – 2:0. Не дивлячись на такий старт, вже на 7-й хвилині  підопічні Станіслава Олександровича Гончаренка спробували повернутись до гри, адже Ковтун вдало підставився під простріл з правого флангу – 2:1. Проте, на цьому приємні новини для «ДП Антонов» завершилась, оскільки представники «MBZ» свою ігрову перевагу закріпили голами від Кучерука, Олексюка та Шевчука і за дуже комфортного рахунку пішли на відпочинок – 5:1. Другий тайм став простою формальністю, але «Авіатори» змогли скоротити відставання в рахунку завдяки швидкості та техніці Нагорного – 5:2. Підопічні Станіслава Олександровича Гончаренка прагнули наверстати втрачене, але до камбеку справа не дійшла. Більше того, представники «MBZ» довели матч до переможного кінця і ще наприкінці зустрічі Прокопчук та Шевчук зробили рахунок непристойним – 7:2.

Стосовно матчу «Terratek» - «Альтернатива», то перший тайм пройшов на зустрічних курсах. Більше того, підопічні Олега Перепелиці мали достатньо моментів, щоб покарати суперника за втрату м`яча, але ніяк не могли реалізувати виходи віч на віч. З іншого боку підопічним Миколи Костенка також не щастило у завершальній стадії, проте, вдалось виграти першу частину гри завдяки шаленому голу в падінні ножицями від Ігоря Левченка, котрий по суті оформив найкрасивіший гол місяця та став героєм першого тайму – 0:1. Після перерви ситуація для підопічних Олега Перепелиці стала практично критичною, адже тріо Кунцевич-Сіренко-Левченко оформили швидкі результативні удари – 0:4. За такого рахунку доля матчу була практично вирішена, але гравці «Terratek» не здавались і Грох повернув надію на порятунок – 1:4. Проте, проблема підопічних Олега Перепелиці була в тому, що на чотири голи суперника вдалось відповісти одним своїм, тому фінальний свисток арбітра зафіксував результат 2:8. Вітаємо «Альтернативу» з заслуженою звитягою і окремо відзначаємо Ігоря Левченка.

В другому своєму поєдинку у «Альтернативи» виникли певні проблеми у матчі з «Юрінновацією». «Юристи» прекрасно почали матч і вийшли вперед завдяки стрімкій контратаці і голу Грачова, але вже в наступній атаці Сіренко зробив рахунок рівним – 1:1. Правда, нічия була недовго, оскільки Новіков вистрілив дублем і вивів свою команду вперед – 3:1. «Юристи» хоч і не мали належної глибини складу, проте, добре вивчили суперника і якісно діяли в обороні. Зазначимо, що гравці «Альтернативи» чимало часу проводили в атаці, але знайти шлях до воріт опонентів вдалось лише перед свистком на перерву завдяки удару Кулакевича, котрий поставив крапку у першій половині гри – 3:2. Після перерви «Юристам» довелось починати все з початку, адже Андрій Пашко оформив шалений гол зі штрафного та звів гру до нічиєї – 3:3. Зазначимо, що навіть в цій ситуації «Юристи» змогли знайти свій аргумент у відповідь, оскільки вже за мить Новіков оформив хет-трик – 4:3. Цей гол додав швидкості і динаміки матчу, проте, останнє слово було все одно за «Юрінновацією», адже за хвилину до фінальної сирени Шестерньов скористався втратою суперника, розігнав атаку своєї команди та потужно пробив по центру  - 5:3. Вітаємо «Юристів» з прекрасним результатом!

На черзі гра «МФК Віяр» - «МФК Атен». У звітному поєдинку обидві команди не порадували своєю результативністю. В першому таймі представники «МФК Віяр» створили достатньо моментів, щоб відзначитись, але голкіпер «МФК Атен» відіграв безпомилково і зберіг свої ворота на замку. Номінальні гості мали поодинокі шанси, щоб забити, але не змогли скористатись цими моментами. Після відпочинку мало що змінилось, окрім того, що команда «МФК Атен» спробувала зіграти активніше, але це не дало бажаного результату. Більше того, наприкінці матчу Альфред Марченко зумів оформити гол, котрий став вирішальним і переможним – 1:0. Вітаємо «МФК Віяр» з непростою, але важливою перемогою!

Стосовно гри за участі лідера, то «Сервіт» отримав дуже гідний супротив у матчі з «Юрінновацією». «Юристи» налаштувались на справжній бій та тримали в напрузі суперника, оскільки в обороні «Сервіт» діяв м`яко кажучи не надійно, тому Юрій Балашев неодноразово рятував свою команду. Проте, активність «Юрінновації» не трансформувалась в гол, а наприкінці тайму Іван Глуцький зумів оформити єдиний результативний удар у першій частині матчу – 1:0. Після відпочинку ситуація для «Юристів» стала гіршою, адже швидкий результативний удар на свій рахунок записав Євген Савчук – 2:0. Цей гол серйозно вплинув на «Юрінновацією», адже вже за декілька хвилин Романовський та Постолатьєв зняли питання відносно переможця зустрічі – 4:0. Не дивлячись на такий переконливий рахунок, представники «Сервіту» не змогли відіграти ідеально в обороні, тому останні хвилини виявились дуже результативними з обох сторін, а фінальний свисток арбітра зафіксував результат 6:3. Вітаємо лідера чемпіонату з черговою звитягою!

В матчі «Авалон-2»(Бровари) – «CRO United» також все було дуже цікаво та непросто. В дебюті зустрічі команди діяли на зустрічних курсах, обмінюючись і марнуючи вбивчі шанси та моменти, проте, в цій ситуації дався в знаки клас підопічних Олександра Славінського. Вже на 5-й хвилині Сергій Степаненко «розмочив» рахунок, а слідом за ним Стеценко та Гуреєв відзначились своїм результативними ударами – 3:0. Таким чином команда «Авалон-2»(Бровари) здійснила доволі непогану заявку на успіх в матчі, щоправда Тимофєєв зумів скоротити відставання в рахунку і дав надію на інтригу – 3:1. В другому таймі підопічні Сергія Богуна змогли проявити неймовірний характер та доволі швидко відігрались завдяки голам Палянички та нестримному Тимофєєву – 3:3. Таким чином матч для команди «Авалон-2»(Бровари) почався з чистого листа, проте, наприкінці зустрічі помилка підопічних Богуна обернулась голом Гуреєва, а Стеценко остаточно зняв всі питання стосовно переможця матчу – 5:3. Вітаємо «Авалон-2»(Бровари) з непростою звитягою і відзначаємо характер команди Сергія Богуна, адже відігратись, програючи в три м`ячі – це дуже непросто і якби не індивідуальні помилки, то можна було б розраховувати на залікові бали.

На черзі матч «KAPELOU» - «WINETIME». У звітному поєдинку підопічні Романа Галицького дуже потужно увійшли в гру. Вже на 2-й хвилині Омельченко несподівано вистрілив з дальньої дистанції, а за мить Сидорко замкнув прострільну передачу з флангу – 2:0. Підопічні Дмитра Шульги змогли відповісти кількома гострими моментами, в той час, як представники «KAPELOU» встигли змарнувати два виходи віч на віч. Проте, наприкінці тайму команда «WINETIME» розіграла дуже ефектну комбінацію, котру завершив голом Олексій Гарасюта і встановив остаточний рахунок першої половини гри – 2:1. Після відпочинку підопічні Романа Галицького знову шокували суперника швидким голом Омельченка та результативним ударом Тесленка з близької дистанції – 4:1. Таким чином підопічні Романа Галицького майже на 90% вирішили питання переможця зустрічі, але команда «WINETIME» спромоглась лише наприкінці матчу обмінятись з своїми опонентами результативними ударами – 5:2. Вітаємо «KAPELOU»!

На останок відзначимо матч «Веселі Хлопці» - «АФК Гренадер». В першому таймі Лисенко та компанія займались відвертим марнотратством гольових моментів, в той час, як «Гренадери» відповідали ударами з дальньої дистанції. Проте, жодна з команд не змогла відзначитись результативними пострілами в першій частині матчу. Після відпочинку у «Гренадерів» спрацював джокер, адже Чуб здійснив сольний рейд та відзначився потужним пострілом – 0:1. Проте, вже за хвилину підопічні Олександра Андреєва заробили непотрібний пенальті за гру рукою, а Кондратюк впевнено реалізував вирок арбітра – 1:1. За такої динаміки матчу результативних ударів стало в рази більше, оскільки Більце та Кліменко зробили все і навіть більше для перемоги своєї команди – 1:3. Щоправда цього виявилось недостатньо, оскільки «Веселі Хлопці» награли 5-го, тому Кучинський і Магда змогли звести матч до нічиєї -3:3. Таким чином обидві команди здобули по одному заліковому балу собі в актив.

Знайшли помилку, натисніть