Перша ліга Еліт VBET. Анонс 8-ого туру!
Перша ліга Еліт VBET. Анонс 8-ого туру!
20.01.2023

Черговий вікенд подарує нам 5 гарних матчів. Будемо вірити, що всі матчі відбудуться! 

VIATEC - Prime 
Колектив Сергія Гербута рівно пройшов першу частину сезону, здобувши п’ять перемог у п’яти поєдинках і зараз вони являються повноцінними претендентами на титул та на вихід у Вищу лігу! Щодо Prime, то вони мають лише один бал в активі та одинадцяте місце в таблиці. На перший погляд все очевидно, VIATEC явний фаворит який повинен здобути чергову перемогу, але все ж таки новорічна пауза завжди вносить свої корективи, а також період дозаявок. І ми дуже сподіваємося, що з другої спроби цей матч відбудеться! 

DeLonghi - 2Т
Минулий вікенд колективи закінчили з зовсім різними здобутками. DeLonghi дав бій Grasser, але у підсумку програв. ТСП-Трансбуд в свою чергу впевнено переміг міцних дублерів авіаторів. Як ми бачимо зараз все говорить про те, що саме гості будуть фаворитом протистояння. Але ми будемо вірити в те, що DeLonghi зможуть нас приємно здивувати.

AXXONSOFT - АБтП
Поки айтішники відпочивали, юристи відіграли матч минулих вихідних і досить прикро програли Winncom-КЗПТО. Якщо брати за увагу трансферну політику, то AXXONSOFT зазнали самих вагомих втрат, серед всіх учасників лігу. Заворотній Ярослав і Кодацький Микола підсилили вищолігівський Агромат. Так що, цей матч стане для АБтП гарною нагодою на здобуття перших балів. До речі юристів підсилив Шаруєв Георгій, який ще нещодавно виступав за Грифон у Вищій лізі. 

Carleone-VPK - Winncom-КЗПТО 
Автомобілісти ще не грали в цьому році, втім останній матч 2022 року вони зіграли проти АБтП і виграли 2:1. А Winncom-КЗПТО перший матч року грав проти того ж АБтПу і виграв 3:1! Магія чисел підказує, що з мінімальною перевагою фаворитом протистояння можна назвати Winncom-КЗПТО, проте турнірна таблиця каже про зворотне. 

ПБФ - SkyUp Futsal 2
Нинішні опоненти не можуть зараз похизуватися стабільністю. ПБФ наразі виглядає не так впевнено, як на старті сезону. Дві перемоги і нічия дозволяють будівельникам ще мати шанси на лігу А. Щодо SkyUp Futsal 2, то молоді авіатори також показують доволі непередбачуваний футзал. Вони можуть без проблем обіграти ARDI Logistics і без шансів програти 2Т. Також варто відмітити, що цей матч буде одним з ключових у боротьбі за місце під сонцем. 

Знайшли помилку, натисніть