Перша Ліга VBET. Огляд 6-го туру!
Перша Ліга VBET. Огляд 6-го туру!
30.11.2022

Перша Ліга VBET порадувала дуже результативними, несподіваними і вольовими результатами.

Розпочнемо огляд з матчу «Linevich Group» - «Атлант Буд». Звітна зустріч стала однією з найдраматичніших в турі, адже «Будівельники» в першому таймі на 100 відсотків скористались відсутністю Анікеєва на останньому рубежі і оформили три результативні удари поспіль – 0:3. Правда, варто зазначити, що підопічні Олександра Бульбіна далеко не ідеально грали в захисті, а у команди «Linevich Group» було чимало гольових моментів, щоб відзначитись, але у першому таймі вдалось оформити лише один гол зусиллями Пріня в середині першої частини гри – 1:3. Після перерви ситуація для «Атлант Буд» серйозно змінилась, адже суперник почав впевнено використовувати свої гольові можливості. За справу взявся Євген Власенко і вистрілив дублем, звівши гру до нічиєї, а гол від Олександра Дудара виявився переможним – 4:3. Вітаємо «Linevich Group» з фантастичним результатом, а «Будівельники» можуть звинувачувати лише себе, адже втратили перевагу в три голи та не змогли оформити жодного балу у звітному поєдинку.

Стосовно гри «МФК Віяр» - «АФК Гренадер», то нажаль у звітній зустрічі не було інтриги. Справа в тому, що ще у першому таймі Марченко та компанія зняли всі питання стосовно переможця зустрічі, адже відвантажили 4 сухі м`ячі у ворота своїх опонентів – 4:0. Проте, гол від Більце перед свистком на перерву дав теоретичні шанси «Гренадерам» на порятунок – 4:1. Після відпочинку підопічні Олександра Андреєва спробували повернутись до гри, адже Більце зумів оформити дубль – 4:2. Правда, на більше «Гренадерів» не вистачило, а футболісти «МФК Віяр» продовжували стабільно і регулярно відзначатись результативними ударами, тому фінальний свисток зафіксував результат 9:2. Зазначимо, що героями матчу стали Сергій Пугач та Альфред Марченко, адже змогли на двох оформити аж 5 результативних ударів. Так тримати!

В матчі «Глобус Банк» - «WINETIME» все відбувалось максимально динамічно. Вже на 2-й хвилині Михайло Гер згадав свої зіркові часи і більярдним ударом від стійки зумів відкрити рахунок в матчі – 1:0. На цьому неприємності для підопічних Дмитра Шульги не завершились, адже в середині першого тайму Денис Сабатюк отримав пряму червону картку за зрив атаки і залишив свою команду в меншості. За такого перебігу подій на останньому рубежі «WINETIME» з`явився завжди перспективний і амбіційний сомельє Богдан Дукаль та почав демонструвати дива реакції, допомігши своїй команді не пропустити. Після перерви «Банкіри» поплатились за власне марнотратство, адже Дубина скористався своїм шансом і звів гру до нічиєї – 1:1. Нажаль, цей гол залишився останнім в матчі, не дивлячись на той факт, що у обох команд вистачало моментів, щоб вирвати переможний результат. 

                                                                                                    

На черзi протистояння «Альтернатива» - «CRO United». У звiтному поєдинку підопічні Сергія Богуна проявили свої кращі якості у першій половині зустрічі. В дебюті зустрічі матчу важко було віддати перевагу одній з команд, але вже в середині тайму Микола Воронюк зумів відкрити рахунок в матчі – 1:0. Цей гол був єдиним моментом для підопічних Миколи Костенка, адже за справу взялись гравці «CRO United». Більше того, ще в першому таймі підопічні Богуна оформили три голи та перевернули матч з ніг на голову, а голкіпер «Альтернативи» діяв далеко не ідеально на лінії, тому перший тайм завершився за рахунку – 1:3. Після відпочинку ситуація для підопічних Костенка не покращилась, адже Тимофеєв ще на крок наблизив свою команду до перемоги – 1:4. Саме за такого рахунку «Альтернатива» увімкнулась на 100% і змогла виправити ситуація та звести гру до нічиєї – 4:4. Проте, наприкінці зустрічі підопічні Сергія Богуна забили дуже важливий гол, котрий міг стати переможним, але Ігор Левченко врятував гру для своєї команди – 5:5. Відзначаємо характер «Альтернативи», адже вдалось врятувати поєдинок, а гравці «CRO United» провели другий поспіль потужний поєдинок, але все одно не змогли здобути максимум, хоча були близькі до цього.

В матчі «Веселі Хлопці» - «Triolan» також була цікава історія. В дебюті зустрічі команди діяли на зустрічних курсах і лише розіграш стандарту у виконанні підопічних Мельника завершився голом Стрілецького – 0:1. Проте, Магда та компанія дуже швидко відігрались зусиллями Півоварова – 1:1. Цей рахунок міг стати закономірним в першому таймі, проте, Джафаров був іншої думки і допоміг колективу «Triolan» виграти першу частину гри – 1:2. Після відпочинку малюнок матчу особливо не змінився, але з реалізацією краще стала ситуація у «Веселих Хлопців». Більше того, «Кабельники» поплатились за чималу кількість порушень правил, а гол Кондратюка та два впевнені реалізовані десятиметрові удари від Кучинського перекреслили всі старання в першій половині зустрічі – 4:2. Звичайно, підопічні Мельника намагались врятувати гру, але гол Поспєлова став легкою втіхою наприкінці зустрічі – 4:3.

На останок відзначимо матч «OSS» - «Сервіт». Звітна зустріч була однією з найцікавіших в турі, але підопічні Віталія Дєнюжкіна провели далеко не кращий перший тайм. Більше того, представникам «Сервіту» вдалось проявити свої кращі якості, адже впевнена гра Юрія Сергійовича Балашева на останньому рубежі та голи тріо Савчука-Дудара-Романовського стали запорукою успіху в першому таймі – 0:3. Після відпочинку представники «OSS» намагались виправити ситуацію, але нарвались на гол від Івана Глуцького – 0:4. Гол лідера «Сервіту» зняв всі питання стосовно переможця зустрічі, не дивлячись на результативні постріли Чайки та Кульматицького – 2:4. Вітаємо «Сервіт» з заслуженою звитягою!

Знайшли помилку, натисніть