Перша ліга Parimatch. Огляд решти матчів 2 туру фінального етапу
Перша ліга Parimatch. Огляд решти матчів 2 туру фінального етапу
31.03.2021

АФК Primе – Анреал Mobby 3:3

Господарі таки дали бій лідеру і фавориту, причому ледь не завдали тому першої поразки у сезоні. «Праймівці» активно почали зустріч, але їхні старання ледь не перекреслила прикра помилка. Гравець-тренер господарів Антон Струк підслизнувся на м’ячі і Олександр Войтович реалізував вихід віч-на-віч. Та «Primе» загалом і Струк зокрема продемонстрували психологічну стійкість, тож цей інцидент не завадив їм провести відмінний тайм. Струк повною мірою реабілітувався за свою помилку забивши два м’ячі і підкріпивши їх асистом на партнера. На перерву команди пішли за рахунку 3:1 на користь господарів. Другий тайм же варто занести в актив «нереальним», які швидко відіграли один пропущений гол, і виходили на максимальні оберти. Втім, і «Primе» по можливості намагався огризатися. Чим ближчим був кінець матчу, тим сильнішим ставав тиск лідера чемпіонату. Мабуть, з цієї причини «Анреал Mobby» і не переходили на гру в п’ять польових, бо господарям ставало все важче стримувати їхні атакувальні потуги. За дві секунди до кінця «салатові» отримали право на кутовий і Руслан Дека із-за спини ще одного автора гола господарів Владислава Шмирка замкнув передачу з кутового. Хоч до цього все і йшло, але це дуже прикра втрата перемоги для господарів. З одного боку наче й можна щось сказати Шмирку, але з іншої ані він, ані жоден його партнер у цей день не зміг стримати Деку. Руслан традиційно для себе практично не помічав суперників і велика заслуга Максима Каплунова в тому, що він не забив свій черговий гол раніше. Втім, гол+пас на свій рахунок нападник гостей все одно записав.

Це лише друга втрата очок «нереальними» в  сезоні, причому першого разу усе теж закінчилося з рахунком 3:3, але з «Triolan’ом». Останні матчі непросто складаються для команди Максима Онуфрієнка і, можливо, їй під кінець сезону вже важко фізично витримувати заданий собою раніше темп. Але відповідь на це питання отримаємо зовсім скоро. А «Primе» покращив свої позиції у боротьбі за «срібло» та зберіг «золоту» інтригу для «WTeam».

АФК Гренадер – Balteco–КНУ 10:2

«Балтеківці» приїхали на гру майже традиційно лише вшістьох. Перший тайм команда Юрія Гомеля ще сяк-так протрималася і він завершився з рахунком 4:1 на користь господарів. Причому починаючи з четвертого командного м’яча В’ячеслав Чуб забив п’ять м’ячів поспіль. А загалом нападник «гренадерів» записав на свій рахунок септа-трик, тобто відзначився 7 разів. Він одразу вискочив на першу позицію у бомбардирських перегонах, причому тепер лідирує з солідним запасом. Як Чуб так і його партнери могли забити ще більше м’ячів, але у будь-якому випадку оформили найбільшу перемогу сезону. «Balteco–КНУ» відповідно найбільше пропустили і повторили свою найкрупнішу поразку, яку їм до цього завдав «Анреал Mobby», але тоді рахунок був 1:9.

Triolan – АФК Primе 1:4

На диво невиразну гру провели «телекомунікаційники». «Primе» після успішної гри і нічиєї з лідером вирішив ще більше покращити собі настрій та обіграв прямого конкурента. Підопічні Антона Струка впродовж усього матчу володіли суттєвою перевагою  і іноді діяли на куражі. За 8 хвилин до кінця зустрічі Максим Оленковський «розмочив» рахунок і відродив надії на інтригу – 1:3. Проте  «праймівці» не збавляли обертів і, так би мовити, на небезпечну відстань суперника на підпускали. За 2,5 хвилини до кінця Сергій Мельник перейшов на гру у 5 польових гравців. Проте підопічні Антона Струка так активно пресингували своїх суперників, що більшу частину цього часу «телекомунікаційники» намагалися просто перевести м’яч за центр майданчика. А фінальну крапку у грі яскравим за виконанням голом поставив Владислав Шмирко – 1:4. «Primе» готується до штурму «срібної» вершини Ліги А, а «Triolan» відповідно погіршив свої шанси на здобуття медалей цієї проби.

Знайшли помилку, натисніть