Перша Ліга VBET. Анонс 5-го туру!
Перша Ліга VBET. Анонс 5-го туру!
17.11.2022

В Першій Лізі VBET заплановано 10 матчів, тому нас очікує дуже цікавий та захоплюючий ігровий уїк-енд.

Розпочнемо з матчу «FC Strela» - «Triolan». Підопічні Сергія Цебенка нещодавно дали бій грізному «Сервіту» і не дивлячись на поразку, змогли справити максимальне позитивне враження своєю грою. З іншого боку у підопічних Мельника жодного балу в активі і один з найважчих матчів в сезоні. Проте, «Кабельники» команда з характером, тому у звітній грі є реальні шанси поповнити свою скарбничку хоча б одним заліковим балом.

В поєдинку «CRO United» - «МФК Віяр» очікуємо дуже багато результативних ударів. Представники «МФК Віяр» привчили своїх вболівальників до видовищної гри та чималої кількості голів, а не зіграний матч на минулому тижні додав ще більше бажання та мотивації для Марченка і компанії. В свою чергу колектив Леоніда Россильного має один бал після двох поєдинків, тому буде дуже непросто команді «CRO United» розраховувати на перемогу у звітній зустрічі.

Стосовно матчу «Terratek» - «Авалон-2»(Бровари), то ця зустріч може стати однією з найінтригуючою в турі. Справа в тому, що команда Олега Перепелиці дуже якісно грає в обороні, а бійці Олександра Славінського дуже яскравою грають в атаці, а характер у футболістів з Броварів взагалі фантастичний, адже можуть врятувати гру за декілька хвилин до фінального свистка. Очікуємо напружений поєдинок, а статус фаворита в цій парі у команди «Авалон-2»(Бровари).

На черзі протистояння «KAPELOU» - «Django Stars». На минулому тижні підопічні Романа Галицького зазнали першої поразки в сезоні, а зараз знову ризикують не дорахуватись залікових балів. Справа в тому, що у  «Зірок» набагато більше досвіду за плечима, а також Олександр Онопрієнко переживає другу молодість і не варто забувати про регулярне підключення голкіпера «Django Stars» до атак своєї команди. Сподіваємось на інтригу, але «Зірки» фаворити зустрічі.

В матчі «Сервіт» - «Linevich Group» також можна відзначити, що саме номінальні господарі фаворити матчу. Проте, представники «Сервіту» можуть недооцінити суперника, як це було у грі з «FC Strela», то потім самі себе заганяють у непросту ситуацію. З іншої сторони команда «Linevich Group» вже виграла свій перший матч в сезоні, а зараз спробує свої сили у грі проти маестро Романовського, мастера Постолатьєва та професора Юрія Сергійовича Балашева. Прогнозуємо цікаву зустріч і сподіваємось на інтригу.

Стосовно гри «MBZ» - «МФК Атен», то цей матч стане справжнім викликом для підопічних Олександра Севериненка. У команди «МФК Атен» вже 7 балів в активі, а суперник ще не програв жодної зустрічі і всі свої матчі вигравав. Представники «MBZ» спробують продовжити свою прекрасно переможну серію, а ми оцінюємо шанси команд на успіх, як 50/50.

В матчі «Альтернатива» - «Ютландія» підопічні Миколи Костенка спробують в другому своєму матчі оформити максимальний результат. Звичайно, суперник зробить все можливе, щоб завадити здобути звитягу, але і «Ютландія» поки не знає смаку перемог і оформила один бал в трьох матчах. У звітному поєдинку підопічні Миколи Костенка безперечні фаворити, але все вирішиться на паркеті.

На черзі гра «OSS» - «WINETIME». Ця гра стане черговим викликом для підопічних Дмитра Шульги. На минулому тижні представники «WINETIME» оформили першу перемогу в сезоні, тому в гарному настрої підходять до звітного поєдинку. З іншої сторони підопічні Віталія Дєнюжкіна йдуть без втрат і як завжди ставлять перед собою максимальні цілі та задачі. «OSS» - один з фаворитів сезону, тому у звітній грі не має права на помилку.

В поєдинку «ДП Антонов» - «Глобус Банк» підопічні Станіслава  Олександровича Гончаренка спробують здобути першу звитягу в сезоні. «Авіатори» поки не можуть похизуватись результатами, але зараз необхідно зробити все можливе, щоб поповнити свою скарбничку заліковими балами. З іншого боку у «Банкірів» одна перемога і дві нічиї в активі, тому підопічні Севериненка зроблять все, щоб здобути максимум. Сподіваємось на інтригуючу розв’язку, але «Банкіри» фаворити в цій парі.

На останок відзначимо матч «АФК Гренадер» - «Атлант Буд». Підопічні Олександра Андреєва не так давно обіграли «ДП Антонов», але на минулому тижні зазнали поразки. В свою чергу у «Будівельників» лише один бал в активі і це максимально дивно, враховуючи заявку команди «Атлант Буд». Звітна зустріч може стати дуже результативною, а «Будівельники» мають чудові шанси святкувати першу перемогу в чемпіонаті.

Знайшли помилку, натисніть