Перша ліга Eліт Parimatch. Анонс  туру
Перша ліга Eліт Parimatch. Анонс туру
21.01.2022

В Першій Лізі Elite заплановано всього три поєдинки, але ці матчі будуть цікаві і багаті на результативні удари

В поєдинку «DeLonghi» - «АБтП» зустрічаються команди з різних полюсів турнірної таблиці. Підопічні Євгена Смоловика на вершині турнірної таблиці і свої задачі на сьогодні вирішили, проте, хочуть завершити відбірковий етап на мажорній ноті. В свою чергу у «Юристів» є серйозні проблеми з результатами, адже в 7 іграх вдалось оформити лише 3 бали. Проте, підопічні Віталія Шишова зможуть покращити собі настрій, якщо суперник не дуже відповідально віднесеться до звітної зустрічі. Проте, фаворит матчу «DeLonghi».

Стосовно зустрічі «Django Stars» - «Grasser», то «Ландшафтники» після нічиєї в минулому турі вже не мають шансів, щоб поборотись за Вищу Лігу і потрапити до когорти команд, котра буде боротись за місце у найсильнішому чемпіонаті столиці. Натомість «Зірки» налаштовані дуже серйозно, а Дмитро Шувалов в кожній грі, незалежно від суперника і ситуації в турнірній таблиці вимагає максимальну дисципліну та самовіддачу у своїх підопічних. Саме тому «Django Stars» безперечний фаворит, але сподіваємось на бій від «Ландшафтників».

На останок відзначимо поєдинок «Winncom» - «СМ-25» в котрому підопічні Смоловика спробують здійснити маленький подвиг. Справа в тому, що «двадцять п`яті» набрали хід і якби не втрати балів на початку чемпіонату, то спокійно боролись би за верхню частину турнірної таблиці. Андрій Ардашніков зібрав чудову команду, тому підопічних Смоловика очікує дуже швидкий та непростий поєдинок. Швидкість та техніка на стороні «СМ-25», а команда «Winncom» спробує знайти свої моменти при стандартах і контратаках.

Знайшли помилку, натисніть