Перша ліга Elit Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 2 туру
Перша ліга Elit Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 2 туру
30.10.2020

Частина команд вже налаштовуються на другі перемоги у сезоні, а хтось лише розпочне боротьбу у другому за рангом дивізіоні чемпіонату Києва. Черговий тур Першої ліги Еліт обіцяє подарувати вболівальниками одразу шість цікавих протистоянь.

 

Група А. «De Longhi» – «Sky Up»

 

У першому з двох суботніх протистоянь в очному поєдинку зійдуться представники групи А. «Авіаперевізники» стали єдиними, хто за результатами стартового туру зумів здобути три очки. Підопічні Костянтина Власенка з рахунком 4:0 здолали «СМ-25».

 

У свою чергу, «італійці» лише на останній хвилині поєдинку змогли вирвати нічию у протистоянні з «DYNAMIKA», продемонструвавши чудове вміння розігрувати п’ятого польового.

 

Втім, чи допоможе така непоступливість «De Longhi» отримати позитивний результат у матчі зі «Sky Up» або ж гості продовжать рухатися з максимальним показником перемог? Відповідь дізнаємося вже завтра!

 

Група В. «Carleone VPK Group» – «WinnCom»

 

Бронзовий призер Gold division передсезонного турніру розпочне боротьбу у протистоянні з найрезультативнішою командою першого туру.

 

«Технологи» відіграли надзвичайно потужний поєдинок проти «Viatec», провівши та реалізувавши велику кількість швидких наступів. Зрештою, головним завданням для господарів буде стримати атакувальний порив гостей, у складі яких у стартовому турі виблискувала пара Концеба-Севастьянов, які на двох забили п’ять з шести командних голів.

 

Втім, «Carleone VPK Group» вже з новою назвою спробує забезпечити собі вдалий дебют. Зрештою, досвід матчів Preseason’s Cup та досить непоганий виступ команди у рамках цього турніру є зайвим свідченням того, що амбіції боротьби за потрапляння до ліги А у неї присутні.

 

Група А. «СМ-25» – «THIS IS ПИВБАР»

 

У стартовому матчі недільної програми обидва суперники спробують здобути свої дебютні очки у новому сезоні.

 

Семиполчани розпочали сезон з поразки від «Sky Up». Забити команді з Київщини не вдалося, втім, її бійцівські якості відзначили чимало експертів. Вагомою проблемою для господарів стане відсутність воротаря Миколи Шумана, який у протистоянні з «авіаперевізниками» отримав червону картку. Головним завданням «СМ-25» на цей поєдинок має стати покращення власної реалізації.

 

Щодо рок-н-рольщиків, то вони останніми з групи А долучаться до боротьби у чемпіонаті. Минулого сезону «THIS IS ПИВБАР» посів третє місце у Першій лізі С. Звичайно, цьогоріч команда хоче кваліфікуватися до найвищого за рангом дивізіону. Певною передумовою для високого місця у разі непоганого старту може стати й те, що у турнірній таблиці звітної групи нині лише одна команда має три очки.

 


 
 

Група С. «Django Stars» – «Grasser»

 

Єдина пара дебютантів сезону розпочне ігрову боротьбу у групі С. Минулого сезону команди брали участь у Першій лізі, де фінішували з однаковими кількістю очок. Втім, за додатковими показниками «ландшафтники» посіли четверту сходинку, а «зіркові» – шосту.

 

Щодо передсезонної підготовки, то відзначимо, що господарі взяли участь в «Odessa Open Cup». Weekend, де посіли друге місце у рамках Першої ліги. У свою чергу, «Grasser» вів боротьбу у Preseason`s cup, фінішувавши на четвертій сходинці.

 

Втім, чия підготовка до сезону у Першій лізі Elit була кращою – вирішиться лише на паркеті.

 

Група C. SC «Vikings» – «GlobalLogic»
 
Господарі розпочали сезон не найкращим чином, поступившись у першому турі «Агромату». «Вікінгам» так і не вдалося поповнити свій актив забитими голами. Відповідно, матч другого туру може стати для них шансом на реабілітацію.

 

Натомість, «айтішники», які минулого сезону виступали під брендом «Playtech», посіли друге місце у Першій лізі С. Втім, чи зуміють вони продовжити невтішну серію свого суперника – побачимо найближчої неділі.

 

Група В. «Eldorado» – «Viatec»

 

Як і минулого тижня, ігровий вікенд завершуватиметься поєдинком за участі команди Сергія Гербута. У стартовому турі «Viatec» поступився «WinnCom», пропустивши найбільше серед усіх команд ліги. Тож, один з важливих компонентів, над яким потрібно працювати гостям перед наступним матчем є робота у захисті.

 

У свою чергу, підопічні Андрія Науменка провели надскладний матч проти «АБтП». «Eldorado» пройшов передсезонний турнір без очкових втрат, втім, «юристи» змусили свого суперника понервувати. Однак, для господарів все завершилося мінімальною звитягою. Безумовно, для закріплення вгорі турнірної таблиці та психологічної впевненості (у тому числі, перед матчем-відповіддю Favbet Кубка України проти «SKIDKA») команді Андрія Науменка потрібно продовжувати переможну серію.

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть