Перша ліга ЕЛІТ Parimatch. Анонс матчів 6 туру другого етапу
Перша ліга ЕЛІТ Parimatch. Анонс матчів 6 туру другого етапу
05.03.2021

«Eldorado» проведе одразу дві зустрічі і матиме змогу обійти «Sky Up» у турнірній таблиці ліги А, а у лізі В всіх шість команд проведуть свої поєдинки та спробують змінити й без того доволі щільне турнірне положення. Детальніше про кожен з матчів у нашому анонсі.

Ліга А. «Eldorado» – «Viatec»
 
Підопічні Андрія Науменка і Тараса Шпички вже проводили очний поєдинок у рамках групового етапу. Тоді «Eldorado» без проблем здолав свого суперника з рахунком 6:1.

За підсумками першої частини сезону обидві команди опинилися серед найкращих, але поки що виконують різні завдання. Господарі здобули чотири перемоги у чотирьох матчах і продовжують боротьбу за чемпіонство зі своїми конкурентами.

Натомість, поразка гостей у поєдинку з «DYNAMIKA» опустила їх на останню сходинку. «Viatec» залишається єдиною командою, яка досі не знала смаку перемог у лізі А. Зайву важливість трьох очок доводить і те, що вони можуть допомогти гостям піднятися навіть на четверту сходинку.

Ліга А. «Grasser» – «Eldorado»

Після невеликого перепочинку команда Андрія Науменка зіграє перенесений поєдинок проти «ландшафтників». Безумовно, метою «Eldorado» є продовження переможної серії. Тим більше, що «Sky Up» та «Django Stars» цей тур пропускають і свої матчі проведуть пізніше.

У свою чергу, підопічні Олександра Пекния минулого туру не змогли скористатися можливістю серйозніше відірватися від представників нижньої частини турнірної таблиці. Напружений поєдинок проти «АБтП» завершився нічиєю, яка навряд чи задовольнила бодай одного з суперників.

Тож, щоб закріпитися на четвертій сходинці, господарі мають розраховувати на здобуті очки й у протистоянні з представником ТОР-3.

Ліга А. «СМ-25» – «DYNAMIKA»

До очної зустрічі команди підходять з рівними очковими показниками. Втім, якщо семиполчани свою єдину перемогу здобули ще у першому турі, то «динамічні» – навпаки. Команді Костянтина Корбута після тривалої серії невдач вдалося здолати «Viatec».

Про рівність команд свідчить і результат попереднього поєдинку, який вони провели між собою. Він завершився з нічийним рахунком 2:2. Тож, чи зуміють гості продовжити приємну серію й запишуть на свій рахунок другу перемогу поспіль або ж господарі перервуть тривалу серію з поразок?! Ціна трьох очок за нинішньої ситуації у турнірній таблиці є дуже вагомою.

Ліга В. «GlobalLogic» – «Carleone VPK-Group»

Після нещодавньої очної зустрічі команди проведуть матч другого кола. У попередньому поєдинку «айтішники» вкотре продемонстрували свій козир у вигляді гри з п’ятим польовим та довели матч до перемоги з рахунком 3:2.

Команда Олександра Севериненка провела у лізі В найменше матчів. Нинішня друга сходинка й відсутність поразок, безумовно, надихають колектив на нові звершення. Варто зазначити, що обидві звитяги «GlobalLogic» записував саме завдяки вдалій грі у штучній більшості. Чи побачимо ми використання цього компонента найближчої суботи – дасть відповідь лише гра.

Підопічні Сергія Цибенка минулого тижня поступилися SC «Vikings». Тож, мотивація для реваншу у них є подвійною, а можливо і потрійною, зважаючи на передостаннє місце у турнірній таблиці. Тож, діяти гостям потрібно негайно, оскільки ця перемога може допомогти їм піднятися на друге місце.

Ліга В. «THIS IS ПИВБАР» – «WinnCom»

Перебіг зустрічі першого кола між цими командами вирішив всього один забитий м’яч. Тоді мінімальну перемогу відсвяткували «технологи». Перед стартом ліги В підопічні Євгена Смоловика вважалися одними з фаворитів, зважаючи на високий результат у попередньому сезоні. Втім, останнім часом вони ніяк не можуть зрушити з третьої сходинки. Тож, одним з факторів для цього може стати друга звитяга у сезоні над «рокенрольниками».

У свою чергу, команда Олександра Славінського цього сезону обіграла лише SC «Vikings». Звичайно, цього мало для боротьби за більш високі сходинки у лізі В. Тож, «THIS IS ПИВБАР» поки що розташовується на останньому місці. Однак, реванш неабияк може допомогти господарям наблизитися до лідерів. Залишилося ще чимало матчів, але з набиранням очок краще не затягувати.

Ліга В. SC «Vikings» – «De Longhi»

Нещодавнє очне протистояння довело, що «вікінги» хоч і оформили найдовшу серію без перемог у Першій лізі Еліт, однак, є міцним горішком. Зрештою, минулого тижня команда Миколи Костенка досягла свого й оформила звитягу у протистоянні з «Carleone VPK-Group». Втім, час на святкування вичерпаний. Потрібно досягати нових звершень, і цього тижня на SC «Vikings» очікуватиме поєдинок проти лідера турнірної таблиці.

Попередній поєдинок цих команд завершився перемогою «італійців» з рахунком 4:2. До слова, цікавим фактом у статистиці гостей є те, що в останніх трьох матчах вони забивали по чотири і неодмінно здобували перемоги. Тож, чи пройде серія команди Євгена Смоловика перевірку на стійкість або ж «вікінги» оформлять свою? Відповіді на ці питання отримаємо найближчої неділі.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть