Перша ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 9 туру
Перша ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 9 туру
12.02.2021

Перший відбірковий етап поступово добігає до свого завершення, але рівень інтриги стосовно складу першої п’ятірки поки що не знижується. І якби в календар не втрутилася пандемія коронавірусу, то ми б уже дізналися повну картину розподілу команд по лігам після цього вікенду.

MacPaw – Triolan

У «MacPaw» зараз що не матч, то плей-оф за потрапляння у верхню п’ятірку. Амбіцій у «айтівців» завжди багато, але не завжди їх вдається підкріпити результатом. Права на помилку у підопічних Дмитра Шувалова практично не має, а суперник для перевірки амбіцій дже серйозний. «Телекомунікаційники» зараз явно на підйомі зайвим свідченням чого є нічиї з «DYNAMIK’ою» (і прохід по пенальті у Кубку Києва) та «Анреал Mobby». «Triolan» явний фаворит, але чекаємо на якісь цікаві сюрпризи від господарів.

AVATAS – АФК Гренадер

«AVATAS» в цьому сезоні продовжує демонструвати невиразну гру. Однак це не заважає «віконникам» здобувати хороший результат в чемпіонаті, де вони перебувають на другому місці. Про Кубок Києва краще промовчимо. «Гренадер» останнім часом лихоманить і підопічні Олександра Андрєєва поступово віддаляються від заповітної зони потрапляння у Лігу А. У випадку поразки в цьому матчі гості точно залишаться у нижній п’ятірці. Хоча, важко сказати, що краще – бути першими у Лізі В чи одними із останніх у Лізі А. В цій ситуації кожен вирішує сам для себе.

WTeam – Анреал Mobby

«WTeam» – дуже амбіційна команда, що завжди ставить перед собою максимальні завдання. Поки що не завжди вдається це втілити в результат, але у матчах саме з такими суперниками перевіряється спроможність досягнути високих цілей. Можна, звісно, мріяти про медалі, але зараз першочерговим завданням для господарів є саме потрапляння у Лігу А. У попередньому турі підопічні Дмитра Шульги за хорошої гри поступилися «AVATAS’у». Цього разу їм доведеться схрестити зброю зі ще одним лідером турнірних перегонів. Поточний лідер змагань у попередньому турі втратив перші очки в сезоні у результативному шоу з «Triolan’ом», що трохи похитнуло його становище. Так, у команди Максима Онуфрієнка є гра у запасі, але по факту і «AVATAS», і «Triolan» на відстані витягнутої руки.

Balteco-КНУ – Юрінновація

Як бачимо, об’єднаній команді поки що важко протистояти суперникам у Першій лізі. Підсилення у зимове трансферне вікно поки що не змогло переломити цю ситуацію. Поборотися за медалі в Лізі В теж не вийде, тож залишається битися за честь і докласти усіх зусиль, щоб не посісти останнє місце або ж набрати бажані очки. Однозначним фаворитом цієї гри є «Юрінновація». «Юристи» відчайдушно борються за потрапляння у першу п’ятірку, а перемога в цьому матчі дозволить їм в неї увійти. Прогнозуємо, що там і станеться.

Знайшли помилку, натисніть