Перша ліга Еліт VBET. Анонс 4-ого туру!
Перша ліга Еліт VBET. Анонс 4-ого туру!
18.11.2022
 
Черговий вікенд в другому по силі дивізіоні, буде неповним, але при цьому майже всі протистояння мають особливий характер у боротьбі за першу четвірку.
 
Viatec - ARDI Logistics
Господарі встигли зіграти лише один матч, в якому здобули важку перемогу на останніх секундах над АБтП. Логісти поки що лише в одному матчі втратили бали і зараз розділяють друге/третє місце з ПБФ. По команді  ARDI Logistics більш менш зрозуміло - є задачі вийти у першу четвірку, а далі виграти лігу. По Viatec зараз важко щось сказали. Колектив Гербута Сергія гарно підсилився перед стартом сезону, але показав невпевнену гру у попередньому матчі. Цей поєдинок повинен розставити всі крапки над “і”. 
 
AXXONSOFT - Delonghi
Колектив Курінного Олександра свої два стартові поєдинки програв, при чому прямим конкурентам у боротьбі за місце під сонцем. Delonghi також не можуть потішитися результатами. Один бал в двох стартових іграх, це не рівень минулорічного срібного призера. Номінально цей матч є одним з ключових в боротьбі за першість для обох команд. Адже опоненти не сплять, а активно набирають бали і вже мають солідний гандикап.
 
Grasser - Prime
Лідер проти аутсайдера, саме такий заголовок цього протистояння. Grasser зіграв три гри і має три впевнені перемоги, також нестаріючий Химяк Павло забив 11 голів! І зараз ландшафтники певнено займають першу сходинку. Щодо Prime, то для них цей сезон скоріше експериментальний. В ці важкі часи Каплунов Максим зміг зберегти кістяк і вирішив залишитися в другому по силі дивізіоні, щоб тримати марку. Звісно їм важко, але вони борються! На перший погляд Grasser є беззаперечним фаворитом протистояння, але Prime буде боротися і для лідера точно не буде легкої прогулянки.
 
Знайшли помилку, натисніть