Parimatch Super League. Підсумки туру!
Parimatch Super League. Підсумки туру!
27.07.2021

Після чергового туру Parimatch Super League відбулась зміна лідера в дивізіоні «Silver», а також команді «Агромат» вдалось вийти на другу сходинку в дивізіоні «Gold».

 

Розпочнемо огляд з матчу «Django Stars» - «Grifon». Обидві команди Дмитра Шувалова підійшли до гри практично без кадрових втрат, але не могли розраховувати на свого тренера. Проте, цю роль у «Грифонів» взяв на себе Антон Бутко, а діями «Зірок» керував Дмитро Сендзюк. Можна сказати, що обидві команди грали на рівних, а представники «Django Stars» по можливості підключали Трещейка до своїх атак. Проте, перший гол в матчі змогли оформити саме «Грифони», зусиллями Дениса Крошана – 0:1. З іншого боку  «Зірки» мали декілька вбивчих моментів, щоб виправити ситуацію, але не впорались з цією задачею. Більше того, у команди «Grifon» була серйозна кадрова втрата, адже Ігор Байдак не зміг продовжити гру через пошкодження, але це не завадило «Грифонам» виграти першу половини зустрічі з мінімальним рахунком. Після відпочинку «Зірки» не кращим чином увійшли в гру, адже не змогли виправити ситуацію, а пропустили швидкий гол від Іванова та втратили Біляка – 0:2. Представники «Django Stars» залишились в меншості, а свою чисельну більшість «Грифони» втілили в гол Корзікова – 0:3. За такого рахунку «Зірки» змушені були йти ва-банк, а одне з підключення Трещейка допомогло скоротити відставання в рахунку – 1:3. Проте, вже на 26-й хвилині Владислав Трещейко отримав пряму червону картку і залишив «зірок»  у меншості, а «Грифони» просто довели гру до переможного кінця.

На черзі матч «Агромат» - «Десна». Підопічні Юрій Мельника в дебюті зустріч дуже непогано себе проявили, адже провели серію небезпечних атак, а Руденко вже на 6-й хвилині реалізував контрвипад своєї команди – 1:0. «Будівельники» також створили чимало моментів для Миронова, але Олег свої нагоди змарнував, двічі влучивши в стійку. З іншого боку у «Десни» була перевага в плані контролю м’яча. Проте, підопічним В’ячеслава не вистачало зовсім трохи, щоб відзначитись забитим голом. «Десна» намагалась діяти першим номером, щоправда безрезультатно. А наприкінці тайму у команди В’ячеслава Листопада виникло дві проблеми, адже Володимир Кучеренко отримав червону картку, а також був призначений десятиметровий удар, котрий не реалізував Миронов. Тому за рахунку 1:0 команди пішли на відпочинок. В другій половині зустрічі підопічні Мельника не реалізували свою чисельну перевагу, а коли команди стали грати в повних складах, то Олег Миронов врешті-решті реалізував один зі своїх багатьох моментів – 2:0. Проте, гравці «Десни» не здавались і на 22-й хвилині Мельник після передачі Макаренка поцілив точно в ціль – 2:1. Більше того, саме підопічні Листопада мали колосальну територіальну перевагу, але не підключення 5-го до атак ні інші ходи не допомогли «Десні» відігратись. Вітаємо «Агромат» з важливою перемогою і поверненням на другу сходинку в дивізіоні «GOLD».

Відносно зустрічі «Star» - «ARDI Logistics», то цей матч був центральним в турі. «Логісти» дуже жваво увійшли в матч та з перших хвилин зробили ставку на швидкий гол. Проте, Кужелюк відіграв бездоганно та зберіг свої ворота на замку. Більше того, вже на 6-й хвилині контрвипад «Зірок» завершився реалізованим виходом один в один від Даниліва – 1:0. Щоправда, підопічні Листопада не довго мали перевагу в рахунку, адже вже в наступній атаці Євген Саківський звів гру до нічиєї – 1:1. «Логісти» могли навіть виграти першу половину зустрічі, але змарнували чимало гольових нагод. В свою чергу «Зірки» відзахищались та зберегли нічию в першій половині матчу. Після відпочинку команда «ARDI Logistics» змогла оформити швидкий гол, адже Шрам наважився на удар з дальньої дистанції і поцілив точно в ціль – 1:2. За такого розвитку подій команди почали діяти на зустрічних курсах, обмінюючись гострими атаками і комбінаціями, а черговий гол був оформлений на 23-й хвилині. Чеберяк відгукнувся на передачу з кута поля та класно пробив головою точно в дев’ятку – 1:3. Цей гол став вирішальним в матчі, хоча «Зірки» ще встигли скоротити відставання в рахунку зусиллями Олійника, але на більше часу не вистачило – 2:3. Вітаємо «Логістів» з переможним результатом!

На останок відзначимо один з найдраматичніших матчів туру – «DeLongi» - «MagicTigerTalisman». Підопічні Євгена Смоловика дуже непогано розпочали гру, адже створили два вбивчі моменти біля воріт суперника, а Саприка відіграв бездоганно на лінії воріт. В свою чергу команда «MagicTigerTalisman» відповіла результативним ударом. На 5-й хвилині Медведєв обігрався «в стіночку» з партнером по команді та поцілив точно в ціль – 0:1. В цій ситуації представники «DeLonghi» відповідь провели декілька гострих атак, але Хімічу та Морозу свої нагоди реалізувати не вдалось. Натомість ближче до середини першого тайму Антоненко завдав несподіваного удару з дальньої дистанції і за допомогою рикошету зробив рахунок 0:2. Як виявилось, цей гол залишився останнім в першій половині гри. Після відпочинку підопічні Смоловика спробували виправити ситуацію, але Саприку пробити ніяк не вдавалось. Більше того, вже на 21-й хвилині Денис Нестеров ударом з-за меж штрафної довів справу до розгрому – 0:3. Команда «MagicTigerTalisman» зробила дуже серйозну заявку на перемогу, але не змогла втримати свою перевагу в рахунку. Адже вже в наступній атаці Хіміч зумів забити свій гол – 1:3. Команда «MagicTigerTalisman» не придала цьому значення, а дарма адже Гринчук та Мороз також проявили себе у завершальній стадії та зробили рахунок нічийним – 3:3. Вітаємо команду «MagicTigerTalisman» з першим заліковим балом  в чемпіонаті, а підопічних Смоловика вітаємо з прекрасним камбеком.

Знайшли помилку, натисніть