Parimatch Super League. Анонсуємо!
Parimatch Super League. Анонсуємо!
30.07.2021

В рамках чемпіонату Parimatch Super League заплановано лише два матчі, але ці дві гри можуть вирішити долю чемпіонства в дивізіоні «Silver», адже в дивізіоні «Gold» команда «ARDI Logistics» вже закріпила за собою першу сходинку.

«Grifon» - «DeLonghi»

Перемога у звітному матчі допоможе команді Дмитра Шувало збільшити відрив від найближчих переслідувачів і ще на крок наблизитись до чемпіонства. Проте, у «Грифонів» можуть бути серйозні кадрові втрати, адже чимало гравців грають в Одесі і тому проблема збору може стати доволі гостро. З іншого боку колектив «DeLonghi» врятувався в минулому турі від поразки, програючи 0:3, проте, незалежно від результату не зможуть покращити свої позиції в турнірній таблиці. Підопічні Євгена Смоловика навряд цей чемпіонат можуть записати собі в актив, але отримали дуже непогану ігрову практику. Відносно прогнозу, то шанси 60/40 на користь «Грифонів». Нагадаємо, що попередня гра за участі цих команд завершилась бойовою нічиєю 1:1.

«Django Stars» - «MagicTigerTalisman»

«Зірки» в будь-якому разі не втратять другу сходинка, а перемога зберігає теоретичні шанси на чемпіонство. Проте, зараз у підопічних Дмитра Шувалова задача здобути максимальний результат, а не зосереджуватись на можливих розкладах в турнірній таблиці. Більше того, у «Зірок» дуже серйозні кадрові втрати, адже дискваліфіковані Бiляк та Трещейко не допоможуть своїй команді. В свою чергу представники «MagicTigerTalisman» нещодавно здобули перший бал в сезоні, хоча повинні були оформлювати три, але втратили перемогу, виграючи 3:0 по ходу зустрічі. Зараз команда «MagicTigerTalisman» має прекрасні шанси взяти реванш у «Зірок» за поразку 0:5, адже кадрові проблеми суперника дуже серйозні. Якщо говорити про прогнози, то шанси 50/50, адже відсутність деяких гравців може стати фатальною для однієї з команд.

Знайшли помилку, натисніть