Перша ліга Еліт VBET. Анонс вікенду!
Перша ліга Еліт VBET. Анонс вікенду!
13.01.2023

Другий по силі дивізіон також поступово повертається до справи і цього тижня нас очікують чотири цікаві матчі!

VIATEC - Prime 
Колектив Сергія Гербута рівно пройшов першу частину сезону, здобувши п’ять перемог у п’яти поєдинках і зараз вони являються повноцінними претендентами на титул та на вихід у Вищу лігу! Щодо Prime, то вони мають лише один бал в активі та одинадцяте місце в таблиці. На перший погляд все очевидно, VIATEC явний фаворит який повинен здобути чергову перегу, але все ж таки новорічна пауза завжди вносить свої корективи, а також період дозаявок.

Grasser - DeLonghi 
Про Grasser можна розповісти багато, але щоб резюме команди Дмитра Броварського скоротити до мінімуму, достатньо просто переглянути турнірну таблицю і таблицю бомбардирів. DeLonghi поки що головне розчарування сезону. Срібний призер минулого чемпіонату ніяк не може знайти свою гру. Нині колектив Руслана Химича знаходиться на доволі незвичному для себе дев'ятому місці. Як і у попередньому матчі, ми маємо явного фаворита і аутсайдера, але завжди є свої але. Втім в цьому випадку на нашу думку Grasser візьме своє. 

Winncom-КЗПТО - АПтП
Цей матч також обіцяє бути не менш цікавим ніж попередні, адже між собою зустрічаються сусіди по турнірній таблиці. Winncom-КЗПТО за п’ять матчів набрав лише один бал у матчі проти міцного SkyUp-2. Юристи в свою чергу, не мають жодного балу, при цьому вони декілька разів могли відібрати очки у фаворитів, але у всіх тих матчах була провалена їх кінцівка. Оскільки нинішні опоненти, скоріше за все,  будуть боротися в лізі С, то цей матч буде номінально за шість балів. 

SkyUp Futsal 2 - 2Т
У цій зустрічі поєдинок буде не зовсім звичайним, адже це догравання матчу сьогому туру. Нагадаємо, що тоді команди зіграли трохи більше хвилини і дублери авіаторів вже встигли відкрити рахунок. Тобто сам матч буде починатися з рахунку 1:0 на користь SkyUp Futsal 2. Також цей матч цікавий тим, що переможець може суттєво покращити своє турнірне становище і увірватися у трійку! 

Знайшли помилку, натисніть