Перша ліга Еліт VBET. Огляд 5-ого туру!
Перша ліга Еліт VBET. Огляд 5-ого туру!
30.11.2022
Черговий тур в другому по силі дивізіоні пройшов без несподіванок, проте треба звернути увагу на останній матч ігрового дня.
 
Grasser - АБтП 4:0
Ландшафтники на правах лідера першості виступали в цьому матчі фаворитом. Всі свої стартові матчі вони виграли майже без питань. А ось юристи ніяк не можуть похвалитися набраними балами, втім вони мали особливий настрій на матч з лідером. Поєдинок розпочався зі взаємних атак, боротьба точилася на кожному клаптику паркету. Єдиний гол у першому таймі дальнім ударом в дев’ятку забив граючий тренер Grasser, Пекний Олександр. Після перерви гравці АБтП не полишали спроб відігратися, але захист господарів та Овдієнко Павло вміло тримали оборону. За декілька хвилин до кінця гри, Шишов Віталій взяв тайм-аут і вирішив піти в ва-банк, але на жаль для гостей, цей тактичний хід не приніс їм успіху. Grasser вміло скористався помилками опонента і на досвіді довів рахунок до розгромного. В підсумку ми маємо чергову перемогу команди Броварського Дмитра, 15 голів в активі Химяка Павла і перший опір від суперника. 
 
DeLonghi - VIATEC 1:3
Минулорічного срібного призера Еліт ліги, DeLonghi, якось лихоманить останнім часом. 1 бал в трьох матчах це явно не рівень колектива Химича Руслана. А VIATEC в своєму активі мав дві перемоги у двох матчах. В першому таймі більш гострішими виглядали саме гості, але майстерні дії Поліщука Олександра не давали їм відкрити рахунок, але на 11 хвилині він був безсилий проти підступного удару Корнійчука Олександра. Після перерви салатові діяли більш впевнено і другий гол був питанням часу. На 23 хвилині Гаврилюк Ярослав подвоїв перевагу VIATEC, а на 25 хвилині Фещенко Ігор довів їх перевагу до досить переконливої. Смоловик Євген спробував врятувати матч за допомогою п’ятого польового, але єдине на що спромоглися господарі, так це на гол престижу з десятиметрової позначки від Уруцького Олександра. Завдяки цій перемозі VIATEC залишився другою командою, яка ще не втрачала очки.
 
Prime - Carleone-VPK 3 :9
Колектив Каплунова Максима програв три свої стартові матчі, але не можна сказати, що це ті поразки, за які може бути соромно. Carleone-VPK в свою чергу мляво програли ПБФ і видали нічийний суперматч проти 2Т. Поточний матч розпочався дуже жваво. Обидва опоненти просто забули про гру в захисті і почали справжню перестрілку на радість онлайн глядачам! Сім голів в першому таймі та мінімальна перевага червоних додавала оптимізму перед перервою. В самій перерві Гончаренко Станіслав дав гарного прочухана своїм вихованцям і на другий тайм у гостей вийшла зовсім інша команда. Завдяки голам Кошового Максима і Агєєва Володимира, вони заробили гарний гандикап. Prime пішов на ризик, замінивши голкіпера на польового гравця, втім окрилені успіхом гравці Carleone-VPK не дали господарям жодного шансу у другому таймі. У підсумку ця перемога повертає червоних до боротьби за фінальну четвірку!
 
Winncom-КЗПТО - ARDI Logistic 0:3
Айтішники після стартових двох матчів мали лише один бал в скарбничці і гра проти фавориту не додавала їм оптимізму. При чому у помаранчевих був не дуже гарний збір на гру. Щодо ARDI Logistics, то вони хоч і мали 7 балів, але вони вже бачили результати конкурентів, які здобули перемоги. Відповідальність за результат змусила логістів діяти досить обережно і зважено. На 8 хвилині першого м'яча після передачі Семенова Олександра, головою забив Яблонько Євген. Через хвилину Цвелих Валентин дальнім підступним ударом рахунок подвоїв. Комфортна перевага перед другим таймом. В другій половині гри, логісти продовжували володіти перевагою, а у Winncom-КЗПТО навпаки, гра ніяк не йшла, та й ще Нецюк Євгеній піймав кураж. На 20 хвилині Мірошніков Ренат забив третій гол у зустрічі і встановив фінальний рахунок у цьому двобої. Отже ця перемога дозволила ARDI Logistic зберегти проміжне друге місце.
 
2Т - AXXONSOFT 1:2
Обидва колективи перед стартом поточного сезону виступали у ролі фаворитів змагань. Але старт сезону у обох пішов не за планом і очна зустріч повинна була показати, хто продовжить боротьбу за місце під сонцем. Гра розпочалася досить жваво. Безліч небезпечних моментів, яскравий дриблінг та харизма учасників додавали особливої уваги до цього матчу. На жаль для вболівальників цей матч був не дуже результативним. В першому таймі Мітленко Костянтин сам розпочав атаку і сам завершив її влучним ударом. Після перерви колективи продовжували показувати видовищну гру. На 16 хвилині Заворотній Ярослав забивши гол красень у девятку ворота 2Т відновив статус-кво. Забитий гол додав впевненості у діях гостей і вони потроху почали перехоплювати ігрову і територіальну перевагу. На ворота ТСП-Транспуд посипався шквал атак і одна з них, на 26 хвилині завершилася взяттям воріт. Влучним ударом відзначився Кодацький Микола. Негель Володимир відразу взяв тайм-аут і випустив п'ятого польового, але часу щоб щось виправити їм не вистачило. Завдяки цій перемозі AXXONSOFT впритул наблизилися до групи лідерів. 
Знайшли помилку, натисніть