Перша ліга Parimatch. Огляд завершальних матчів відбіркового етапу
Перша ліга Parimatch. Огляд завершальних матчів відбіркового етапу
16.02.2022

АФК Гренадер – Юрінновація 4:5

Цікавий і насичений поєдинок, який навіть більше виправдав сподівання, ніж очікуваний нами матч туру. Господарі зробили все від них залежне, щоб перервати свою шестиматчеву серію з поразок і здобути «золоті очки». «Юристи» у цій зустрічі не могли розраховувати на своє лідерське тріо Грачов-Харченко-Грищенко. Також були відсутні всі воротарі й у ворота довелося стати Віталію Мамчуру, який безсумнівно провів великий матч. 22 рази він зумів врятувати свої ворота від гола! Якщо Мамчур феєрив ззаду, то попереду «першу скрипку» зіграв Савинок, який до 16-ї хвилини оформив хет-трик. У господарів особливо виділявся Артем Більце, який блискуче реалізував вихід віч-на-віч, не зближуючись з воротарем, а завдавши обвідного удару з 13 метрів. Він же згодом оформив дубль. Хоч «юристи» й постійно були попереду, але в цьому величезна заслуга їхнього воротаря. За 5,5 хвилин до фінальної сирени «Гренадер» наважився перейти на гру з 5-м польовим. Не так, щоб у «жовто-чорних» було багато моментів при грі у штучній більшості, але своїх пару ударів вони мали.  А особливо показовим у матчі став момент на останній хвилині, коли Мамчур врятував свою команду при трьох поспіль ударах, проте з четвертого разу Максим Більце таки заштовхав поліуретанову кулю у ворота – 4:5. У підопічних Олександра Андрєєва залишалося 56 секунд, щоб забити рятівний м’яч, але гості вдало «засушили» цей час.

Завдяки цій перемозі «Юрінновація» влітає на останню сходинку вагону поїзду, що відправляється у Лігу А. «Triolan’у» ж відгукнувся провал у матчі з «CRO United», через що «телекомунікаційники» спустилися в Лігу В. А «Гренадер» попри всі старання продовжив свою безрадісну серію.

ARDI Logistics – Веселые ребята 5:0

Гості перед матчем зазнали вагомих втрат, бо їм на майданчику не міг допомогти тренер Олександр Магда, який порвав зв’язки. Також були відсутні Олександр Кондратюк і Дмитро Ширай. Та навіть попри це навряд чи можна було розраховувати на те, що сталося. Усі гравці «ARDI Logistics» вийшли на гру максимально сконцентровано, ніхто не виділявся, а всі діяли як єдиний злагоджений механізм. Що найголовніше, ніхто з «логістів» не втрачав концентрації до самої фінальної сирени. Важко навіть порівняти настільки цілісний і потужний матч у виконанні «логістів» з якоюсь попередньою їхньою грою. Схоже, що тренерському штабу «ARDI Logistics» вдалося абсолютно правильно налаштувати своїх підопічних на гру з лідером і команда провела чи не ідеальний матч. Вже після першого тайму господарі вели 3:0 без жодної контргри від підопічних Магди. З початку другого тайму «веселі» перейшли на гру з п’ятим польовим, але через 4 хвилини це завершилося голом Цвелих у порожні ворота – 4:0. Після цього Павло Крупина повернувся у ворота, але хвилини за 4 до кінця гості знову почали пробувати гру вп’ятьох в атаці. «Веселым ребятам» вдалося хіба що створити пару моментів при грі без воротаря, але це й усе, причому вони ще й пропустили вп’яте, коли Крупина був на воротах. Болюче фіаско для колишнього лідера, а «ARDI Logistics» завдяки цим трьом пунктам виграв відбірковий етап, але це тільки пів шляху.

Знайшли помилку, натисніть