Перша ліга Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 7 туру
Перша ліга Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 7 туру
30.12.2021

Triolan – AVATAS 6:4
Лідери турнірних перегонів видали класну відкриту живу гру, що точно нікого не залишила байдужим. А за що ми любимо футзал? За ті емоції, що він дарує. От з цим завданням впоралися обидві команди, а в здобутті очок більшого успіху досягли господарі. Схоже, що безвольна поразка в минулому турі добряче вдарила по самолюбству «телекомунікаційників», які виклалися на повну у матчі з прямим конкурентом. Важко комусь віддати перевагу у цьому двобої рівних суперників, адже моментів було вдосталь, але за рахунок кращої реалізації і більш вдалих дій воротаря перемогу святкували підопічні Сергія Мельника. Гості пропустили два швидкі м’ячі, але не менш швидко відігралися. Проте «тріоланівці» знову відповіли дуплетом. Спочатку Іван Кравець забив чи не найкрасивіший гол туру, відзначившись п’ятою і перебуваючи під опікою захисника, стоячи спиною до воріт – 3:2. Потім напруга тільки зростала, все могло хитнутися у будь-який бік, але послідував пенальті, що був реалізований Максимом Стрілецьким. Здається, що цей момент дещо похитнув упевненість гостей, навіть попри те, що Бондарчук звів відставання до мінімуму – 4:3. Далі все ж «телекомунікаційники» продовжили демонструвати кращу реалізацію і з гри, і зі штрафних. А Андрій Устименко склав гідну конкуренцію голу Кравця зі своїм прийомом і завершенням в два дотики. Після цієї звитяги «Triolan» зрівнявся з «AVATAS’ом» за очками і випередив його за рахунок перемоги в очній зустрічі. 100%-ва сатисфакцію підопічних Сергія Мельника за поразку від «Юрінновації».

WTeam – Balteco-КНУ 5:0
У «Balteco-КНУ» в цій грі було дві новини – одна хороша і одна погана, причому вони тісно перепліталися між собою. У «об’єднавців» нарешті повернувся після хвороби Михайло Максименко. Погана ж новина полягала в тому, що майже традиційно у команди Юрія Гомеля був відсутній воротар, а тому саме Максименку довелося ставати у ворота… У «чорно-білих» традиційно було багато бажання, але можливості з ним не сходилися. У першому таймі гості ще намагалися триматися, але чим далі, тим більше сили їх залишали. Під кінець гри «об’єднавці» спробували врятувати гру за допомогою розіграшу п’ятого польового гравця, але замість цього ще двічі пропускали в осиротілі ворота. Відзначимо ККД  Максима Козяра, який за той короткий час, що встиг провести на майданчику, відзначився забитим м’ячем.

Анреал Mobby – FC PHENIX 2:0
«Анреал Mobby» приїхав на цю гру буквально одразу після завершення попередньої просто у формі. Саме на це можна списати певну в’ялість у діях «салатових». «PHENIX» продемонстрував скажену самовіддачу, але підвела реалізація моментів, а подекуди останній пас. Іноді здавалося, що підопічні Максима Войтка ось-ось дотиснуть суперника і таки зрівняють рахунок (під кінець першого тайму Лісовий з добивання вивів господарів уперед), але траплялися якісь короткочасні провали у грі через брак холоднокровності і технічної майстерності. Підопічні ж Максима Онуфрієнка навпаки провели рівний і цільний матч, але на нижчому рівні, ніж зазвичай. Про можливі причини цього ми написали вище. Не скажеш, що загалом господарі награли на перемогу, але за рахунок свого класу здобули чергові три очки. Якби «бордовим» більше пощастило з реалізацією, то вони могли б розраховувати хоча б на нічию. В кінці гості пішли ва-банк, але миттєво обрізались і вже – 2:0 на користь «нереальних». П’ята поспіль перемога «Анреал Mobby» на тлі втрати очок «AVATAS’ом».

Юрінновація – АФК Primе 3:2
Гравці «Юрінновації» ще перед матчем були дуже серйозні і відчувалося, що вони максимально сконцентровані на грі. Проте на одній концентрації далеко не заїдеш. Підопічні Антона Струка може й не мали тотального домінування, але суттєву перевагу мали однозначно. Зважаючи на перебіг гри вони цілком справедливо відкрили рахунок. Господарі вибрали гру «другим номером» на контратаках і варто сказати, що вони у «юристів» виходили кинджальними і зразково-показовими. Саме дві такі контратаки і перевернули все з ніг на голову на табло, але не у грі, де команда Максима Каплунова продовжувала тиснути і зрівняла рахунок за підсумками першого тайму – 2:2. У другому таймі у «юристів» стався певний сплеск у грі, який результативно увінчав Іван Савинок, оформивши дубль – 3:2. Після цього команда Віталія Мамчура окопалася на свої половині і довела матч до перемоги, хоча все могло завершитися ще принаймні одним голом, як у ворота господарів, так  і у ворота гостей. Отже, «юристи» за додатковими показниками обігнали АФК «Primе» і йдуть на святкову паузу на 5-му місці, що дає змогу кваліфікуватися у Лігу А, але головна боротьба ще попереду.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть