Parimatch Super League. Огляд 5-го туру!
Parimatch Super League. Огляд 5-го туру!
16.06.2021

Черговий тур Parimatch Super League порадував результативністю та результатами. Більше того, загострилась інтрига за у верхній частині турнірної таблиці, а лідер чемпіонату вперше не зумів здобути максимальний результат.

Розпочнемо огляд з матчу «ARDI Logistics» - «Star». «Логісти» зі старту гри дали зрозуміти, що налаштовані на три бали, тому задавали темп зустрічі. Натомість «Зірки» дуже якісно грали другим номером та намагались підловити опонентів на помилці. Проте, активність «ARDI Logistics» дала результат і вже на 6-й хвилині Аксьонов відкрив рахунок в матчі – 1:0. Зазначимо, що «Логісти» мали більш ніж достатньо нагод, щоб примножити успіх, але Кужелюк на останньому рубежі діяв бездоганно. З іншого боку «Зірки» змогли покарати суперника за змарновані шанси на 12-й хвилині завдяки голу Побережного, а наприкінці тайму Криворучко не реалізував «чистий» вихід віч на віч по центру воріт, тому на перерву команди пішли з результатом 1:1. Після відпочинку малюнок матчу не змінився, проте, команда «Star» змогла шокувати своїх опонентів швидкими голами від Данька та Побережного – 1:3. «Логісти» були шоковані таким розвитком подій і невтомно штурмували ворота суперника. В цій ситуації команда «Star» грала по рахунку, щоправда дубль Бакума наприкінці матчу допоміг колективу «ARDI Logistics» врятуватись від поразки – 3:3. У підсумку бойова нічия і обидві команди отримають по одному балу.

В другому своєму поєдинку команда «ARDI Logistics» протистояла «Django Stars». Дебюту зустрічі був дуже активним у виконанні «Логістів», адже вдалось провести декілька гострих атак, а на 5-й хвилині тандем Цвелих-Саківський розіграв цікаву комбінацію, в результаті чого Євген просто розстріляв ворота – 1:0. Проте, вже за декілька хвилин голкіпер «Логістів» не кращим чином зіграв неподалік власних володінь, а Муляр зробив рахунок рівним – 1:1. У обох команд залишалось півтайму, щоб звести матч на свою користь, але в першому таймі був зафіксований нічийний результат. Після відпочинку підопічні Дмитра Шувалова прекрасно розпочали гру, адже сольний рейд Сендзюка завершився голом  - 1:2. «Зірки» вперше в матчі вийшли вперед, щоправда на 20-й хвилині Роман Бакум звів гру до нічиєї -2:2. Динаміка матчу зростала з кожною хвилиною, адже на 25-й хвилині Жила вдало зіграв на добивання і вдруге вивів «Django Stars» вперед – 2:3. Підопічні Дмитра Шувалова зробили заявку на перемогу, щоправда не змогли втримати потрібний результат результат. Оскільки Тищенко і Бакум вирішили долю зустрічі на останніх хвилинах матчу – 4:3. Вітаємо «Логістів» з непростою перемогою, а у «Зірок» відзначимо характер!

На черзі матч «Агромат» - «DeLonghi». Підопічні Євгена Смоловика впевнено розпочали гру, а в дебюті зустрічі Дмитренко переграв Коваленка в ближньому бою – 0:1. Правда, надалі команді  «DeLonghi» доводилось більше оборонятись ніж атакувати. В свою чергу підопічні Юрія Мельника взяли матч під свій контроль та діяли першим номером. Правда, команді «Агромат» тривалий час не вдавалось втілити свою перевагу в результативний удар, але на 10-й хвилині Вдовика чудово проявив себе в завершальній стадії, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 1:1. Після відпочинку команда «Агромат» змогла оформити швидкий гол, адже Вдовика прекрасно пробив з дальньої дистанції -1:2. Колектив «DeLonghi» опинився в ролі наздоганяючих, але ніяк не міг переломити хід зустрічі. Натомість підопічні Юрія Мельника не зупинялись ні на хвилину, а на 25-й хвилині Мазуренко зняв всі питання стосовно переможця матчу – 1:3. Вітаємо «Агромат» з вольовою перемогою, а гравці «DeLonghi» провели далеко не кращий матч.

В поєдинку «Grifon» - «Десна» варто відзначити початок зустрічі, адже на 3-й хвилині Шайдюк майстерно реалізував вихід віч на віч – 1:0. Цей гол додав впевненості Дмитра Шувалова і «Грифони» спробували зіграти першим номером. З іншого боку команда «Десна» відповідала ударами з середньої дистанції і швидкими контратаками. Проте, результативних пострілів довелось чекати довго. Лише наприкінці тайму обом колективам вдалось записати по голу собі в актив, тому на перша половина зустрічі завершилась за мінімальної переваги «Грифонів» - 2:1. В другому таймі був оформлений черговий гол, але на цей раз Макаренко прекрасно себе проявив у завершальній стадії – 2:2. За такого перебігу подій обидві команди всі сили кинули на атаку і прагнули виключно перемогти. Тому не дивно, що друга половина зустрічі вийшла максимально результативна, інтригуюча і непередбачувана. Кожна з команд чудово себе проявила, але перемогу святкували «Грифони», оформивши на один результативний удар більше – 5:4. Зазначимо, що «Десна» провела прекрасний другий тайм, але нереалізований десятиметровий удар і автогол не дозволили здобути хоча б один заліковий бал.

Знайшли помилку, натисніть