Перша ліга Еліт VBET. Анонс вікенду!
Перша ліга Еліт VBET. Анонс вікенду!
10.03.2023

В поточному ігровому вікенді Еліт ліги нас очікують 5 цікавих матчів, після яких коло претендентів на головні нагороди в своїх лігах суттєво звузиться.

Ліга А, 1 тур
SkyUp-2 - Grasser

Перший тур нинішні опоненти пропускали і тепер час надолужити втрачене. В той час 2Т та Viatec розписали мирову, яка була на радість конкурентам. Щодо поточної гри, то SkyUp-2 та Grasser зараз знаходяться просто в шаленій формі. Дублери авіаторів дуже сильно провели другу частину відбору і потужно увірвалися в Лігу А. Щодо Grasser, то тут все просто. Колектив Пекния Олександра першим вийшов в Лігу, втім їх останні матчі були трохи нервовими. Зараз Grasser має відрив у три бали від пелетону, який SkyUp-2 може значно скоротити. 

Ліга В, 2 тур
ПБФ - ARDI Logistics

Перший тур фінального етапу суперники провели діаметрально протилежно. ПБФ розгромно програв Carleone-VPK Group, а ARDI Logistics у другому матчі поспіль здолав AXXONSOFT. Зараз будівельники і логісти в зовсім в різній формі. ПБФ щось останнім часом переслідує смуга невдач. ARDI Logistics в свою чергу зараз в своїх самих оптимальних кондиціях і у випадку перемоги або нічиєї логісти оформлять перше місце. 

AXXONSOFT - Carleone-VPK Group
Цей поєдинок буде в рази інтригуючим ніж попередній. AXXONSOFT в рамках минулого туру зазнав вже п'ятої поразки поспіль, а Carleone-VPK Group навпаки - здобув розгромну перемогу. Зараз відстань між колективами шість балів, яку в принципі легко скоротити. Але для початку AXXONSOFT потрібно відіграти мінус два голи з попереднього матчу першого етапу. 

Ліга С, 2 тур
DeLonghi - АБтП

Цей матч має дуже велике значення для обох колективів. Поки DeLonghi пропускали перший тур фінального етапу, АБтП вдруге в сезоні здолав Prime і обігнав DeLonghi у турнірній таблиці. Втім у господарів є ще матч у запасі. Перший матч завершився перемогою DeLonghi і тепер колективу Химича Руслана треба знову перемагати, щоб наздогнати і обігнати АБтП.

Winncom-КЗПТО - Prime
Айтішники минулий вікенд пропускали, але перша сходинка в Лізі С залишилась за ними. Prime в свою чергу програв юристам з АБтП і втратив всі, навіть теоретичні, шанси на нагороди. Але це не означає, що Prime опустить руки - ці хлопці будуть битися до останнього! Щодо Winncom-КЗПТО, то знаючи їх проблеми зі складом, можемо припустити, що втримати першу сходинку їм буде дуже важко. 

Знайшли помилку, натисніть