Parimatch CUP. Підсумки туру!
Parimatch CUP. Підсумки туру!
21.07.2021

Черговий тур Parimatch CUP виявився знаковим для деяких команд, адже вдалось оформити перші звитяги в сезоні, а також відзначимо, що знову не обійшлось без розгромних результатів.

Розпочнемо огляд з матчу «ITG» - «Infopulse». Команда «ITG» доволі швидко підтвердила свій статус безперечного фавориту матчу, адже вже на 4-й хвилині Сергій Чепорнюк відкрив рахунок – 1:0. Проте, вже в наступній атаці «Айтішники» доволі несподівано відігрались завдяки удару Годованюка – 1:1. Проте, тем зустрічі задавали гравці «ITG» і не втомлювались штурмувати ворота суперника. Саме тому вже ближче до середини першої половини зустрічі «Біло-Сині» стали реалізовувати свої гольові нагоди. Тріо Віткін-Зайцев-Кудлик записали по результативному удару в активі і практично вбили інтригу – 4:1. Щоправда в складі «Айтішників» Годованюк не хотів здаватись та зумів оформити дубль – 4:2. Правда, цього було недостатньо, щоб говорити про інтригу, адже «гол в роздягальню» зумів оформити Дмитро Джафаров – 5:2. В другій половині зустріч команда «Infopulse» вже не могла стримувати суперника,  а також взагалі не проявила себе в атаці. «Айтішники» ще 6 разів розігрували м’яч з центру поля та не мали жодних аргументів у відповідь. З іншого боку команда «IGT» відіграла другу половину зустрічі в своє задоволення, тому змогла оформити максимальний результат та довести справу до повного розгрому – 11:2. Вітаємо «Біло-Синіх» з прогнозованим результатом!

На черзі поєдинок «Агромат-2» - «CK ARX». «Будівельники» дуже непогано провели перший тайм проти грізного суперника. Підопічні Олександра Волинця запам’ятались ударами з середньої і дальньої дистанції та встигли одного разу відзначитись пострілом в стійку. З іншого боку «Червоно-Білі» не вразили своєю грою, адже деякі кадрові втратили серйозно вплинули на малюнок гри. Від «Червоно-білих» очікували набагато більшого, але за 20 хвилин ігрового часу колективу Дмитра Глинки вдалось організувати мінімальну кількість гольових нагод, тому на перерву команди пішли з результатом 0:0. В другій половині зустрічі команда «CK ARX» трошки активізувалась. У «Червоно-білих» в активі було два виходи віч на віч, вихід 2 в 1 та влучання в стійку від Кучука, правда, це не допомогло змінити ситуацію на табло. В свою чергу представники «Агромату-2» також мали свої шанси та можливості, але продемонстрували 0% реалізації своїх гольових нагод. Тому фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 0:0 і кожна з команд отримала по одному заліковому балу.

Відносно матчу «PM UA» - «НБУ», то «Банкіри» змогли провести свою кращу гру в сезоні. Вже на 1-й хвилині Шабас наважився на удар з дальньої дистанції і влучив точно в ціль – 0:1. Більше того, команда «НБУ» діяла дуже грамотно в захисті та шукала свого щастя в контратаках. Натомість «Лотерейники» хоч більше і контролювали м’яч, але ніяк не могли пробити Костінова. Команді «PM Ua» в атаці не вдавалось абсолютно нічого, а вже на 13-й хвилині довелось вдруге виймати м’яч з власної сітки воріт. Олексій Шабас оформив дубль та встановив остаточний рахунок першої половини зустрічі – 0:2. Після перерви «Лотерейники» спробували форсувати події, щоправда безрезультатно. Адже команда «НБУ» продовжувала дотримуватись свого плану на гру, а в середині другого тайму Шабас оформив хет-трик і зробив заявку на перемогу – 0:3. За такої ситуації команда «PM UA» спробувала піти ва-банк та награти 5-го, але замість камбеку отримали гол від Гуслістого та Шабаса – 0:5. Цей результат дозволяв «Банкірам» святкувати перемогу, не дивлячись на той факт, що наприкінці матчу команди ще встигли обмінятись результативними ударами – 2:6. Вітаємо «НБУ» з першою перемогою в сезоні!

В поєдинку «Frag Lab» - «Parimatch» відзначимо потужний старт «Айтішників». Вже на 1-й хвилині Лабенському вдався удар з-за меж штрафної – 1:0. Також підопічні Антона Бутка встигли провести серію небезпечних атак, але змарнували шанси, щоб подвоїти перевагу в рахунку. Натомість вже на 5-й хвилині Іван Діденко звів гру до нічиєї – 1:1. Цей гол став переломним в зустрічі, адже вже в наступній атаці Прокопчук вивів свою команду вперед – 1:2. За такого розвитку подій «Айтішники» не знітились і вже на 8-й хвилині Клименко майстерно реалізував вихід віч на віч – 2:2. За такого розвитку подій команди почали грати на зустрічних курсах, обмінюючись гострими моментами, але останнє слово в першій половині зустрічі було за «Лотерейниками». На 20-й хвилині ігрового часу Небрат відзначився прекрасним ударом, встановивши остаточний рахунок першої половини матчу – 2:3. В другій половині матчу «Айтішники» спробували виправити ситуацію та мали для цього достатньо нагод, але не змогли оформити свій черговий гол. З іншого боку «Лотерейники» витримали натиск суперника, а вже на 33-й хвилині Кікла відзначився потужним і влучним ударом – 2:4. За такого перебігу подій підопічні Атона Бутка спробували ризикнути, але замість камбеку отримали ще два голи у свої ворота – 2:6. Вітаємо команду «Parimatch» з перемогою!

Пригадуючи поєдинок «MacPaw» - «CRO United» варто відзначити активність підопічних Дмитра Шувалова в дебюті зустрічі. Адже Мироненко та Парасина відзначились небезпечними нагодами, але до голу справу не змогли довести. З іншого боку команді «CRO United» знадобилось достатньо часу, щоб увійти в гру. Вже в середині першої половини зустрічі Багрійчук розрядив свою гармату з дальньої дистанції і поцілив точно в кут – 0:1. «Айтішники» спробували швидко відігратись, але дуже скоро отримали гол від Запісецького – 0:2. За такого рахунку підопічні Дмитра Шувалова знайшли в собі сили скоротити відставання в рахунку, а Чирук оформив останній результативний удар в першій половині матчу – 1:2. Після відпочинку колектив «CRO United» не пішов в атаку великими силами і дарма, адже Василю Парасині вдався швидкий гол – 2:2. За такого перебігу подій команди стали діяти на зустрічних курсах і обмінюватись вбивчими моментами. Проте, останнє слово було за колективом Леоніда Россильного. На 36-й хвилині Данільченку вдався потужний удар з далеку, котрий по суті став вирішальним в матчі – 2:3. Вітаємо команду «CRO United» з непростою перемогою!

В матчі «СМ-25» - «Атлант Буд» варто віддати належне підопічним Бульбіна. По першим хвилинам зустрічі «Будівельники» абсолютно нічим не поступались своїм грізним опонентам і намагались грати на рівних. В свою чергу команда «СМ-25» була дещо не готова до такого розвитку подій. Більше того, підопічні Андрія Ардашнікова пропустили першими. Вже на 10-й хвилині Солошенко вдало зіграв на добиванні та переправив м’яч у ворота суперника – 0:1. Після пропущеного голу команда «СМ-25» активізувалась не на жарт та змогла відзначитись ударом в поперечину та стійку, а на 16-й хвилині Завгородній звів гру до нічиєї – 1:1. Як виявилось, це був останній гол у першій половині матчу. В другому таймі колектив «СМ-25» отримав територіальну перевагу і виглядав більш переконливо. Натомість у команди «Атлант Буд» також були свої шанси, але набагато менше. Проте, все найцікавіше відбулось в середині другої половини зустрічі. Адже Завгородній зумів оформити хет-трик та зняв всі питання стосовно переможця зустрічі – 3:1. За такого розвитку подій у «Будівельників» не було шансів на порятунок, а наприкінці зустрічі Іванюк ще встиг поставити крапку в матчі – 4:1. Дякуємо команді «Атлант Буд» за якісний перший тайм, але підопічні Андрія Ардашнікова виявились сильнішими і продовжують вигравати у всіх на своєму шляху.

В матчі «Радар ВС» - «МХП» варто відзначити прекрасний старт команди «МХП», адже вже на 1-й хвилині Синящик розрядив свою гармату та поцілив точно в ціль – 0:1. Фаворит матчу доволі швидко підтвердив свій статус, щоправда примножити успіх ніяк не вдавалось. Натомість у команди «Радар ВС» були в розпорядженні гострі контратаки та удари з дальньої дистанції, а вже в середині першої половини зустрічі Гиря зумів зробити рахунок нічийним – 1:1. Правда, вже за декілька хвилин Колос та Гиря повернули перевагу на сторону «МХП» - 1:3. Проте, команда «Радар ВС» навіть не думала збавляти оберти та прагнула здобути оберти, тому дуже скоро змогла знову обмінятись результативними ударами зі своїми опонентами – 2:4. Щоправда, останнє слово в першій половині гри було за «МХП», адже Бабак вистрілив дублем наприкінці тайму – 2:5. Після відпочинку шанси «Радару ВС» на успіх зменшились в рази, адже дуже швидкий гол оформив Олександр Колос ударом з-за меж штрафної площі – 2:6. Це була більш ніж вагома заявка представників «МХП» на перемогу. Відіграти чотири м’ячі для команди «Радар ВС» було дуже непросто, а максимум що вдалось, так це скоротити відставання в рахунку завдяки голам Нікітенка та Вовченка – 4:6.  Представники «МХП» змогли довести матч до переможного кінця, а гравці «Радар ВС» бились до останнього, але не змогли здобути залікові бали.

В матчі «Парма» - «ПБФ» в першій половині матчу жодна з команд не змогла себе проявити в завершальній стадії. Більше того, «Будівельники» мали колосальну територіальну перевагу, але до результативного удару справу не довели. Адже голкіпер «Парми» став справжнім героєм першої половини зустрічі, проявивши себе з найкращої сторони. Перший номер «Італійців» відіграв космічний перший тайм і саме тому команди пішли на перерву з рахунком 0:0. В другій половині зустрічі команда «ПБФ»  зуміла оформити швидкий гол, адже з гарматним ударом Педака було просто нереально впоратись – 0:1. «Будівельники» повели в рахунку, але представники «Парми» відповідали гострики контрвипади. Щоправда «Італійцям» не вдавалось себе  проявити у завершальній стадії. Натомість на 35-й хвилині Джарти відзначився голом та практично вбив інтригу – 0:2. «Будівельники» примножили свій успіх, а наприкінці матчу ще двічі засмутили своїх опонентів – 0:4. Вітаємо «ПБФ» з непростою, але заслуженою перемогою і також дякуємо «Італійцям» за потужний перший тайм.

На останок відзначимо протистояння «Юрінновація» - «Будпостач». Підопічні Миколи Костенка прекрасно увійшли в гру, адже Кулакевич оформив один з найшвидших результативних ударів в турі – 0:1. «Юристи» були не готові до такого розвитку подій.  Більше того, команда «Юрінновація» не могла розраховувати на Дениса Зінченка і це була дуже вагома кадрова втрата. Проте, представники «Будпостач» не подвоїли свою перевагу в рахунку, за що поплатились на 8-й хвилині, адже в цей час Грищенко звів гру до нічиєї – 1:1. «Юристи» змогли відігратись, правда, все одно програли перший тайм. Адже Кулакевич та Сопленко встигли записати по голу собі в актив – 1:3. В другому таймі стало ще цікавіше, адже команди обмінялись швидкими результативними ударами і це давало надію на інтригуючу другу половину зустрічі – 2:4. Проте, «Юристам» постійно чогось не вистачало, щоб наздогнати своїх опонентів. Підопічні Миколи Костенка були на крок попереду і вже ближче до середини другого тайму Кібукевич проявив себе у завершальній стадії – 2:5. В такій ситуації «Юристам» було дуже непросто відігратись і максимум що вдалось, так це обмінятись зі своїми опонентами результативними ударами – 3:6. Вітаємо команду «Будпостач» з перемогою!

Знайшли помилку, натисніть