Перша ліга Elite VBET. Огляд 11 туру!
Перша ліга Elite VBET. Огляд 11 туру!
01.03.2023
Завершальний ігровий вікенд закрив всі питання щодо делегатів в дивізіони А,В,С.
 
АБтП - ПБФ  3:3
Матч який не мав турнірного значення, був важливим для обох колективів з точку зору набору очок, які переносяться на наступний етап. Юристи прибули на поєдинок маючи дві вагомі втрати - капітан Сачок Ростислав та головний тренер Шишов Віталій. Втім молоде дарування господарів, Гусак Іван, взяв на себе роль лідера і записав хет-трик на свій рахунок. ПБФ також забили три м’ячі і розписали цілком логічну мирову. 
 
DeLonghi - Carleone-VPК  2:3
В поточному матчі перший період пройшов доволі мляво. Майже повна відсутність моментів не радувала онлайн глядачів і тренерам обох команд треба було щось робити після перерви. На 18 хвилині DeLonghi та Carleone-VPК обмінялись забитими голами, а вже на 21 хвилині Мороз Максим дальнім ударом оформив дубль і вивів господарів уперед! Гончаренко Станіслав Олександрович відразу перебудував гру гостей, увімкнувши жорсткий пресинг і почав підключати п'ятого польового. У підсумку цей тактичний хід приніс свої плоди і кінцеву перемогу  Carleone-VPК.
 
 
AXXONSOFT - ARDI Logistics 1:3
Налаштованість на поточний матч у обох команд була рішучою. AXXONSOFT прагнув перервати чорну смугу з чотирьох поразок поспіль, а логісти мали намір увірватися в лігу А. Все ж таки питання мотивації стало тут на перший план. ARDI Logistics з перших хвилин почали діяти більш рішуче і вже на 4 хвилині їх перевага сягнула двох голів. Далі напруга у грі дещо стихла. ARDI Logistics влаштовувала поточна ситуація, а айтішники не йшли на загострення. На 22 хвилині Статьєв Станіслав
ударом у дев’ятку воріт скоротив відрив до мінімуму і тоді запахло смаженим для гостей. AXXONSOFT повірили в себе і пішли в ва-банк, але на останній хвилині Бакум Роман дальнім ударом по пустим воротам зняв питання переможця. 
 
Prime - Winncom-КЗПТО 1:5
Цей двобій був дуже важливим для обох колективів, втім Prime мав певні труднощі зі складом і гості досить швидко цим скористалися. Вже на 11 хвилині Winncom мав солідну перевагу у чотири м'ячі, який за таких обставин майже нереально було відіграти. В другому таймі господарі трохи перебудували гру і почали підключати п'ятого польового до атак. Цей тактичний хід допоміг їм вирівняти гру. На 21 хвилині Яременко Роман подарував промінь надії для Prime. Але прикрий автогол на 23 хвилині повністю деморалізував господарів. У підсумку перемога гостей подарувала їм не тільки три бали, а і солідну перевагу над конкурентами. 
 
Grasser - ARDI Logistics 3:2
Головний матч вікенду прикував до себе не аби яку увагу. Адже у кожного колектива були свої задачі і своя мотивація. Сам поєдинок розпочався з дуже високих швидкостей, моментів біля обох воріт було достатньо. Але все ж таки Grasser у цьому показнику суттєво переважав логістів і діяв більш гостріше. Першої грубої помилки ARDI Logistics  допустили на 8 хвилині, коли ніким не прикритий Криворучко Артем вразив пусті ворота. Друга фатальна помилка була допущена на 14 хвилині.  Після розіграшу кутового Кульгук Дмитро подвоїв перевагу Grasser. Після перерви Бакум Роман знайшов потрібні слова і логісти потроху почали знаходити ключі до воріт господарів. Спочатку Бровко Дмитро скоротив відрив, а далі почали відбуватися незрозумілі події, які лише підняли градус напруги. За хвилину до кінця гри Семенов Олександр відновив статус-кво. Нічия не влаштовувала ARDI Logistics і вони пішли на останній штурм, який призвів до контратаки і Погорілий Юрій поставив жирну крапку у матчі. Через поразку гості залишилися за бортом ліги А. 
 
SkyUp Futsal 2 - Carleone-VPК 3:1
Дублери авіаторів вже знали, що вони в лізі А, завдяки перемозі Grasser над ARDI Logistics і тепер у грі з Carleone-VPК вони мали нагоду накопичити ще кілька золотих балів. Також варто відмітити, що для автомобілістів цей поєдинок був другим за ігровий вікенд. Знаючи систему розіграшу з переходом залікових балів, колективи грали лише на перемогу. Першими відкрили рахунок господарі. На 7 хвилині відзначився Сніцаренко Денис. Відразу після перерви капітан Carleone-VPК, Агєєв Володимир відновив статус-кво. На 19 хвилині авіатори через вилучення залишилися у меншості, втім саме у них під цей час було більше моментів для взяття воріт. Вистоявши у меншості, SkyUp Futsal 2 пішов на штурм воріт свого опонента. В період з 23 по 25 хвилину Смоловик Євген оформив дубль і затвердив перевагу молодих авіаторів. 
 
Знайшли помилку, натисніть