Перша ліга Parimatch. Анонс матчів 9 туру
Перша ліга Parimatch. Анонс матчів 9 туру
19.02.2021

Юрінновація – WTeam

«WTeam» після паузи на локдаун програв усі матчі, щоправда і зустрічатися доводилося з лідерами – «AVATAS’ом» (0:2) і «Анреал Mobby» (0:3), а у Кубку Києва зі «SkyUp» (2:9). Попри рівень суперників Дмитра Шульгу має занепокоїти низька кількість забитих його командою м’ячів. «Гастрономісти» зараз балансують на межі потрапляння у Лігу А і якщо мають плани туди потрапити, то повинні перемагати в цьому матчі. Відкладати це питання далі немає куди, адже  їм залишилося зіграти лише 2 матчі відбору. «Юрінновація» дещо несподівано опинилася аж на третьому місці у турнірній таблиці. Нам видається, що апетит до Віталія Мамчура вже прийшов і «юристи» спробують замахнутися як не на «бронзу», так на «срібло». Цього року «Юрінновація» зібрала вже повний букет результатів: поразка («Рівнестандарту-ДЮСШ-4» у Кубку), нічия (з FC «PHENIX») і перемога (над «Balteco-КНУ»). Яким буде продовження цих гойдалок дізнаємося вже у суботу. Якщо ж віддавати комусь перевагу, то нам видається, що трохи більше шансів на перемогу у господарів.
    
АФК Primе – Анреал Mobby

«Нереальні» демонструють не тільки потужну гру, а ще й вміння здобувати результати за складних обставин, як-то, наприклад, друга гра підряд, причому з дороги, чи проведення гри у інший незручний час. Команда підтверджує свій статус головного фаворита на перемогу у лізі. Поки що якихось причин для переживання у Максима Онуфрієнка немає, навіть попри нічию з «Triolan’ом» у позаминулому матчі. «Primе» же зараз б’ється за потрапляння у першу п’ятірку. «WTeam» дихає у спину, а десь там за спинами інших причаївся «MacPaw», що у випадку сприятливих обставин теж ще має певні шанси встигнути в останній вагон потягу під назвою Ліга А. У «нереальних» є певний запас перед конкурентами в 3 очки і матч у запасі, а підопічні Антона Струка лише на 1 очко випереджають «WTeam», тому можливостей дати слабинку у них немає. Та й за бажанням потрапити у Лігу А завжди йде бажання виграти медалі, а у такому випадку треба брати очки з лідерами. Враховуючи амбіції обох команд, покладаємо надії, що саме цей матч буде центральним в цей ігровий вікенд.

FC PHENIX – MacPaw

Важко було передбачити настільки провальний виступ «PHENIX’у» у цьому сезоні. Підопічні Максима Войтка пропускають не дуже багато, але катастрофічно мало забивають. Навіть «Balteco-КНУ», що йде на останньому місці, забив майже вдвічі більше. 7 голів у 8 матчах – менше 1 м’яча за гру. Цього і для футболу замало, а що вже казати про футзал. Врятувати сезон можуть лише медалі Ліги В. А для їх здобуття треба набирати очки, особливо в матчі з прямим конкурентом. Не на користь господарів і довга відсутність ігрової практики, бо свій останній матч вони зіграли 6 лютого.  У «MacPaw», звісно, ще є надії на Лігу А, але для цього має зійтися багато факторів. У будь-якому випадку «айтівцям» теж потрібна перемога, бо інший результат одразу перекреслить їхній похід в Лігу А. Крім того, чекаємо на тренерську дуель свіжоспеченого найкращого гравця з пляжного футболу проти засновника компанії «Мегатренер».

Знайшли помилку, натисніть