Перша ліга Еліт VBET. Огляд 7-ого туру!
Перша ліга Еліт VBET. Огляд 7-ого туру!
22.12.2022

Нарешті цього вікенду відбулися всі заплановані поєдинки!


Winncom-КЗПТО - AXXONSOFT 0:5
В айтішному дербі ми спостерігали поганий збір у господарів. Відразу кинулась в очі відсутність Студзинського Дмитра, та ще декількох гравців. А от у гостей зі складом було без питань. Саме глибина складу дозволила AXXONSOFT відразу захопити ініціативу і гол був лише питанням часу, проте відкрили рахунок гості лише на 11 хвилині. Автором першого голу став Бояр Юрій. Під занавіс тайму, Заворотній Ярослав рахунок подвоїв. Після перерви Winncom-КЗПТО спробували якось вирівняти гру, але дубль Статьєва Станіслава звів всі їх старання нанівець. Далі Смоловик Євген випустив п’ятого польового щоб спробувати забити хоча б гол престижу, але цей хід не приніс їм успіху. Фінальну крапку у матчі поставив Столяренко Дмитро.

DeLonghi - Prime 2:2
Про важливість цього поєдинку ми написали ще в анонсі і відразу після стартового свистка арбітра колективи почали підтверджувати свої рішучі наміри гострими моментами. При чому більш досвідчені гравці DeLonghi задавали темп гри і свою майстерність в воротах все частіше доводилось проявляти Каплунову Максиму. Перший гол був досить курйозним, адже погано спрацювала стінка і Уруцький Олександр ударом зі штрафного відкрив рахунок. В другому таймі помаранчеві додали в обертах і Курочка Євген вже на 17 хвилині поновив рівновагу! Радість гостей була недовгою, і чергова помилка в обороні дозволила Торшину Андрію впритул розстріляти ворота гостей. Prime не хотів миритися з черговою поразкою і Струк Антон пішов в ва-банк. За хвилину до кінця гри Курочка Євген знову врятував свій колектив і встановив фінальний рахунок у грі! Вітаємо Prime з першими набраними очками! 

SkyUp Futsal 2 - ARDI Logistic 5:3
Молодість проти досвіду - ці основні тези цього протистояння. Не встигли колективи розвести м'яча з центру майданчику, як Сніцаренко Денис відкрив рахунок у першій же атаці! Досвідчені гравці логістів дали відповідь майже одразу. Спочатку Василиненко Віталій зрівняв рахунок, а Семенов Олександр вивів  ARDI Logistic вперед! Молоді гравці авіаторів не знітилися і за хвилину до перерви Суворов Дмитро поновив рівновагу! На початку другого тайму SkyUp Futsal 2 здійснили неймовірне, буквально за чотири стартові хвилині вони тричі вразили ворота логістів! На 22 хвилині Бровко Дмитро скоротив відрив. Далі Бакум Роман кинув всі сили на атаку, але дублери авіаторів вистояли! Наймолодший колектив чемпіонату потроху мужнішає і вже стає не просто міцним горішком, а і претендентом на самі високі місця!

ПБФ - Grasser 2:5
В будівельному дербі зійшлися дуже принципові суперники. Після стартового свистка рефері градус напруги зростав з кожною хвилиною, боротьба точилася не тільки на майданчику, а і за його межами - що у підсумку дало більше балачок ніж гри. Першими відкрили рахунок гості. Химяк Павло на 4 хвилині майстерно переграв голкіпера синіх. Далі естафетну палицю перехопили господарі. Спочатку Педак Ілля зрівняв рахунок, а Шепетько Володимир вивів ПБФ уперед! Здавалося, що ПБФ зможуть забити ще, але зайві діалоги з арбітрами та суперником, постійно зменшували динаміку гри. На останній хвилині тайму Химяк Павло в чергове довів свій клас зрівнявши рахунок, а Кульгук Дмитро не зміг реалізувати дабл-пенальті. Після перерви досвідчені гравці Grasser почали повністю контролювати хід гри і ближче до її завершення оборона господарів просто посипалась. У підсумку хет-трик Химяка і чергова впевнена перемога лідера. Отже цей поєдинок виявився не менш цікавим ніж попередні і перемогу здобув той колектив, який вірно керував своїми емоціями і направляв їх у правильне русло.

АБтП - Carleone-VPK 1:2
В анонсі даного матчу ми прогнозували дуже цікавий та принциповий двобій і обидва колективі відразу почали показувати свої рішучі наміри на паркеті. Вже в першому таймі лідери своїх команд - Шихов Ігор і Кошовий Максим змарнували по дві супернагоди для відкриття рахунку. Надолужити втрачене опонентам довелося після перерви. Спочатку на 18 хвилині Малюк Ігор зміг пробити Денисюка Артема, але через прикрий автогол хвилиною пізніше, радість гостей була недовгою. На 23 хвилині Коваленко Михайло забив дуже курйозний гол з кутового, який і став вирішальним. Завершальний матч туру  виявився найменш результативним, але за рівнем футзалу був не менш цікавим та інтригуючим ніж всі інші. 

Знайшли помилку, натисніть