Перша ліга Eліт Parimatch. Підсумки  туру
Перша ліга Eліт Parimatch. Підсумки туру
19.01.2022

В Першій Лізі Elite відбулись всі матчі, але можна сказати, що без гучних сенсацій та розгромів не обійшлось.

Розпочнемо огляд з матчу АФК «Prime» - «Carleone VPK-Group». Команда Максима Каплунова дуже швидко підтвердила статус фавориту, адже вже на 1-й хвилині Сюзев відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Проте, потім матч пішов далеко не за планом представників АФК «Prime». Більше того, підопічні Станіслава Олександровича Гончаренка ще в першому таймі змогли відмінно себе проявити  у завершальній стадії, оскільки дубль Малюка та Білика дозволив виграти перший тайм – 1:4. Після перерви ситуація для АФК «Prime» стала критичною, адже забивав виключно суперник. Підопічні Станіслава Олександровича Гончаренка всі свої моменти доводили до логічного завершення і як наслідок фінальний свисток арбітра зафіксував розгромну перемогу – 1:10. В складі «Carleone VPK-Group» відзначимо хет-трик Малюка та дублі Кошового, Білика і Щендрика. Вітаємо підопічних Станіслава Олександровича!

В дербі «імені Євгена Смоловика» представники «Winncom» намагались відібрати бали у команди «DeLonghi». Правда, з цією задачею впоратись не вдалось. Вже в дебюті матчу Шушков оформив швидкий результативний удар, а наприкінці першої половини гри Прінь подвоїв перевагу фаворита зустрічі – 0:2. В свою чергу у команди «Winncom» не було жодного аргументу у відповідь, адже Олександр Поліщук діяв безпомилково на останньому рубежі. Після перерви жодна з команд не змогла проявити себе у завершальній стадії, а гравці «DeLonghi» на класі довели зустріч до переможного кінця. Зазначимо, що представники «Winncom» награли на гол, хоча жодного свого шансу так і не використали. Вітаємо Руслана Хіміча та компанію!

В матчі «W-Team» - «Viatec» саме команда Тараса Шпички вважалась фаворитом, але тривалий час не могла підтвердити цей статус. Справа в тому, що гравці «W-Team» дуже грамотно діяли в захисті, а Богдан Дукаль на лінії воріт пригадав свої кращі роки футзальної кар’єри в команді «Укрмагнезіт» та не помилявся. Проте, на 11-й хвилині Полішко оформив елегантний гол п`ятою та відкрив рахунок в матчі – 0:1. Таким чином «Viatec» мав всі шанси, щоб виграти перший тайм, але на 13-й хвилині Ярослав Клименко оформив красивий гол у верхній кут, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 1:1. В другій половині зустрічі підопічні Тараса Шпички домінували на паркеті, правда, вийти вперед так і не змогли. Максим Косенко(змінив Дукаля) діяв неймовірно у воротах «W-Team» та став одним з героїв матчу, а вже на 24-й хвилині Бойко реалізував контратаку своєї команди – 2:1. Правда, на цьому неприємності для «Viatec» не завершились, оскільки Клименко встиг сказати своє слово у завершальній стадії і оформив дубль – 3:1. Вітаємо підопічних Дмитра Шульги з гучною перемогою у матчі з фаворитом!

Стосовно гри SC «Vikings» - «Машінтех», то підопічні Солодкого в кожному з таймів були сильнішими. «Вікінги» діяли у звичній манері від оборони, але в першій половині гри зв`язка Рибцов-Пасічник дала результат – 0:1. Можна сказати, що представники «Машінтех» повністю контролювали гру, а підопічні Миколи Костенка діяли в контратакуючій манері, проте, гол Пасічника залишився єдиним у першій половині гри. В другому таймі підопічні Солодкого підтвердили свій статус фаворита на справі та відвантажили ще три «сухі» м`ячі у ворота опонентів, а «Вікінги» нічого не змогли запропонувати у відповідь – 0:4. Вітаємо команду «Машінтех» з прогнозованою і заслуженою перемогою!

На черзі гра «Grasser» - «Анреал Mobby». В першому таймі жодна з команд так і не змогла проявити себе у завершальній стадії, не дивлячись на той фак, що підопічні Олександра Пекного більше часу проводити в атаці. Правда, «Ландшафтники» не змогли знайти шлях до воріт Кучера. В свою чергу «Нереальні» класно відіграли в обороні і провели декілька контратак і доля матчу повинна була вирішитись після відпочинку. В другому таймі підопічні Максима Онуфрієнка додали в атакуючому плані і стали створювати більше гольових нагод, проте, «Ландшафтники» оберти не збавляли, тому можна сказати, що друга половина зустрічі була дуже динамічний. Не дивлячись на високі швидкості, перший гол був оформлений аж на 27-й хвилині, коли Здебський завершив контрвипад своєї команди – 1:0. «Нереальні» були близькими до перемоги, але перед фінальною сиреною Володимир Бабін врятував свою команду від поразки, вдало відгукнувшись на простріл з флангу – 1:1. У підсумку бойова нічия і кожна з команд отримала по одному балу.

В поєдинку «AXXONSOFT» - МФК «Атен» відзначались результативними ударами виключно підопічні Олега Репетія. Зі старту матчу команда «AXXONSOFT» запропонувала своїм опонентам швидкий темп, а Муха відзначився голом вже на 5-й хвилині зустрічі – 1:0. В свою чергу команда МФК «Атен» запам`яталась ударами з дальніх та середніх дистанцій. Правда, підопічним Олександра Севериненка ніяк не вдавалось оформити свій результативний удар, але на 10-й хвилині Мельник відзначився автоголом і перший тайм завершився за нічийного рахунку 1:1. В другому таймі підопічні Олександра Севериненка заграли розкутіше та створили декілька прекрасних шансів біля воріт суперника, але Шульга у всіх епізодах зіграв відмінно. Натомість команда «AXXONSOFT» отримала гідний супротив зі сторони суперника, проте, змогла все таки здобути для себе позитивний результат. На 24-й хвилині Савчук ударом з-за меж штрафної встановив остаточний рахунок матчу – 2:1. Вітаємо підопічних Олега Репетія, а команда МФК «Атен» не дивлячись на поразку, змогла провести дуже непоганий матч і була в кількох хвилинах від нічийного результату.

На останок відзначимо протистояння «СМ-25» - «АБтП». Підопічні Андрія Ардашнікова вже в першому таймі підтвердили свої амбіції на перемогу швидкими результативними ударами. Спочатку Загура згадав свої славетні часи в «Епіцентр К-44» та продемонстрував прекрасну індивідуальну майстерність, а вже на 6-й хвилині Степанюк подвоїв перевагу «двадцять п`ятих» - 2:0. За такого перебігу подій підопічні Віталія Шишова активізувались і доволі швидко Сорокін скороти відставання в рахунку, але «Юристи» одразу «нарвались» на гол від Гавенка – 3:1. Варто відзначити, що обидві команди демонстрували чудові швидкості, проте, результативний удар швидкого і креативного Максима Гавенка залишився останнім в першому таймі. В другій половині зустрічі підопічні Ардашнікова знову оформили швидкий результативний удар, але представники «АБтП» відповіли пострілом Пушкарьова – 4:2. «Юристи» робили все можливе, щоб виправити ситуацію, але «двадцять п`яті» не помилялись. А вже на 22-й хвилині Приходько зумів ще на один крок приблизити свою команду до перемоги, адже відзначився голом  і зробив перевагу «СМ-25» доволі комфортною – 5:2. Цей результативний удар став одним із вирішальних, не дивлячись на дубль Пушкарьова наприкінці матчу – 5:3. Вітаємо підопічні Андрія Ардашнікова!

Знайшли помилку, натисніть