Перша ліга Еліт Parimatch. Підсумки  туру
Перша ліга Еліт Parimatch. Підсумки туру
16.02.2022

Перша Ліга Еліт порадувала не тільки чималою кількістю матчів, а й дуже якісним футзалом. Зазначимо, що було зафіксовано чимало цікавих результатів, але були поєдинки, де не вдалось визначити сильнішого.

В матчі SC «Vikings» - «Wteam» підопічні Дмитра Шульги доволі швидко підтвердили свій статус фаворитів. Більше того, ще в першому таймі Головатюк та Гуртовенко залишили автографи у воротах «Вікінгів» - 0:2. В свою чергу підопічні Миколи Костенка жодним чином не змогли проявити себе в атаці у першій половині зустрічі. Після перерви Гарасюта отримав непотрібну червону, а Шарапов на 17-й хвилині подарував надію на інтригу – 1:2. Правда, це була хибна думка, адже надалі результативними ударами відзначались виключно підопічні Дмитра Шульги та довели справу до розгрому – 1:7. Зазначимо, що героєм зустрічі став Олександр Гудименко з хет-триком в активі.

В поєдинку АФК «Prime» - «СМ-25» підопічні Андрія Ардашнікова вже в дебюті зустрічі опинились в дуже непростій ситуації. На 2-й хвилині «двадцяп`яті» вже поступались з рахунком 2:0, адже Кузьмак оформив найшвидший гол в турі, а Кукса записав собі в актив один з найкрасивіших результативних пострілів в сезоні. Звичайно, такий початок додав ще більше впевненості команді Максима Каплунова. Представники АФК «Prime» провели ідеальний перший тайм, а Кузьмак встиг вистрілити дублем – 3:0. Натомість у представників «СМ-25» абсолютно не складалась гра в атаці. Після відпочинку підопічним Андрія Ардашнікова довелось ризикувати, щоб врятувати матч, але голи Шмирка та Онищенка вбили всю інтриг – 5:0. Команда Максима Каплунова змогла зберегти позитивний результат, хоч і пропустила один гол – 5:1. Вітаємо АФК «Prime» з заслуженою перемогою!

Стосовно матчу «Terratek» - «АБтП», то підопічні братів Стайкових в дебюті продемонстрували прекрасну реалізацію. Вже на 6-й хвилині «Terratek» мав перевагу в 3 м`ячі завдяки дублю Лафазана та пострілу Гамбарова – 3:0. За такого перебігу подій «Юристам» терміново потрібно було відіграватись і лише наприкінці тайму Білецький зумів реалізувати один з моментів своєї команди – 3:1. Після перерви підопічні Шишова змогли себе проявити з найкращої сторони, адже підключення 5-го та злагодженні дії допомогли відігратись – 3:3. Ростислав Сачок та Костянтин Рибалко могли стати героями своєї команди, адже виправили ситуацію. Проте, останнє слово було за «Terratek», оскільки наприкінці матчу Григорій Стайков оформив переможний гол – 4:3. Вітаємо команду Олега Перепелиці, але також і відзначимо характер «Юристів».

На черзі матч «AXXONSOFT» - «Winncom». Підопічні Олега Репетія мали більш ніж достатньо моментів, щоб в першому таймі отримати комфортну перевагу, але ніяк не могли реалізувати свої шанси. Справа в тому, що голкіпер «Winncom» діяв фантастично і став героєм першої половини зустрічі. В свою чергу в атаці у підопічних Євгена Смоловика не все виходило, хоча декілька разів Шульга виручив свою команду, тому перший тайм завершився з рахунком 0:0. Після перерви Юрій Бояр пригадав свій зірковий час та оформив шалений гол у верхній кут – 1:0. Таким чином підопічні Олега Репетія досягли бажаного, але не надовго. Представники «Winncom» не пали духом, а дубль Нечепуренка перевернув гру та став вирішальним в матчі – 1:2. Вітаємо підопічних Євгена Смоловика!

Пригадуючи зустріч МФК «Атен» - «Grasser», то тут також варто відзначити «сухий» перший тайм. Так, в першій половині гри обидві команди краще грали в обороні, ніж в атаці. Лише після відпочинку підопічні Олександра Пекного почали реалізовувати свої шанси. Постріли Марченка та Глуздовського наблизили «Ландшафтників» до перемоги – 0:2. Проте, підопічні Олександра Севериненка змогли виправити ситуацію. Спочатку Волошин впевнено реалізував вихід віч на віч, а наприкінці зустрічі підлючення 5-го дало результат і Смачило зробив рахунок рівним – 2:2. Підопічні Северениненка були близькими до вольового результату, але героєм зустрічі став Глуздовський, оформивши гол перед фінальною сиреною – 2:3. Вітаємо «Ландшафтників»!

На черзі протистояння «Машінтех» - «Анреал Mobby». Підопічні Солодкого з перших хвилин пішли в атаку великими силами і змогли оформити перший гол зусиллями Приходько – 1:0. Правда, така активність до більших результатів не призвела. З іншого боку «Нереальні» змогли виправити ситуацію в першому таймі, адже доволі швидко відігрались, а наприкінці тайму Дьока оформив гол-красень в своєму стилі – 1:2. Після відпочинку підопічні Максима Онуфрієнка спробували зіграти по рахунку, але втримати результат не вдалось, адже наприкінці поєдинку Самбурський оформив свій гол – 2:2. За такої динаміки долю зустрічі міг вирішити один момент і цей момент вдалося знайти «Нереальним» і заробити пенальті, котрий ідеально реалізував Здебський – 2:3. Вітаємо підопічних Максима Онуфрієнка з вольовою перемогою!

В матчі «Агромат» - «Django Stars» було максимально спекотно і цікаво. «Будівельники» змогли виграти першу половину зустрічі, адже гол Миронова залишився єдиним на дві команди. Зазначимо, що «Будівельники» більше часу проводили в атаці, хоча і Соколовський декілька разів виручив свою команду. Після відпочинку «Зірки» змогли швидко повернутись до гри, а гол Гапонова став гарним знаком для підопічних Дмитра Шувалова – 1:1. Більше того, у команд було чимало часу, щоб визначити сильнішого, але голкіпери відіграли фантастично, тому фінальний свисток зафіксував бойову нічию і кожна з команд отримала по одному балу.

На останок відзначимо супер матч «2Т-Avatas» - «DeLonghi». Підопічні Віталія Мельника дуже жваво розпочали поєдинок і спробували зіграти першим номером. Така активність дала результат ближче до середини тайму, адже Бровко розрядив свою гармату з дальньої дистанції – 1:0. Правда, вже в наступній атаці Торкін зробив рахунок рівним. Зазначимо, що підопічним Євгена Смоловика було непросто стримувати натиск суперника, а Поліщук мав багато роботи на останньому рубежі. Після відпочинку стало ще спекотніше, правда, це жодним чином не відобразилось на покращенні результативності. В другій половині матчу був оформлений лише один гол зусиллями Олега Тарасюка, котрий став вирішальним і приніс перемогу підопічним Віталія Мельника – 2:1. Таким чином команда «DeLonghi» не змогла підтвердити свій статус фаворита.

Знайшли помилку, натисніть