Перша ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 3 туру
Перша ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 3 туру
06.11.2020

Фенікс – Primе


Очікуємо на дуже цікаву гру від суперників, які добре знають один одного. Ще влітку їм довелося двічі зустрічатися, правда на штучному газоні. Тоді в обох матчах перемогу святкував «Primе» - 5:2 і 4:3. Ми б і зараз віддали невелику перевагу підопічним Антона Струка, якби не одна дуже важлива деталь. На превеликий жаль, через важку травму до кінця сезону вилетів лідер «Prim’у» Олег Береза. Бажаємо Олегу якомога швидшого і легкого одужання та відновлення від травми! Ця втрата робить силу команд приблизно рівною. «Фенікс» після двох матчів набрав лише 1 очко, в той час, як у підопічних Струка їх 3 після такої самої кількості матчів, тому можлива поразка в цьому матчі може серйозно вдарити по планах команди Юрія Усока.

 

Balteco-КНУ – Avatas


«Avatas» однозначний фаворит цієї зустрічі. Підопічні Віталія Мельника, здається, відійшли від поразки у стартовому турі, перемогли «Фенікс» і готові здобути наступні 3 очки.  «Balteco-КНУ» програв у минулому турі, але більшою мірою винен в цьому сам, оскільки збір команд залишав бажати кращого. Якби «об’єднавці» мали хоч якусь лаву запасних, то цілком могли б зачепитися за важливі очки. Тепер же їм тільки залишається сподіватися, що цього разу вдасться зібрати більше гравців. От тільки навіть за такої ситуації взяти очки в цьому матчі їм буде вкрай складно.

 

 

Triolan – WTeam


Команди зустрічалися між собою на Sun Cup і видали тоді феєрію з перемогою «WTeam» з рахунком 5:3. Хет-трик у переможців тоді зробив Сергій Мельник, але зрозуміло, що зараз знаного бомбардира вже не буде. «WTeam» вже встиг набрати 4 очки в двох стартових турах, а «Triolan» тільки стартуватиме у чемпіонаті. Втім, «телевізійники» виступали на Preseasons Cup, а тому не починатимуть сезон «з коліс», хоча ця без ігрова пауза і вийде довжиною в два тижні. У будь-якому випадку ми очікуємо на цікавий та дуже емоційний матч.

 

Гренадер – MacPaw


«Айтівці» дещо несподівано програли у першому турі, а минулий пропустили, тому жадатимуть сатисфакції. «Гренадер» же є лише однією з дев’яти команд, що встигли стартувати у чемпіонаті, яка має 100%-й показник набраних очок. Однак варто зауважити, що, на відміну від «Анреал-Mobby», підопічні Олександра Андрєєва провели одну гру. Жертвою «Гренадерів» став знекровлений «Balteco-КНУ», а тому реальний рівень їхні х амбіцій треба дивитися по цій зустрічі.

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть