Перша ліга EЛІТ Parimatch. Огляд матчів тижня
Перша ліга EЛІТ Parimatch. Огляд матчів тижня
20.04.2021

У лізі В визначилися володарі золотих та срібних медалей. Про те, як команди оформили цей здобуток читайте у нашому огляді.

«WinnCom» – SC «Vikings» – 2:4

Матчі цього вікенду завершилися з іншими результатами, аніж попередні очні зустрічі команд. Тур стартував матчем між «технологами» й «вікінгами». Попередня зустріч цих суперників завершилася перемогою команди Євгена Смоловика з різницею у два голи. Цього разу все сталося навпаки.

По-перше, опоненти нам подарували втричі більше голів. По-друге, підопічні Миколи Костенка зуміли здобути другу перемогу у сезоні.

Перемога у цій зустрічі дозволила б господарям продовжити боротьбу за друге місце, а гостям – залишити останню сходинку. Швидкий гол Крамарова дозволив «вікінгам» відчути впевненість у власних діях на паркеті. Під кінець тайму Банніков подвоїв перевагу команди, але «WinnCom» не здавався. Голом у роздягальню відзначився Биков, а вже на старті другого тайму Шувалов ліквідував відстань від опонентів.

Справа йшла до нічиєї, яка не влаштовувала нікого. Втім, додаткові резерви знайшлися саме у SC «Vikings». Гол Розовика та друге взяття воріт від Крамарова дозволили гостями взяти реванш за поразку у першому колі й зробити подарунок своєму тренеру Миколі Костенку, який того дня святкував свій День народження.

«DeLonghi» – «Carleone VPK-Group» – 0:1

«Італійці» залишалися єдиною командою, яка могла б завадити «GlobalLogic» стати чемпіоном вже цього тижня. Для цього підопічним Євгена Смоловика потрібно було обігрувати свого суперника, сподіватися на поразку «айтішників» й перемагати в останньому турі. Завдання виглядало досить складним, але як продемонстрував майбутній результат – все залежало саме від «DeLonghi».

Попередня очна зустріч цих команд відзначилася непоступливістю й завершилася бойовою нічиєю – 1:1. Передостанній матч сезону для обох суперників також вийшов досить бідним на голи, але нудним його точно не назвеш.
Окремо варто відзначити воротарів: Цехмейструка й Фурсенка, які провели чудові поєдинки й саме їхні зусилля дозволяли командам досить довго зберігати свої володіння на замку.

Обидвом суперникам була потрібною перемога, але ризикнути вирішили «італійці». Команда Сергія Цибенка підловила суперника на грі у штучній більшості і Святокум точним ударом переграв Василюка, який залишався на захисті воріт.

Таким чином, «карлеонисти» зуміли повернутися на п’яту сходинку, а «GlobalLogic» достроково оформив чемпіонство.

«GlobalLogic» – «THIS IS ПИВБАР» – 1:3

Підопічні Олександра Севериненка виходили на цю зустріч вже у статусі володарів золотих нагород ліги В. Тож, з турнірної точки зору заключний матч у сезоні був важливішим саме для «рокенрольників», які могли заздалегідь завоювати срібні медалі.

Попередня очна зустріч команд завершилася нічийним результатом – 1:1. Однак, цього разу переможця було визначено. Доля матчу вирішилася впродовж десяти стартових хвилин. Гнезділов, Кадиров та Кравець подарували команді Олександра Славінського таку перевагу, яку суперник відіграти не зумів.

«Айтішники» більше тайму діяли з п’ятим польовим, однак, це вилилося лише в один гол від Вертеленка.

Тим не менш, саме «GlobalLogic» стає переможцем ліги В, «THIS IS ПИВБАР» – другий, а наступного тижня на нас очікують поєдинки за третє («WinnCom» протистоятиме «DeLonghi») та п’яте («Carleone VPK-Group» зіграє з SC «Vikings») місця.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть