Перша ліга Eліт. Анонс матчів тижня
Перша ліга Eліт. Анонс матчів тижня
13.02.2021

У лігах А та В сформувалися групи лідерів з команд, які ще не зазнавали поразок. Чи вийде у них гідно пройти чергові випробування та залишитися на високих позиціях або ж суперники зможуть їх посунути – побачимо у неділю. Поки що пропонуємо вашій увазі прев’ю до кожного з шести протистоянь.

Ліга В. «THIS IS ПИВБАР» – «WinnCom»

Після своїх дебютних матчів саме «рокенрольники» та «технологи» очолювали турнірну таблицю ліги В. Втім, другий ігровий тиждень склався не так вдало як для одних, так і для інших.

Команда Олександра Славінського вдруге у сезоні зустрічалася з «De Longhi» і знову зазнала поразки. Водночас, підопічні Євгена Смоловика вели з рахунком 3:0 у протистоянні з «GlobalLogic», але пропустили ривок суперників і поступилися з результатом 3:4.

Тож, завдання обидвох команд – реабілітуватися після невдалого результату і повернутися на переможний шлях. Втім, вийде це зробити не в усіх.

Ліга В. SC «Vikings» – «De Longhi»

Звитяга підопічних Євгена Смоловика у протистоянні з «THIS IS ПИВБАР» дозволила їм вийти на першу сходинку. Втім, підтверджувати свої серйозні амбіції потрібно у кожному поєдинку. Не стане винятком й протистояння з «вікінгами».

Команда Миколи Костенка залишається єдиним колективом у двох лігах, який цього сезону ще не перемагав. У лізі В, як і у рамках групового етапу, господарі розписали мирову з рахунком 1:1 у поєдинку з «GlobalLogic».  Однак, за такої хиткої ситуації у турнірній таблиці кожна звитяга може суттєво покращити турнірну позицію. Особливо, коли сезон у лізі В не дійшов навіть до своєї середини.

Зрештою, те саме можна сказати і про «італійців». Останнім є що зберігати й додаткове накопичення балів стане важливим турнірним, та психологічним здобутком.

Ліга В. «GlobalLogic» – «Carleone-VPK Group»

У цій парі, яка проведе заключний матч цього вікенду у лізі В, обидва суперники впродовж усього сезону Першої ліги Еліт здобули по одній перемозі. Обіграти як одним, так і іншим вдалося «WinnCom».

Втім, якщо підопічні Сергія Цибенка зробили це на груповому етапі, то команда Олександра Севериненка встигла переграти суперника у рамках ліги В і зараз знаходиться серед лідерів.

Відстань між майбутніми опонентами перед очним поєдинком складає три очки. Тож, «Carleone-VPK Group» з усіх сил намагатиметься наздогнати «айтішників». У свою чергу, останні мають шанс непогано відірватися від гостей у таблиці.

Ліга А. «АБтП» – «Eldorado»

Програма туру у лізі А розпочнеться матчем між командами, які вже проводили очну зустріч цього сезону. У рамках групового етапу поєдинок між командами Віталія Шишова та Андрія Науменка вийшов доволі запеклим. Однак, останнім вдалося святкувати звитягу з рахунком 4:3.

Щодо ситуації у турнірній таблиці, то «Eldorado» зараз є одним з трьох лідерів, які за підсумками двох матчів здобули по шість очок. На жаль, минулого тижня гості вилетіли з Кубка України. Тож, тепер вони налаштовуватимуться на матчі чемпіонату з подвійною мотивацією, щоб продовжувати переможну серію у рамках столичних турнірів.

Водночас, «юристи» минулого тижня зустрічалися з ще одним лідером – командою «Sky Up». Поєдинок завершився неприємною поразкою – 0:4 й перервав досить довгу серію без поразок для «АБтП». Втім, вже найближчої неділі підопічні Віталія Шишова спробують взяти реванш у «Eldorado» за невдачу у попередній очній зустрічі.

Ліга А. «Sky Up» – «Grasser»

Минулий тиждень виявився надзвичайно вдалим для підопічних Костянтина Власенка. «Авіаперевізники» стартували у лізі А з двох матчів, в яких здобули шість очок, забили дев’ять голів та не зберегли власні ворота на замку.

Натомість, «ландшафтники» зазнали своє першої поразки. Вдруге у сезоні здолати команду Олександра Пекния зумів «Django Stars». Цього тижня «Grasser» підходить до поєдинку чергового туру не в якості лідера, що не можна казати про майбутнього суперника. Втім, саме у протистоянні з фаворитами сезону гості матимуть шанс пройти тест на власну амбіційність та спробують досягти максимального результату.

У свою чергу, «Sky Up» демонструє вдалі результати одразу на двох фронтах. Однак, як і у Суперлізі КФЛ, так і у Першій лізі Еліт команда прагнутиме на паркеті доводити перевагу над своїми суперниками.

Ліга А. «DYNAMIKA» – «Django Stars»

Третій з групи лідерів також проведе свій черговий поєдинок найближчої неділі. Мова про підопічних Дмитра Шувалова, які минулого тижня мінімально здолали «Grasser» та продовжують рухатися лігою А зі 100-% очковим показником.

Команда Костянтина Корбута залишається єдиним учасником чемпіонату, який поки що не записав до свого активу жодного очка. Задля справедливості, маємо відзначити, що у стартових турах календар подарував «динамічним» зустрічі з «Eldorado» та «Sky Up». І якщо першим боротьбу вдалося нав’язати, то у другому поєдинку вибороти очки у суперника шансів було вкрай мало. Тепер на гостей очікує протистояння з «зірковими», які рухаються лігою А напрочуд впевнено. Втім, «DYNAMIKA» зробить все від себе залежне, аби перервати цей поступ.

Натомість, після двох стартових звитяг «Django Stars» спробують й надалі залишатися у зоні лідерів та збільшити кількість поєдинків у власній серії звитяг.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть