Перша ліга Еліт VBET. Огляд вікенду!
Перша ліга Еліт VBET. Огляд вікенду!
18.01.2023

На жаль війна внесла свої корективи в поточний ігровий вікенд і замість чотирьох запланованих матчів відбулося лише три. Звісно після подій які відбулися в першій половині суботи, важко було себе налаштувати на футзал вищого гатунку…

VIATEC - Prime 
матч перенесено …

Grasser - DeLonghi 4:1
Після новорічної паузи обидва колективи відкривали своїм матчем другу частину сезону в Першій лізі Еліт. По стандартному плану, Grasser не став форсувати події і почав потрохи придивлятися до свого опонента. На 7 хвилині одна з нечисельних атак господарів завершилася взяттям воріт. Рахунок у матчі відкрив Ляхович Михайло. На 12 DeLonghi змогли забити, але на жаль у власні ворота поцілив Химич Руслан. В перерві Смоловик Євген знайшов потрібні слова для своїх гравців і вже на початку другого тайму Паін Роман скоротив відрив! Для ландшафтників запахло смаженим і вони почали грати на утримання рахунку. На 24 хвилині стався ключовий і незрозумілий епізод, після якого Grasser забив третій гол, після якого гості так і не оговталися. А фінальну крапку у матчі поставив хто? Вірно - Химяк Павло!

Winncom-КЗПТО - АПтП 3:1
До матчу аутсайдерів була прикута особлива увага, адже одна з команд мала можливість одержати дебютну перемогу. З початку першого тайму господарі взяли ініціативу в свої руки і раз за разом атакували ворота юристів і створювали небезпечні моменти, але Денисюк Артем в рамці діяв бездоганно. На останній хвилині тайму айтішники все ж таки спромоглися вийти вперед. Концеба Максим замкнув дальню і без проблем забив перший гол. В другому таймі Winncom-КЗПТО продовжували грати першим номером і вже на 18 хвилині Нечипуренко Дмитро шаленим пострілом подвоїв перевагу господарів. АПтП треба було ризикувати і Шишов Віталій вирішив піти в ва-банк. Цей тактичний хід не приніс успіху господарям, вони лише вирівняли гру і обмінялися забитими голами. У підсумку маємо першу перемогу Winncom-КЗПТО!

SkyUp Futsal 2 - 2Т 3:8
Цей матч був певною родзинкою вікенду, адже це було догравання матчу 7 туру, який був припинений на 1:16 після екстреного вимкнення світла. За цей час дублери авіаторів змогли отримати певну перевагу в один гол. Тоді забитим м'ячем відзначився Сипливець Єгор. Сам поєдинок команди розпочали досить жваво, граючи без центру майданчику. Маючи більш досвідчених гравців, ТСП-Трансбуд змогли не тільки зрівняти рахунок, а і вийти вперед ще до перерви. В другому таймі ситуація не змінился. Обидві команди дуже гостро атакували, але гості діяли більш гостріше та впевненіше і саме це факт, на нашу думку, допоміг їм здобути таку довгоочікувану і впевнену перемогу. Також варто відмітити покер від Войтенко Дмитро. Завдяки цій перемозі ТСП-Трансбуд продовжують гонку за місце під сонцем, а SkyUp Futsal 2 опустилися на шосте місце. 

Знайшли помилку, натисніть