Parimatch Super League. Підсумки туру!
Parimatch Super League. Підсумки туру!
19.07.2021

В черговому турі Parimatch Super League нарешті відбулись всі поєдинки і можна сказати, що в кожному матчі була неймовірна інтрига до останніх секунд.

Розпочнемо огляд з матчу «Grifon» - «MagicTigerTalisman». Вже в дебюті зустрічі Дмитро Іванов забив дуже швидкий гол, але в наступній атаці свою майстерність продемонстрував Медведєв та пробив повз Максименка – 1:1. Можна сказати, що початок зустрічі був дуже багатообіцяючим. Проте, ігрова перевага була на стороні команди «Grifon», щоправда підопічним Дмитра Шувалова ніяк не вдавалось оформити другий гол. Оскільки Притика на лінії воріт діяв фантастично і був найпомітнішим гравцем зустрічі. Щоправда вже на 9-й хвилині Крошан ударом з близької дистанції вивів свою команду вперед – 2:1. З іншого боку команда «MagicTigerTalisman» відповідала контратаками і свідомо грала другим номером. Більше того, вже наприкінці тайму Кузьменко звів матч до нічиєї, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 2:2. В другому таймі Кузьменко підвів свою команду, отримавши непотрібну друг жовту картку і залишив колектив «MagicTigerTalisman» в меншості. Таким подарунком підопічні Шувалова скористались, а Іванов зумів оформити дубль – 3:2. За такої динаміки граду матчу серйозно виріс і обидві команди почали грати доволі жорстко, як наслідок у кожного колективу було по 5-ть фолів, а шостий фол обернувся десятиметровим у ворота «Грифонів». До позначки підійшов Ігор Малюк та пробив повз ворота! Це був вирішальний момент матчу, адже надалі підопічні Дмитра Шувалова ще двічі засмутили своїх опонентів, вбивши інтригу в матчі – 5:2. Вітаємо команду «Grifon» з переможним результатом!

Відносно матчу «DeLonghi» - «Django Stars», то звітний матч став максимально драматичним. Колектив «DeLonghi» з перших хвилин почав грати з 5-м польовим і функцію 5-го виконував Євген Смоловик. Більше того, «Сині» задавали темп зустрічі та грали першим номером. Натомість підопічні Дмитра Шувалова робили все можливе, щоб стримати суперника. «Зірки» оборонялись, а Трещейко демонстрував чудеса реакції на останньому рубежі. Відносно атак, то підопічні Дмитра Шувалова не запам’ятались своєю грою на половині поля суперника. Проте, в першій половині зустрічі жодна з команд не змогла себе проявити в завершальній стадії. Після відпочинку представники «DeLonghi» продовжували гнути свою лінію, але неточна передача на половині поля суперника обернулась голом від Сторожука – 0:1. «Зірки» повели в рахунку, щоправда не надовго, адже за декілька хвилин «сині» повели в рахунку. Спочатку Лебідь розрядив свою гармату, а на 22-й хвилині Мороз проштовхнув м’яч в ворота суперника – 2:1. Підопічні Євгена Смоловика досягли бажаного, щоправда не змогли зберегти потрібний результат. Адже «Зірки» витримали натиск суперника і наприкінці тайму шокували своїх опонентів двома голами. Потужний удар вдався Гапонову, а Трещейко оформив гол з власної половини поля – 2:3. Вітаємо «Зірок» з дуже непростою перемогою!

На останок відзначимо центральний матч туру «ARDI Logistics» - «Агромат». Підопічні Мельника прекрасно увійшли в гру, адже вже на 1-й хвилині Миронов відгукнувся на прострільну передачу та заніс м’яч  у ворота – 0:1. «Будівельники» повели в рахунку, але не змогли зберегти свою перевагу. Вже на 4-й хвилині розіграш ауту командою «ARDI Logistics» завершився голом від Максима Чеберяка – 1:1. За такого розвитку подій можна було б спрогнозувати, що звітна зустріч буде максимально результативною, але це хибна думка. Адже команди обмінювались небезпечними ударами з-за меж штрафної площі, щоправда в першій половині зустрічі сильнішого виявити не вдалось і з результатом 1:1 завершився перший тайм. Після перерви команда «ARDI Logistics» підняла темп гри. «Логісти» мали в своєму розпорядженні чимало гольових нагод, відзначились ударом в поперечину та встигли організувати декілька  вбивчих нагод, але Коваленко відіграв бездоганно. В свою чергу «Будівельники» змогли відповісти кількома контратаками та гострими стандартами, а наприкінці матчу підопічні Юрія Мельника провели контратаку 2 в 0, але до голу справу не довели. Тому фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию, а ми дякуємо командам за видовищну гру!

Знайшли помилку, натисніть