Перша ліга ЕЛІТ Parimatch. Огляд 5 туру другого етапу
Перша ліга ЕЛІТ Parimatch. Огляд 5 туру другого етапу
23.02.2021

Чотири голи. Рівно стільки забивали переможці у кожному матчі четвертого туру у лігах А та В. Детальніше про те як проходило кожне з протистоянь читайте у нашому традиційному огляді.

Ліга В. «Carleone VPK-Group» – «THIS IS ПИВБАР» – 4:3
 
В єдиному матчі ліги В підопічні Сергія Цибенка зуміли здобути свою дебютну перемогу. Розвиток подій нагадував справжній трилер.

До 10-ої хвилини команди зберігали спокій, але після цього наприкінці першої половини буквально пройшла злива голів. Спочатку Кузьмін вивів господарів вперед, а потім Кравець і Берладін впродовж однієї хвилини сконструювали потужну відповідь. Після неї вже «рокенрольники» були попереду.

Втім, на перерву в якості лідера відправився саме «Carleone VPK-Group». Тепер всього хвилина знадобилася на дубль тренеру-гравцю цієї команди Сергію Цибенку.

На початку другого тайму Берладін, для якого цей матч став дебютним у складі колективу Олександра Славінського, оформив свій дубль. Однак, останнє слово було саме за господаря. Шендрик забив магічний для цього туру четвертий гол, на який гості так і не зуміли знайти власних аргументів. Таким чином, дебютна звитяга допомогла «Carleone VPK-Group» посунути «THIS IS ПИВБАР» з четвертої сходинки.

Ліга А. «DYNAMIKA» – «Агромат» – 3:4
 
Такий самий рівень інтриги був й у протистоянні двох команд, які не знали смаку перемог у лізі А. За нинішньої щільності у турнірній таблиці кожне очко – шанс для команд стрибнути вище. Особливо, коли їх три.

Підопічні Юрія Мельника зуміли швидко відкрити рахунок завдяки голу Волинця. Втім, після цього хід зустрічі змінився. Команда Костянтина Корбута не лише відновила паритет, а й оформила мінімальну перевагу за підсумками першого тайму. Гольовий актив на рахунку Митника й Дударя.

Одним з ключових епізодів зустрічі став пенальті, призначений у ворота «динамічних». Пантелейчук точно пробив з позначки й рахунок знову став рівним.

Фатальною для господарів виявилася 24 хвилина зустрічі. Подвійний удар від Шваба і Вдовика занадто сильно віддалив «будівельників» від суперника. «DYNAMIKA» пішла вперед з п’ятим польовим і Кузнєцов відквитав один м’яч. Однак, перемога з рук «агроматівців» не вислизнула та дозволила їм піднятися на п’яте місце.

Ліга А. «Django Stars» – «АБтП» – 4:2

Завершували тур два протистояння за участі лідерів турнірної таблиці. На команду Дмитра Шувалова очікував поєдинок з «юристами», які у попередніх турах боролися з іншими представниками ТОР-3, але залікових пунктів набрати не зуміли. Тож, на звітний матч гості покладали великі надії.

Зрештою, перший тайм проходив для них досить непогано. На 5 хвилині Білецький відкрив рахунок у зустрічі. Під завісу тайму «АБтП» отримав чудову нагоду, щоб подвоїти перевагу. Однак, Корнейко не зміг переграти Трещейко ударом з дабл-пенальті.

Натомість, «зіркові» зуміли витиснути для себе рівний рахунок за підсумками першого тайму. На табло «GYMMAXX Arena» залишалося всього 12 секунд після точного удару Цибки з близької відстані.

На старті другої половини ініціативою заволоділа команда Дмитра Шувалова. Седзюк вперше у зустрічі вивів «Django Stars» вперед. Втім, гості зуміли скористатися однією з помилок суперника та зробити рахунок рівним. Трещейко невдало підключився до атаки, а Сачок перехопив м’яч і вразив порожні ворота.

Водночас, господарі досить швидко відновили свою перевагу, яку більше не втрачали у цій зустрічі. Соломатін забив третій гол «зіркових», а на останній хвилині Лебідь скористався відсутністю воротаря під час гри команди Віталія Шишова з п’ятим польовим та встановив остаточний рахунок матчу. 4:2 – четверта поспіль звитяга «Django Stars» у лізі А.

Ліга А. «Sky Up» – «СМ-25» – 4:0

Продовжила свою переможну серію й команда Костянтина Власенка. Після голу Накаєва вже на першій хвилині у першому таймі обидві команди створили чимало нагод для зміни рахунку. Втім, найкращих компліментів заслужили воротарі: Микола Шуман і Максим Бабенко.

Втім, на другу половину семиполчан не вистачило. Полещук і двічі Тменов перевели поєдинок у значно спокійніше для своєї команди русло й довели його до перемоги.

До слова, команди впродовж сезону провели вже другу очну зустріч. Попередній матч також завершився з рахунком 4:0 на користь «авіаперевізників», які продовжили своє перебування на першому рядку ліги А.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть