Перша ліга Еліт Parimatch. Анонс туру
Перша ліга Еліт Parimatch. Анонс туру
11.02.2022

В Першій Лізі Еліт відбудуться аж 8 матчів, тому поціновувачі футзалу можуть запастись попкорном та насолодитись цікавими поєдинками.

Розпочнемо з поєдинку «Агромат» - «Django Stars». Підопічні Юрія Мельника фантастично пройшли відбірковий етап, тому зараз прагнуть розпочати з перемоги. З іншого боку у «Зірок» чимало досвідчених гравців, а Дмитро Шувалов з такими виконавцями вміє добре працювати. Швидкість та бажання буде на стороні «Агромату», а досвід за «Зірками», проте, фаворити в цій парі саме «Будівельники».

В матчі «Машінтех» - «Анреал Mobby» підопічні Максима Онуфрієнка спробують здобути більше, ніж один бал. «Нереальним» доведеться протистояти дуже амбіційній команді з солідною лавою запасних. Більше того, саме «Машінтех» в цій парі фаворит, адже техніка Пасічника і Рибцова може дати результат ще в першій половині гри. Прогнозуємо бойову перемогу підопічних Солодкого, але нагадаємо, що не так давно ці команди розписали бойову нічию 2:2.

Стосовно гри МФК «Атен» - «Grasser», то підопічні Севериненка спробують взяти реванш за нещодавню поразку з рахунком 1:3. Правда, здобути максимальний результат буде дуже непросто. Підопічні Пекного провели далеко не кращий відбірковий етап, тому зараз налаштовані пройти дистанцію без втрат. Більше того, в складі «Ландшафтників» чимало гравці, котрі звикли грати лише на найвищому рівні. Саме тому прогнозуємо перемогу «Grasser».

В поєдинку «Terratek» - «АБтП» підопічні Шишова спробують нагадати свою кращу гру. «Юристи» у відбірковому етапі зіграли далеко не на максимумі, тому зараза задача вигравати в кожній грі. Натомість у колективу «Terratek» дуже злагоджений та бойовий колектив і брати Стайкови прекрасно працюють з своїми підопічними. В цьому протистоянні важко визначити фаворита, тому шанси команд на успіх оцінюємо, як 50/50.

В матчі SC «Vikings» - «Wteam» підопічні Миколи Костенка зроблять все можливе, щоб оформити першу звитягу в чемпіонаті. «Вікінги» не змогли себе проявити раніше, тому зараз задача, як мінімум не програти. Натомість підопічні Дмитра Шульги безперечні фаворити. Більше того, індивідуальний рівень гравців «Wteam» трохи вищий, тому підопічні Шульги фаворити зустрічі.

На черзі матч «СМ-25» - АФК «Prime». Не так давно ці команд играли між собою і «двадцятьп’яті» поступлись з рахунком 1:6. Проте, в тому поєдинку у команди Андрія Ардашнікова мало що вдавалось в атаці і результат був відповідний. Саме тому представникам АФК «Prime» важливо забути попередній результат і готуватись до справжнього бою, адже суперник буде прагнути реваншу. Стосовно прогнозу, то шанси команд на перемогу оцінюємо, як 60/40 на користь «СМ-25».

В матчі «AXXONSOFT» - «Winncom» підопічні Олега Репетія прагнуть оформити максимум. Правда, це дуже непроста задача, адже суперник максимально непоступливий. Більше того, команда «Winncom» хоч не може похизуватись гучними звитягами, але вже багато років грає + - одним складом і це є головний козир підопічних Євгена Смоловика. Правда, з фаворитом важко визначитись, тому шанси команд на успіх виглядають рівними.

На останок відзначимо дуже цікаву гру «2Т-Avatas» - «DeLonghi». В першій половині чемпіонату підопічні Євгена Смоловика вигравали з рахунком 3:1, а зараз дуже близькі до другої перемоги в матчі з командою Віталія Мельника. Справа в тому, що кадрові втрати «2Т-Avatas» даються в знаки, тому зараз буде дуже важко розраховувати на реванш. Прогнозуємо три бали для підопічних Євгена Смоловика.

Знайшли помилку, натисніть