Перша ліга Еліт VBET. Огляд вікенду!
Перша ліга Еліт VBET. Огляд вікенду!
15.03.2023

Після поточного туру коло претендентів на основні нагороди в Лігах А і С звузилися до мінімуму, а ARDI Logistics оформив тріумф за тур до фінішу. 

Ліга А, 1 тур
SkyUp-2 - Grasser 1:3

До поточного матчу опоненти підійшли у повній дієздатності. Щодо складів, то у авіаторів відразу кидалася в очі відсутність Сніцаренко Дениса. А от у ландшафтників був максимальний збір гравців за весь сезон! Сам поєдинок розпочався доволі жваво і з перших хвилин SkyUp-2 почав грати першим номером, втім Grasser дуже вміло оборонявся і зовсім не хотів брати на себе ініціативу. Граючи весь матч на контратаках, гості завдяки дублю Кульгука Дмитра і голу від Химяка Павла довели свою перевагу до трьох голів. Авіатори пішли на ризик, знявши голкіпера, але єдине на що вони спромоглися, це на гол з пенальті від Смоловика Євгена. Тепер на першість в Лізі А претендують Grasser та VIATEC.

Ліга В, 2 тур
ПБФ - ARDI Logistics 2:3

Для будівельників цей матч був шансом зачепитися за срібні нагороди і саме вони спробували грати першим номером. Але все ж таки першими відкрили рахунок гості. Черговий для себе гол забив Бакум Роман, але хвилиною згодом Плисенко Олександр відновив рівновагу. На перерву ARDI Logistics пішли за мінімальної переваги завдяки влучному удару Лебідя Костянтина. В другому таймі гра йшла більш гостріше. ПБФ не полишали спроб зрівняти рахунок, а логісти грали у свою гру. Обмінявшись забитими голами в другому періоді,  ARDI Logistics затвердив перемогу з мінімальною перевагою, а з нею і чемпіонство в Лізі В.

AXXONSOFT - Carleone-VPK Group 0:7
Опоненти вже знали результат попереднього матчу. Для господарів це означало що основна боротьба для них буде за срібло і бронзу, а для гостей все очевидно - втримати друге місце. Початок матчу був за колективом AXXONSOFT. Господарі створили достатньо моментів для відкриття рахунку, але дві прикрі помилки призвели до двох пропущених голів. Щоб отямитися айтішникам знадобився певний час. Другий тайм розпочався так само як і перший - AXXONSOFT атакував,  Carleone-VPK Group грав другим номером. Такий порядок справ повністю влаштовував гостей, які з плином часу довели свою перевагу до розгромної і гарантували собі срібло.

Ліга С, 2 тур
DeLonghi - АБтП 1:4

Перед початком матчу нашу занепокоєність викликав склад господарів. В заявці на матч у них було лише сім польових гравців і жодного голкіпера. Єдиною правильною тактикою було б відразу йти з п’ятим і максимально тримати м’яч під контролем.  В принципі, якби не прикрі помилки, то ця тактика б себе повністю виправдала. DeLonghi більшу частину гри контролювали м'яч і мали більше гольових моментів, але прикрі помилки призвели до чотирьох пропущених голів. І єдиний для себе гол вони забили юристам зі штрафного. Як ми бачимо АБтП граючи другим номером витиснув максимум, здобувши перемогу і повернувши боржок за перше коло. Також варто відмітити дубль Гусака Івана!


Winncom-КЗПТО - Prime 5:0
Айтішники вже знали результат попереднього матчу, після якого АБтП  зрівнявся з ними по балам, втім у Winncom-КЗПТО ще був поточний матч і гра у запасі. Майже відразу після стартового свистка, господарі взялися за справу. Вже на 2 хвилині лік забитим голам поклав Приходько Максим. Після пропущеного голу Prime не полишав спроб відігратися, але їх переслідував тотальний не фарт. В період з 7 по 10 хвилину господарі забили тричі і на перерву пішли маючи дуже комфортну перевагу. Одразу після перерви, на 15 хвилині, Севастьянов Олексій оформив дубль. Як не старався Prime забити бодай один гол, всі їх намагання зійшли нанівець. Winncom-КЗПТО завдяки цій перемозі на 67% гарантували собі золото!

Знайшли помилку, натисніть