Перша ліга 2021/22. Анонс. Боротьба за срібні нагороди чекає вирішення
Перша ліга 2021/22. Анонс. Боротьба за срібні нагороди чекає вирішення
30.09.2022

Перша ліга Ліга А - Тур 1 Ютландія -- Веселые ребята

«Ютландія» у минулому турі за всіма статтями програла «ARDI Logistics», хоча рахунок лише 3:4. Проте цю зустріч можна розглядати й з іншого боку, а саме з того, що з головним фаворитом «будівельники» вже зіграли чого ще не зробили їхні конкуренти «Веселые ребята» та «CRO United». Проте, звісно, хтось із них може й зможе відібрати очки у головного претендента на чемпіонство. Так що розглядаючи довгострокову стратегію покладатися на їхні поразки в цих матчах не варто, а бажано все спробувати вирішити своїми силами. Зараз підопічні Саківського-Бакума на 1 очко відстають від «Веселых ребят» та «CRO United» і тому їм доведеться ризикувати більше. Ступінь ризику доведеться обирати з огляду на всі перераховані вище фактори. На відбірковому етапі «Ютландія» програла «веселим» 2:3, тож це стане ще одним фактором на користь бажання команди здобути перемогу. «Веселые ребята» зуміли здобути нічию з «CRO United», хоча перебіг гри був не на їхню користь. Контратаки – це улюблена гра підопічних Олександра Магди, а тому ризик з боку «Ютландії» їм може зіграти на руку. Важко віддати комусь однозначну перевагу, але точно має бути цікаво.

Перша ліга Ліга А - Тур 3 Юрінновація -- CRO United

«Юристи» вже ні на що не претендують і можуть грати у своє задоволення. Підопічним Віталія Мамчура вже немає що втрачати, тиску за результат немає, тому можна продемонструвати всі свої чесноти. «Юрінновація» вже демонструвала, що при потрібному налаштуванні може доставляти труднощі всім своїм суперникам по лізі. Та й нікому не хочеться залишатися з 0 у графі очки за підсумками сезону. «CRO United» в минулому турі сам випустив шанс вийти на чудові позиції в турнірній таблиці перед вирішальними матчами, тож тепер це доведеться надолужувати. Попри всю мотивацію підопічних Сергія Богуна передбачаємо, що звітний матч простим для них не буде. На відбірковому етапі вони перемогли 4:1 і спробують повторити цей результат.

Перша ліга Ліга В - Тур 5 FC Phenix-Юніон -- АФК Гренадер

«Гренадер» після паузи програв обидва свої матчі, але в серйозній боротьбі. Через ці результати підопічні Олександра Андрєєва практично вибули з медальних перегонів, але в цьому матчі у них буде останній шанс гучно грюкнути дверима. «Phenix-Юніон» зіграв внічию з «ПБФ» (2:2) і залишається «тіньовим» лідером Ліги В. А для того, щоб вийти з «тіні» треба обігрувати «Гренадер» і виходити на «стандартне» перше місце. Що цікаво, у цьому матчі зустрінуться найкращий захист чемпіонату («Phenix-Юніон» і в цьому сезоні примудряється пропускати дуже мало) та практично найкраща атака чемпіонату від «Гренадеру» («ARDI Logistics» виносимо за дужки). «Гренадерівці» багато забивають, але пропускають ще більше, а матчі за участю об’єднаної команди завжди мало результативні. От і подивимося, що візьме гору у зустрічі – холодний прагматизм чи  видовищні гойдалки.

Знайшли помилку, натисніть