Перша Ліга VBET. Анонс туру.
Перша Ліга VBET. Анонс туру.
17.02.2023

В Першiй Лізі VBET заплановано 9 матчів, а особливо цікаві баталії будуть в групі «А».

Розпочнемо анонс з групи «А», з матчу «Сервіт» - «Django Stars». В попередньому турі гравці «Сервіту» зазнали першої поразки в чемпіонаті і це стало серйозним ударом по чемпіонським амбіціям. З іншого боку «Зірки» вже відіграли два матчі та оформили два пункти собі в актив. Представники «Django Stars» поки не можуть порадіти смаку перемогу, а зараз доведеться зіграти з командою, що зробить все можливе і неможливе, щоб довести, що втрата балів була прикрою випадковістю. Шанси на успіх оцінюємо, як рівні, а звітна гра може стати однією з найцікавіших в турі.

В матчі «MBZ» - «Авалон-2»(Бровари) підопічні Олександра Славінського планують закріпити своє лідерство. Наразі команда з Броварів одноосібно очолює турнірну таблицю і прагне взяти реванш за поразку на відбірковому етапі. Натомість представники «MBZ» мають прекрасний шанс очолити турнірну таблицю, але для цього необхідно перемагати. Зазначимо, що попередня гра за участі цих команд була дуже цікава та багата на гольові моменти, тому чекаємо аналогічної динаміки у звітному матчі. Буде цікаво!

На черзі гра «KAPELOU» - «МФК ВіЯр». Підопічні Романа Галицького чудово себе зарекомендували у відбірковому етапі і зараз встигли заробити один заліковий бали. В свою чергу «МФК ВіЯр» став справжнім відкриттям сезону, адже ця команда нестримно прогресує та розвивається. Обидві команди ще на знали смаку перемог у фінальному етапі, тому зараз підходять до цієї гри в рівних умовах. Шанси на успіх оцінюємо, як рівні.

Переходячи до групи «В» відзначаємо матч «Веселі Хлопці» - «Юрінновація». Магда та компанія нещодавно поступились «OSS», але зіграють з суперником, котрого вже обігрували з рахунком 2:1 та 3:0. Звичайно, «Юристи» прагнуть реваншу та покращити свою ситуацію в турнірній таблиці, але це буде дуже непроста задача. Віталію Мамчуру доведеться зібрати всіх найсильніших виконавців і лише тоді будуть шанси на успіх, а так статус безперечних фаворитів у «Веселих Хлопців».

В матчі «OSS» - «МФК Атен» підопічні Віталія Дєнюжкіна спробують здобути свою другу перемогу. Зараз важливо команді «OSS» лише результат, не враховуючи якість гри та видовищність, чим колись славився цей колектив. В свою чергу у «МФК Атен» лише одна гра позаду і це поразка, тому задача здобути першій бали. Стосовно фавориту, то цей статус у підопічних Віталія Дєнюжкіна.

Переходячи до групи «С», розпочнемо з матчу «WINETIME» - «TERRATEK». Підопічні Дмитра Шульги виграли всі свої ігри та очолюють турнірну таблицю, в той час, як «TERRATEK» не знає смаку перемог. Очевидно, що останні матчі підопічним Олега Перепелиці дались вкрай непросто і проблема з грою в обороні нікуди не поділась. Зараз для команди «Terratek» буде дуже добрий знайомий, адже вдавалось виграти у «WINETIME» за рахунку 5:2 та 2:1, але у звітному поєдинку підопічні Дмитра Шульги мають більше шансів на успіх.

Стосовно матчу «CRO United» - «FC Strela», то підопічним Сергія Цибенка буде дуже непросто вийти на переможний шлях. Справа в тому, що «FC Strela» поки має нуль балів у своєму активі, а досвідчені гравці чомусь не дають бажаних результатів. З іншого боку підопічні Сергія Богуна відіграли один поєдинок та перемогли, тому навряд будуть збавляти оберти. Прогнозуємо результативний матч та успіх «CRO United».

На черзі протистояння «ДП Антонов» - «Глобус Банк». «Авіатори» не можуть похизуватись результатами, але в матчах з «Банкірами» для підопічних Станіслава Олександровича Гончаренка складається все дуже непогано, оскільки вдалось виграти з рахунком 6:2, а одного разу була зафіксована бойова нічия 2:2. Проте, зараз у «Глобус Банку» є всі шанси, щоб покращити свою статистику. Підопічні Олександра Севериненка демонструють дуже цікаву гру, а досвідчені гравці можуть  принести успіх, разом з граючим тренером.

На останок відзначимо матч «АФК Гренадер» - «Linevich Group». Підопічні Олександра Андреєва йдуть переможною ходою, не замічаючи нікого на своєму шляху, адже в останніх трьох матчах оформили три звитяги. З іншого боку колектив Олександра Юрчука вигравав у «Гренадерів» за рахунку 6:2, а зараз має у своєму активі два бали, після двох зіграних поєдинків. Не дивлячись на лідерство «Гренадерів», шанси команд на успіх оцінюємо, як 50/50.

Знайшли помилку, натисніть