Перша ліга Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 3 туру
Перша ліга Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 3 туру
10.11.2020

Фенікс - Primе 0:2

 

«Primе» продовжує залишатися дуже незручним суперником для «Фенікса»: третя зустріч – третя поразка «бордових». «Праймівці» просто таки згуртувалися після втрати свого лідера Олега Берези і постали на паркеті справжньою командою з міцним духом. Впродовж усього матчу вони виглядали максимально впевнено, як у захисті, так і в атаці. Не можна сказати, що «Фенікс» виглядав на цьому тлі значно слабше, але «Primе» був на трохи більше організованішим у захисті, і на трохи більше точнішим у завершенні. Окремо відзначимо впевнену гру Максима Каплунова, який і декілька дуелей віч-на-віч виграв, і взагалі діяв безпомилково. А, як ми знаємо, безпомилкова гра воротаря додає впевненості всій команді. Абсолютно закономірна перемога гостей.

 

 

Balteco-КНУ - Avatas 2:6

 

Господарі знову ще до стартової сирени значно погіршили свої шанси на позитивний результат – це і лише один запасний гравець, і. що значно важливіше, відсутність воротаря. Однак це не завадило їм попсувати нерви фавориту в першому таймі. «Об’єднавців» можна охрестити «лицарями атаки», бо вперед всі люблять бігти, а ззаду відпрацьовують не дуже уважно. Це все наклалося на відсутність воротаря і маємо високий показник xG у «Avatas’у» в першому таймі. Інша справа, що підопічні Віталія Мельника ніяк не могли втілити свою перевагу у гол. Ба більше, вони ж першими пропустили. Поки сили і фарт не залишали «Balteco-КНУ», вони трималися. «Avatas» звів перший тайм внічию, але загалом «об’єднавці» можуть його занести собі в актив. Якби у футзалі гралися тільки перші тайми, то здобутки «студентів» були б вагоміші. У другому таймі сили почали залишати господарів, а «Avatas» навпаки додав і забив 4 м’ячі впродовж чотирьох хвилин. Це і визначило долю зустрічі. «Об’єднавці» навіть змінили одного «голкіпера» на іншого «воротаря», але це не дуже допомогло. Підключення Юрія Гомеля п’ятим польовим гравцем теж не зуміли якось вплинути на перебіг гри, бо гості вдало витискали суперника і нічого не дозволяли тому створювати. Підсумкові 2:6 абсолютно відповідають тому, що ми бачили на майданчику.

 

Triolan - WTeam 1:4

 

Як ми й передбачали, гра вийшла емоційною і, мабуть, навіть занадто. Й не скажеш, що «WTeam» був сильнішим саме на 3 голи, але цілий ланцюжок подій у матчі завершився не на користь «провайдерів». Перший тайм вони завершили з мінус 1, хоч і відкрили рахунок, але не зуміли реалізувати декілька дуже класних нагод. В дебюті другого тайму козир опинився в рукаві господарів, але вони не реалізували пенальті. На цьому неприємності тільки починалися. Андрій Устименко намагався перервати прохід суперника по флангу і отримав другу жовту картку. Підопічні Дмитра Шульги не зуміли реалізувати більшість, бо «тріоланівці» буквально кидалися грудьми на амбразуру. І ось би, здавалося, той момент психологічного піднесення, однак за якихось секунд 15 після вирівнювання складів «чорно-червоні» пропустили зі штрафного – 1:3. Господарям довелося йти відігруватися і вони пропустили вчетверте. «WTeam» здобув другу перемогу і з 7-ма очками очолив турнірні перегони.

 

Гренадер - MacPaw 4:4

 

Матч, в якому команди продемонстрували справжні гойдалки і не дитячі. Дебют повністю залишився за господарями – Чуб вже до 3 хвилини оформив дубль. Віддамо належне «айтівцям», які не зламалися в такій ситуацій, а Дмитро Шувалов і не брав тайм-аут. «Чорні» дуже швидко вирівняли гру, більше контролювали м’яч, але до небезпеки біля чужих воріт доходило нечасто, зате з високим показником реалізації. Підопічні Шувалова здійснили камбек в 3 голи ще в першому таймі і навіть одного разу потурбували стійку воріт. У другому таймі хід гри майже не змінився: «айтівці» продовжували контролювати м’яч і час від часу створювати дуже гострі моменти. Один із них увінчався успіхом у виконанні Євгенія Андросюка – 2:4. Тепер вже «Гренадеру» довелося відігравати -2, що він з честю і зробив. Воротар гостей ще довго не забуде ліву ногу В’ячеслава Чуба, який оформив хет-трик, а невдовзі Майстренко у «жовтих» зрівняв рахунок – 4:4. Саме Олександр міг стати героєм зустрічі, але виконав дабл-пенальті на останніх секундах без хитринки, тому й не забив, чим дозволив підопічним Дмитра Шувалова здобути перший заліковий пункт в сезоні

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть