Перша ліга Parimatch. Анонс 9 туру
Перша ліга Parimatch. Анонс 9 туру
21.01.2022

CRO United – АФК Гренадер
 
Дуже важлива гра для обох команд, причому обидва суперники підходять до цього матчу з кадровими втратами через дискваліфікації. У «CRO United» буде відсутній капітан Леонід Россильний, а у гостей воротар Денис Коваль. Господарі борються за потрапляння у Лігу А, а гостям очки потрібні як повітря. Все треба розглядати в стратегічному розрізі. У випадку перемоги «Гренадер» цілком може «відчепити» «юнайтедівців» від Ліги А і відповідно ці 3 очки перенесе з собою у Лігу В. У попередньому турі «CRO United» несподівано програв «MacPaw» і суттєво ускладнив собі боротьбу за верхню п’ятірку. «Гренадер» же зазнав вже чотирьох поспіль поразок і сподівається перервати цю серію.
 
FC Phenix-Юніон – Ютландія
 
Вже зрозуміло, що «Ютландія» вийшла у Лігу А, а господарі продовжать виступи у Лізі В. Тому для суперників надвеликої турнірної ваги цей матч не матиме і вони зможуть в «бойових умовах» перевірити якісь награні комбінації й зіграти у своє задоволення. «Ютландія» має за плечима чотириматчеву безпрограшну і триматчеву переможну серії та навряд чи захоче просто так їх переривати, але ще не грала цього року. «Фенікси» у попередньому турі навпаки перервали свою п’ятиматчеву безвиграшну серію, а Юрій Ананаченко відзначився тричі у двох останніх матчах. Проте у господарів є певна кадрова проблема, оскільки їхній єдиний воротар Роман Башаєв має ушкодження і, мабуть, не зможе грати у повну силу. Враховуючи, що команди гратимуть без особливого тиску за результат, чекатимемо на видовищну гру саме для уболівальників.


 
ARDI Logistics – ПБФ
 
«Логісти» нарешті вийшли на переможний шлях і видали три матчеву переможну і чотири матчеву безпрограшну серію. Проте це їм поки що не допомогло наздогнати лідера і вони зараз перебувають на другому місці. Вестиме господарів до нової звитяги Валентин Цвелих, який у трьох останніх матчах забив 10 м’ячів (!!!). «ПБФ» же відчайдушно бореться за потрапляння у верхню п’ятірку. Перемога у матчі з «логістами» для підопічних Аксьонова-Федорука була б важлива в подвійному значенні – і для потрапляння у Лігу А, і для набору «золотих очок». «Будівельники» програли два останні матчі, причому «всуху» – 0:7. Це додасть їм ще більшої наснаги на матч з одним із лідерів, однак ця гра стане для них першою у цьому році, що може зіграти злий жарт. Проте й «ARDI Logistics» відступати нікуди, тому має вийти цікавий і безкомпромісний матч.

Знайшли помилку, натисніть