Перша ліга Еліт VBET. Анонс 7-ого туру!
Перша ліга Еліт VBET. Анонс 7-ого туру!
16.12.2022

На жаль попередній ігровий вікенд виявився фатально невдалим і ми сподіваємося, що ці вихідні будуть більш везучими.

Winncom-КЗПТО - AXXONSOFT 
Відкриватимуть вікенд колективи які через збіг обставин два тижні були без ігрової практики. Гості взагалі поки що зіграли найменшу кількість матчів, серед команд учасників чемпіонату Києва і зараз мають лише один бал. AXXONSOFT в свою чергу зіграв чотири гри, здобув дві перемоги і зазнав дві поразки. Також варто відмітити, що Winncom-КЗПТО та AXXONSOFT представляють айті сферу.

DeLonghi - Prime
Як і попередні колективи, нинішні опоненти вже досить довго не мають ігрової практики. Зараз вони синхронно зіграли по чотири матчі і не можуть похизуватися гарними здобутками. DeLonghi лише одного разу зіграли внічию, а  Prime поки що не набрав очок. Поточна гра зараз над важлива як для команди Химича Руслана, так і для команди Каплунова Максима, адже саме переможець нарешті увірветься до боротьби за лігу В.

SkyUp-2 - ARDI Logistic  
Авіатори розпочали чемпіонат з нищівної поразки від Grasser, але потім вони змогли зробити висновки і знайшли свою гру. Зараз у них сім балів і 5/6 місце в турнірній таблиці. Логісти зіграли лише на один матч більше і зараз випереджають свого опонента на три бали. Як ми бачимо це не просто рядова гра чемпіонату, це справжня битва за лігу А! Якщо переможе SkyUp-2  - вони потрапляють до когорти лідерів, якщо ARDI Logistic  - то вони ще збільшать свій відрив від конкурентів.

ПБФ - Grasser
В будівельному дербі зійдуться суперники які вже досить добре знають один одного і зараз цю битву сміливо можна назвати центральною у турі! По-перше, ПБФ зараз хоч і має сім балів, але вони мають гарні шанси поборотися за місце під сонцем. По-друге, Grasser займає першу сходинку і має 100% показник перемог і на лідера всі будуть мати особливу налаштованість! Також у вболівальників постає питання - скільки заб'є Химяк Павло?

АБтП - Carleone-VPK 
Юристи минулого вікенду через всім відомі обставини залишись без гри, а Carleone-VPK програли надвмотивованому Viatec з мінімальним рахунком. Обидва конкурента зараз показують дуже симпатичну гру. АБтП лише перший матч проти ARDI Logistic програв без варіантів. Carleone-VPK в свою чергу також лише в стартовому матчі проти ПБФ показали мляву гру, а далі вони зарекомендували себе як міцний і боєздатний колектив! А нам варто очікувати дуже цікавого поєдинку!

Знайшли помилку, натисніть