Перша ліга Еліт VBET. Анонс 8-ого туру!
Перша ліга Еліт VBET. Анонс 8-ого туру!
23.12.2022

В завершальному турі перед новим роком відбудеться чотири матчі, які будуть дуже важливими для команд з верхньої частини турнірної таблиці.

VIATEC - Winncom-КЗПТО
Колектив Сергія Гербута зараз має 100% показник в графі перемог, так само як і Grasser. Проте салатові, на відміну від поточного лідера, майже всі матчі зіграли з командами верхівки турнірної таблиці і не мають такої переконливої різниці забитих і пропущених голів. Winncom-КЗПТО в свою чергу ніяк не може знайти свою гру. У них в активі лише нічия з навівшим галасу дублем SkyUp Futsal-2. Звичайно тут є явний фаворит, але як ми знаємо м’яч круглий і дива трапляються! 

Carleone-VPK - Grasser
До цього протистояння буде прикута особлива увага. Як ми бачимо по ходу всього чемпіонату, Carleone-VPK показує дуже цікавий футзал і бореться з усіма суперниками до останнього, не дивлячись на імена. Щодо Grasser, то вони поки що не знають що таке програвати. Колектив Дмитра Броварського виграв всі шість свої поєдинків, при чому так скажемо з запасом. На перший погляд ландшафтники зобов'язані брати свої три очки, але Carleone-VPK суперник не з простих, навіть скоріше за все, це самий серйозний опонент для лідера за всі матчі. 

Prime - AXXONSOFT 
Обидва колективи провели минулий вікенд доволі позитивно, але кожен по своєму. Prime нарешті здобув перші залікові бали зігравши внічию з DeLonghi. А AXXONSOFT досить легко переміг Winncom-КЗПТО з розгромним рахунком. Як ми бачимо нинішні опоненти набрали свою оптимальну форму, навіть не дивлячись на прірву в набраних балах. На нашу нейтральну думку, гравцям Prime цілком по силам здіснити черговий сюрприз і відібрати бал у фаворита! 

ARDI Logistic  - ПБФ 
Закриватимуть ігровий вікенд прямі конкуренти за вихід у фінальну четвірку і ситуація у цьому протистоянні дуже цікава. По-перше, логісти і будівельники свої матчі минулого туру синхронно програли конкурентам. По-друге, якщо переможе ARDI Logistic, то їх відрив від ПБФ буде 6 очок, а якщо переможуть гості, то вони зрівняються по балам і матимуть не тільки перевагу по особистим матчам, а ще і гру в запасі! На боці господарів досвід, на боці гостей амбіції та бажання щось довести. Також буде справжня тренерська дуель - Саківський/Бакум проти Аксьонова/Удовиченко! 

Знайшли помилку, натисніть