Перша ліга Elit Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 3 туру
Перша ліга Elit Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 3 туру
10.11.2020

У п’яти з шести поєдинків командам вистачило два забитих м’ячі для того, аби здобути бодай одне набране очко. Детальніше про перипетії поєдинків третього туру у нашому матеріалі.

 

 

Група В. «Carleone VPK Group» – «Viatec» – 1:2

 

Як ми писали в анонсі туру, для гостей останні два матчі групового етапу стануть вирішальними у боротьбі за лігу А. Першу необхідну перемогу вони зуміли здобути.

 

Господарі після звитяги над «WinnCom», безумовно, прагнули покращити свою серію. Втім, у першому таймі свою невелику перевагу підопічні Сергія Гербута зуміли втілити у взяття воріт від Володимира Литвина.

 

Після перерви «Carleone VPK Group» знайшов своє щастя попереду та завдяки взяттю воріт від Юрія Дунаєвського зробив рахунок рівним. Втім, командні зусилля «Viatec» допомогли гостям вирвати омріяну перемогу. Три очки «Viatec» подарував влучний удар Андрія Маховки.

 


Група В. «АБтП» – «WinnCom» – 2:1

 

Ще більше ситуація у групі В загострилася після другого матчу. Тижневий відпочинок пішов на користь підопічним Віталія Шишова.


Знову єдиний гол вирішив перебіг стартової 14-хвилинки. Його автором став Ростислав Сачок.

 

Після перерви Дмитро Студзінський відновив паритет. Однак, жахлива помилка у захисті від «технологів» дозволила «юристам» дуже швидко повернути собі мінімальну перевагу. Як підсумок, знову перемога з рахунком 2:1, і знову три очки здобуває команда, яка знаходилася нижче у турнірній таблиці.

 

Тож, тепер одразу чотири команди у групі В мають по 3 пункти, а лідерську позицію посідає «Eldorado» з шістьма балами в активі.

 

 

Група С. «Агромат» – «Django Stars» – 2:0

 

У матчах групи А переможцям знову вистачило по два голи. Однак, на відміну від суботніх тріумфаторів, вони зуміли втримати свої ворота на замку.

 

У першому з поєдинків зустрілися команди, які зіграли по одному матчу. «Будівельники» завдяки дублю Олександра Волинця забезпечили собі перевагу у два м’ячі.

 

Після відпочинку йти вперед задля зміни результату мали підопічні Дмитра Шувалов. Однак реалізувати свої нагоди не зуміли ані вони, ані господарі. Щоправда, останніх це не надто засмутило, оскільки саме «Агромат» очолив турнірну таблицю групи С.

 

 

Група C. «Grasser» – «GlobalLogic» – 2:0

 

Осічкою «зіркових» зуміли скористатися «ландшафтники». Команда Олександра Пекния протистояла «айтішникам», які випереджали їх на одне очко.

 

Майже 25 хвилин цієї зустрічі проходили за приблизно рівної гри, однак, потім у складі «Grasser» лідерські функції на себе взяв Володимир Рибцов. Саме два його голи дозволили господарям святкувати першу перемогу у сезоні та наздогнати «Django Stars» за очковими показниками.

 

 

Група А. «Sky Up» – «THIS IS ПИВБАР» – 5:2

 

Найбільш результативним у турі стало протистояння між «авіаперевізниками» та «рок-н-рольниками». Підопічні Костянтина Власенка доволі швидко відкрили рахунок завдяки голу Юліана Горбатого.

 

Втім, гості миттєво зуміли відігратися, а потім й вийшли вперед завдяки м’ячу Владислава Сидільникова та автоголу вже згаданого Горбатого.

 

Господарі відновили статус-кво зусиилями Апті Накаєва та його потужного удару з гострого кута. Тож, на перерву команди пішли за рівного рахунку.

 

Стартові хвилини другого тайму стали вирішальними у цій зустрічі. Вже на першій хвилині команда Олександра Славінського отримала пенальті у свої ворота, який реалізував Микита Тменов.

 

Після цього господарі зловили кураж та впродовж чотирьох хвилин забили ще два м’ячі, Їхніми авторами стали Андрій Поліщука та Олександр Уруцький.

 

Як підсумок – третя перемога «авіаперевізників» у трьох матчах, яка принесла їм впевнену перепустку до ліги А.

 

 

 

Група А. «DYNAMIKA» – «СМ-25» – 2:2

 

Досить цікаво закрутилася ситуація і у турнірній таблиці групи А. У кожному матчі туру якась з команда забивала два м’ячі, а у заключному поєдинку такий показник продемонстрували одразу двоє суперників.

 

У першому таймі на гол Максима Сутули точним ударом відповів Микита Міронов.

 

Натомість, після перерви завдяки чудовому розіграшу штрафного з класним завершенням від Дмитра Джафарова «динамічні» повели, однак, далася взнаки стара хвороба. Господарі знову не зуміли знайти протидію грі суперника з п’ятим польовим, і Леонід Козловець вирвав нічию для семиполчан, яка залишила їх на другій сходинці. Натомість, «DYNAMIKA» продовжила серію без поразок, однак, і без перемог, здобувши статус найбільш миролюбної команди ліги.

 

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть